Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Jerzy Grycz

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-032 Warszawa Filtrowa 30/24
Telefon: 22-299-30-24
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-grycz.pl
Strona internetowa: www.adwokat-grycz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 8x 12x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 10703
Data utworzenia profilu: 2012-08-27 14:42:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-04 11:59:33 

Opinie o Adwokat Jerzy Grycz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas godny polecenia. Po przeczytaniu tutejszych opinii wybrałam się na konsultację i rzeczywiście ujął mnie spokojem, rzeczowoscia, słuchał, dopytywał, udzielił kompleksowych odpowiedzi i wiedziałam, że chce aby mnie reprezentował. Cała współpraca na najwyższym poziomie, kontakt czy osobisty czy telefoniczny bez problemu. O wszystkim zawsze pamiętał. W sądzie pełen profesjonalizm i spokój, który bardzo pomagał. Profesjonalista w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2019-07-07 17:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem szczęśliwa że udało mi się trafić na tak wspaniałego, rzetelnego adwokata. Podczas spotkań w spokoju i skupieniu słuchał co mam do powiedzenia, cały czas miałam poczucie że chce jak najlepiej zrozumieć całość zagmatwanej sytuacji z jaką do niego trafiłam i co ważne dbał o to żebym i ja rozumiała wszystko co do mnie mówi, cierpliwie wyjaśniał i tłumaczył. Zawsze przygotowany, chyba nic nie jest go w stanie zaskoczyć i wybić z rytmu. Jestem mu niezmiernie wdzięczna za pomoc i wsparcie, za każdym razem gdy będę potrzebowała pomocy prawnej to już wiem do kogo się udać. Z czystym sumieniem polecam, wspaniały człowiek, adwokat z niesamowitą wiedzą i doświadczeniem. Dziękuję raz jeszcze za pomoc i wygraną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaS dnia: 2019-03-06 22:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJLEPSZY mecenas jakiego w życiu widziałam. Poświęc cały swoj czas, na 200% swoich mozliwosci, staranny, fachowy, zawsze odpowid najszybciej jak to tylko mozliwe (spotkałam się z innym, znanym mecenasem, ktory odpisywal na maila po 2 tygodnie a uslugi kosztowały 2x wiecej, dokadnie DWA). Jestem pod ogromnie pozytywnym wrazeniem. Moja sprawa, wygrana, zakonczyla się rok temu. (sąd rodzinny)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-02 14:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Pan Mecenas to siła spokoju, znający bardzo dobrze realia polskich sądów, miły, kulturalny, rzetelny, WESOŁY, nie krzykacz ! - bo takich też widziałam. Siła spokoju i bardzo logiczne myślenie poparte doświadczeniem i zaangażowaniem w sprawy klienta. Profesjonalna asysta Pani Emilii która rzeczy niemożliwe załatwia od ręki, na cuda trzeba niestety poczekać jeden dzień ( czyli i tak na cito ) :). Ceny OK. Komfort współpracy 6+ !!! Co ważne, stres jaki towarzyszy rozprawom sądowym w przypadku współpracy z całą kancelarią Pana Mecenasa praktycznie nie istnieje, a to bardzo ważne, a nikt w opiniach na to nie zwraca uwagi. Mecenas i pani Emilia poprowadzą wszystkie sprawy w spokoju, bez stresu, przy pełnym zaangażowaniu w sprawę! MŁODOŚĆ, AMBICJA,ZAANGAŻOWANIE, WIEDZA, DOŚWIADCZENIE, WSPARCIE , HUMOR ! EKIPA NA MEDAL !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2016-12-13 19:12:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest inteligentnym, błyskotliwym, bardzo kulturalnym człowiekiem. Dobry adwokat to dobry psycholog- tak też określiłabym Pana Mecenasa. Nad moją sprawą pracowała również rzetelnie Pani Emilia, zawsze gotowa, by mi pomóc, niosła słowa otuchy. Pani Emilia rozwiązywała moje problemy z wyobraźnią, proponowała konkretne metody przy dokładnej znajomości prawa. Mam porównanie, jak zachowywała się w sądzie strona przeciwna i jej pełnomocnik, mogę więc bez wątpienia potwierdzić, że Pan Mecenas Grycz jest prawdziwym profesjonalistą! Nie zawiodłam się na Kancelarii Pana Mecenasa. Wiele trudu włożyli w moją sprawę. BARDZO DZIĘKUJĘ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-11-17 16:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pana Grycza byłam wczoraj , opinia bardzo pozytywna.Pan Jerzy Grycz jest bardzo skrupulatny i rzeczowy. Uważam ,że cena bardzo niska w stosunku do fachowo udzielonej porady. Gdy moje sprawy nie potoczą się pomyślnie i będę zmuszona do wniesienia sprawy o zasiedzenie na 100 % się do niego zgłoszę . Adwokat gody zaufania , żałuję że nie trafiłam na niego w wcześniej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-23 21:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO pozytywnie oceniam pracę Mecenasa Jerzego Grycza. Miałam bardzo trudną sprawę w Sądzie Rodzinnym. Mecenas zawsze mnie wysłuchał, zawsze znalazł czas, zawsze szybko oddzwonił, odpisał. Jest inteligentnym, profesjonalnym człowiekiem. Duży szacunek do tego jak podchodzi do swojej pracy. Również BARDZO LUDZKIE PODEJŚCIE DO KLIENTA - niektórzy prawnicy wyciskają interesanta ''jak cytrynkę'', Pan Jerzy zdecydowanie nie. Cenowo - bardzo fair. O wiele lepiej niz konkurencja, pomimo wysokiej jakości oferowanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Serzysko dnia: 2015-02-16 12:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowy,terminowy,rzetelny, z dużą kulturą osobistą. Poprowadził sprawę o alimenty zakończoną sensowną ugodą. Z wieloma adwokatami miałam do czynienie, ten jest pierwszy którego mogę z czystym sercem polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia Ewicz dnia: 2013-11-28 13:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich kann nur ein grosses Lob aussprechen,seriös,einfach,preisgünstiger Anwalt,nur zum empfehlen. DANKE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Math. dnia: 2013-09-04 22:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniami ja też jestem bardzo zadowolona z usług pana mecenasa i śmiało każdemu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 12:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas, prowadził i do tej pory prowadzi wszystkie moje sprawy w sądzie rodzinnym związane z alimentami, kontaktami ojca z dziećmi. Jest absolutnym profesjonalistą a do tego dobrym psychologiem który doskonale potrafi uspokoić najbardziej napięte sytuacje, doradzić i wepsrzeć klienta. Polecam z całą odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika G. dnia: 2013-07-11 11:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Grycz prowadził moją sprawę rozwodową i z czystym sumieniem mogę go każdemu polecić. Przemiły człowiek i świetny fachowiec, bardzo konkretny, z dużą wiedzą. Bardzo ważne dla mnie było też to, że osobiście stawiał się na każdej rozprawie, zawsze znajdował czas aby do mnie oddzwonić lub odpisać, cierpliwie wszystko wyjaśniał i rozwiewał moje wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Beata.F dnia: 2013-07-02 08:55:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z mecenasem Gryczem wspominam bardzo dobrze. Reprezentował mojego syna przed sądem dla nieletnich i udało mu się doprowadzić do umorzenia sprawy. Generalnie kompetentny prawnik, a przy tym niezbyt drogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin G. dnia: 2013-06-20 17:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem cudzoziemcem, właścicielem małej firmy. Od paru lat korzystam z usług pana Jerzego Grycza i jestem z nich bardzo zadowolony. Szczególnie pomocna jest mi jego bardzo dobra znajomość, szybko zmieniającego się, polskiego prawa. Jest w swoją pracę bardzo zaangażowany. Nie traktuje klienta pobieżnie, zawsze współpracuje, dyskutuje, omawia i szczegółowo wyjaśnia. Znam go na tyle dobrze, że mogę przypuszczać, że zarywa noce obmyślając możliwe scenariusze i strategie w danej sprawie. Nawet, jeśli klient już się poddał, on nie rezygnuje, tylko zjawia się z nowym rozwiązaniem. Ceny usług są przystępne, bez ukrytych kosztów i niespodzianek. Wreszcie - pan Grycz włada biegle językiem angielskim i niemieckim i nie pobiera dodatkowych opłat za prowadzenie spraw w obcym języku, tak, jak to robią inne, duże kancelarie. Szczerze polecam! herbert langhans --
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: herbert langhans dnia: 2012-12-18 06:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Jerzy Grycz jest przede wszystkim rzetelnie przygotowany do sprawy. Z dużą uwagą i cierpliwością słucha i tłumaczy. Jest osobą konkretną. W pełni i systematycznie odpowiada na zadawane pytania. Sprawę rozwodową poprowadził skutecznie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Z przyjemnością polecam Pana Jerzego Grycza wszystkim, którzy potrzebują skutecznej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-12-03 08:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrazeniem pracy Pana Mecenasa. Po moich ostatnich , bardzo negatywnych doswiadczeniach z prawnikami, moja wiara w nich zostala przywrocona, dzieki panu Jerzemu Gryczowi.Potwierdzam to, co pisali moi poprzednicy- bardzo konkretny, z duza wiedza, zawsze na czas, rzetelnie przygotowany, zapoznany dokladnie ze sprawa. Jeszcze nigdy zaden adwokat nie poswiecil mojej sprawie tyle uwagi. Z czystym sumieniem, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-12 19:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Mecenasowi uniknąłem dwóch procesów w sprawach karnych. Przygotował mnie do przesłuchań w charakterze świadka tak, że nie zostały mi postawione żadne zarzuty a sprawy umorzono. Naprawdę polecam tego adwokata.Konkretny i przede wszystkim skuteczny w działaniu. Bez jego pomocy i porady prawnej na pewno bym się pogubił, a tak łatwo oddaliłem pomówienia i fałszywe oskarżenia mojej osoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Antek N
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-02 15:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i dobry prawnik, otwarty na pytania i propozycje, niezbyt drogi. Fachowo przeprowadził moją sprawę rozwodową. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bratek dnia: 2012-10-23 18:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest człowiekiem konkretnym, bardzo cierpliwym- tłumaczy wszystko po kolei, ze spokojem odpowiada na zadawane pytania, a przy tym jest naprawdę skuteczny. Z czystym sumieniem wystawiam pozytywną opinię i polecam każdemu kto potrzebuję pomocy fachowca przez duże F. Dziękuję!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila. dnia: 2012-10-05 11:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokój, opanowanie, pełne zaangażowanie w sprawę, skuteczność, bardzo dobra znajomość prawa, pomysłowość, troska o klienta i profesjonalne pilotowanie całej sprawy i wszystkich jej aspektów. Mecenas Jerzy Grycz pomógł mi wygrać sprawę cywilną, w której byłem stroną pozwaną, całkowicie oddalił wszelkie roszczenia skierowane przeciwko mnie, dodatkowo sąd zasądził zwrot kosztów procesowych, także cała sprawa praktycznie mnie nie kosztowała nic. Mecenas bardzo dokładnie zapoznał się z moją sprawą , bardzo dobrze był przygotowany do procesu, mnie także odpowiednio przygotował i zapoznał z linią obrony, dużo łatwiej , z mniejszym stresem przeszedłem przez to wszystko. Po odbytej sprawie w dalszym ciągu udzielał fachowych porad, skutecznymi pismami pomógł odzyskać zasądzone należności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosław Mroczek dnia: 2012-09-21 18:56:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją