Opinie o DOMIBUD Falmirowice

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DOMIBUD

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Opolskie, 46-053 Falmirowice Krótka
Telefon: Kom. 785-910-649, 603-525-926
Adres e-mail: damian(małpa)domino-meble.com
Strona internetowa: www.domino-meble.com
Opis działalności: meble na wymiar Słowa kluczowe: meble na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2612
Data utworzenia profilu: 2012-12-07 10:40:02
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-07 10:40:02 

Opinie o DOMIBUD

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po remoncie łazienki chciałem sobie sprawić nowe meble łazienkowe. Udałem się z tym do tej firmy i to był dobry wybór.Meble juz są w mojej łazience i jestem z nich bardzo zadowolony Wszystko jest solidnie wykonane i z dobrych materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 13:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko wedle oczekiwań. fajnie, że potrafią zainteresować się naszymi uwagami i dostosować się do naszej sytuacji finansowej. bardzo ładnie wygląda umeblowany pokój po renowacji. brawo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 11:23:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój kolega mi ich polecił bo stwierdził ze sa bardzo dobrzy :) I miał absolutna racje, wszystko poszło tak jak chciałem, extra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-01 14:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię ta firmę, jest na prawde świetna. Szafy podobają mi sie bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-22 15:16:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma jaką znam,kuchnia podoba mi sie bardzo. Fachowcy sie postarali i to bardzo. Jakość niesamowicie dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 13:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe i dobre wykonanie aranżacji mojego biura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-21 08:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam tutaj zadnych zastrzezen bo spelniono moje wszelkie oczekiwania. Liczyli sie z moim zdaniem na kazdym kroku. Wysoka jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-07 10:41:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją