Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Codicum Sp.z.o.o.

Zawód: ubezpieczenia Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, 60-352 Poznań Grunwaldzka 55/paw.11
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)codicum.pl
Strona internetowa: www.codicum.pl
Opis działalności: odszkodowania-pomoc w uzyskaniu Słowa kluczowe: odszkodowania

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3489
Data utworzenia profilu: 03.12.2012 12:38:59
Data ostatniej aktualizacji: 03.12.2012 12:38:59 

Opinie o Codicum Sp.z.o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie dotrzymuje warunków podpisanej umowy. Stara sie zmienic jej treśc aby wyciągnąć od klienta pieniadze pomimo umowy o bezkosztowym załatwieniu sprawy. Stanowczo odradzam korzystanie z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Korzzystajacy z usług dnia: 30.01.2014 09:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są ,świetni, a handlowcy mili i znają się na rzeczy. Zaufałam im i wygrali mi dużżżo kasy.Godni polecenia. Spróbujcie.A ta babka P.R....a przemiła.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia Żebrowska dnia: 10.12.2013 22:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze na nich trafiłam. Sprawa zakończyła sie sukcesem. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.05.2013 09:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za wszystko, jesteście świetni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.04.2013 15:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z firmą. Muszę przyznać, iż jest to dobry partner we współpracy, jeśli chodzi o aspekty prawne. Takich firm na naszym rynku powinno być zdecydowanie więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2013 14:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest bardzo dobra, sprawdziła się bardzo dobrze jak poszłam do nich z pewną sprawe ale wszystko zostało wyjasnione to jest najwazniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.04.2013 13:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem dumna z ich pracy :) Sa fachowcami to widać ;) Jakieś doświadczenie tez maja za soba ;) Ciesze się tez ze zaangazowali się tak w moja sprawe ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.02.2013 13:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2013 11:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są bardzo zaangażowani i zdeterminowani,nie ma sprawy, której by nie wygrali..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2013 09:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono na mnie bardzo dobre wrażenie, jesli chodzi o szkody majatkowe to ta sprawa została szybko opanowana. Bardzo dziękuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2013 11:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma.Wszystkie dokumenty zalatwione na czas. Pieniazki z odszkodowania otrzymalam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.12.2012 13:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku, mogłam tutaj spokojnie liczyć na doradztwo i opanowanie mojej sprawy. Byli w pełni zaaganzowani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.12.2012 11:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Jestem bardzo wdzieczna ze pomogli mi rozwiązać problem z odszkodowaniem. Sama bym tego nie zrobiła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.12.2012 11:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie musiałam angażować wlasnych środkow finansowych,wszystko zostało opanowane i odszkodowanie mam. Znają sie na fachu bardzo dobrze. Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 03.12.2012 12:41:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją