Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Punkt Opieki Nad Dziećmi STACYJKOWO

Zawód: przedszkola  
Adres: Zachodniopomorskie, 71-004 Szczecin Cukrowa 65
Telefon: Kom. 505-166-966 / 535-131-314
Adres e-mail: przedszkole(małpa)stacyjkowo.szczecin.pl
Strona internetowa: www.stacyjkowo.szczecin.pl
NIP:
852-221-70-62
Opis działalności: Przedszkole, żłobek, punkt opieki Słowa kluczowe: Przedszkole, żłobek, punkt opieki

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1390
Data utworzenia profilu: 2012-12-20 11:21:48
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-20 11:21:48 

Opinie o Punkt Opieki Nad Dziećmi STACYJKOWO

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie pracujące bez kwalifikacji.Nowe dzieci pozostawione same sobie, pozostałe włóczą się po salce.Wpisowe miało być przeznaczone na materacyk, poduszkę i kocyk- córka spała na używanym.Obiad z cateringu - nie polecam.Córka nie napiła się nawet kompotu, który wchodził w skład obiadu.Dzieci niepilnowane - byłam świadkiem jak mała Ala wybiegła na ulicę a Panie stały jak słupy.Pani Karolina stwierdziła,że nie mają czasu zajmować się nowymi dziećmi ( które jeszcze się nie zaklimatyzowały), bo dzieci ich za dużo.NIE POLECAM!!!!!!!!!Punkt nie jest odgrodzony od głównej drogi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: mamma dnia: 2013-06-20 15:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sprawa. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 13:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wątpienia mogę polecić tę placówkę. Nie mam żadnych uwag, które przemawiałyby na ich niekorzyść. Czuję, że mój synek znajduje się pod dobrą opieką. Przyłączam się do grona zadowolonych rodziców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 09:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej polecam to przedszkole. jesteśmy z partnerem zadowoleni, że nasze dziecko tam uczęszcza. syn oczywiście też, inaczej byśmy już dawno z tego zrezygnowali. opiekunki są w porządku, sama atmosfera również. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 10:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce, moja kochana córeczka jest taka zadowolona, kazdego dnia zawsze idzie z uśmiechem na twarzy, bardzo fajnie ze są zajęcia dodatkowe, mam na myśli zabawy z jezykiem angielskim, coś się nauczy i to mnie zadowala ;) Na prawde extra ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 10:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ze na nich trafiłam, sprawdzają sie na prawde świetnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 08:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, moje dziecko tam chodzi juz pare miesiecy i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-31 13:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się ze moje dziecko tutaj chodzi, są domowe posiłki i nawet ciekawe zajęcia bo kiedyś miałam okazję poobserwować i nie mam zadnych zastrzezen, wszystko mają opanowane i mozna nawet liczyć na indywidualne podejście do dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-20 11:22:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją