Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Specjalistycznej Pielęgnacji Stóp Iwona Białowąs

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 03-140 Warszawa Odkryta 53b
Telefon: Kom. 501-922-192
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.kosmetyczka-tarchomin.pl
NIP:
536-158-95-31
Opis działalności: Podologia-pielęgnacja stóp,kosmetyka pielęgnacyjna i lecznicza. Słowa kluczowe: Podologia-pielęgnacja stóp,kosmetyka pielęgnacyjna i lecznicza.

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1802
Data utworzenia profilu: 2012-12-19 12:57:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-19 12:57:51 

Opinie o Gabinet Specjalistycznej Pielęgnacji Stóp Iwona Białowąs

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnich dniach odwiedziłam ten gabinet i ku mojemu zaskoczeniu Pani ma ogromna wiedzę i stara sie iśc z duchem czasu , do tego stopnia że pracuje najnowsza metoda leczenia wrastających paznokci a mianowicie : kostka Arkady. Jestem umówiona na zabieg za 2 tygodnie , bo nie jest sie łatwo dostać. A przy okazji wizyty kontrolnej Pani zdjagnozowała u mnie grzybice paznokci , czego nie zrobił dermatolog .Pozdrawiam .Martyna
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: martyś dnia: 2014-07-09 12:31:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo wcześniejszego umówienia nie odezwała się i nie odbierała telefonu. Bardzo nieprofesjonalnie, szczególnie jeśli ktoś ma następnego dnia ważną uroczystość a zostaje olany. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: annatekla dnia: 2014-05-23 22:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten gabinet dobrze się sprawił przy moim problemie ze stopami. Dokonano korekcji wrastających paznokci i jest wszystko ok. Warto było skorzystać z usług tego gabinetu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 15:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet. Pani Iwona jest bardzo sympatyczną osobą i traktuje pacjentów delikatnie, z wyczuciem. Bardzo się cieszę, że leczenie moich stóp przebiegło skutecznie. Moje samopoczucie jest w tej chwili o wiele lepsze, gdyż pozbyłam się dręczącego mnie od miesięcy problemu. Podziękowania dla Pani Iwony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 09:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Zabiegi oferowane i wykonywane przez Panią Iwonę okazują się być skuteczne. Wyrazy uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 10:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Noooo, zgadzam się z wami. Również mogę rzec, że bardzo podoba mi się ten gabinet. Nie żałuję wydawanych pieniążków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 08:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: warto, warto! zabiegi są skuteczne, a przecież takie jest założenie. wszystko sprawnie, w miłej atmosferze. gabinet godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 15:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas i pieniądze poświęcone na efektywne zabiegi w tym gabinecie to najlepsza inwestycja w siebie jaką ostatnio zrobiłam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 10:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono tutaj na mnie bardzo pozytywne wrazenie, zabiegi sa na prawde efektowne,jesli chodzi o stopy , jest o wiele lepiej i to tez daje plusy dla samopoczucia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-19 12:58:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją