Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WystrójWnętrz Jacek Stadnicki

Zawód: Stolarz 
Adres: Opolskie, 49-120 Karczów Wiejska 10
Telefon: Kom. 609-268-338
Adres e-mail: jstadnicki(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.schodystadnicki.pl
Opis działalności: Schody Słowa kluczowe: schody

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3281
Data utworzenia profilu: 15.11.2012 11:02:00
Data ostatniej aktualizacji: 15.11.2012 11:02:00 

Opinie o WystrójWnętrz Jacek Stadnicki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Źle spasowane stopnie, skrzypiace, trzeszczace, nieumiejetne malowanie,dużo ukrytych wad w stopniach, nieumiejetne montaż
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 02.12.2015 20:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, jestem bardzo zadowolona z ich pracy ;) Sprawdzili sie bardzo fajnie i schody są ładne. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2013 14:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem pod wrażeniem efektów pracy tej firmy. Zabudowa do mojej szafy wygląda świetnie. Polecam współpracę z tą firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.03.2013 13:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Pan wykonał mi drzwi. Wyglądają bardzo fajnie i solidnie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 13.03.2013 15:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak juz byłam u nich pierwszy raz to sprawdzili sie bardzo dobrze. Drzwi prezentują bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2013 15:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne balustrady, piękne schody, bardzo dobra jakość, cena i niedługi czas oczekiwania na realizację. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 18.01.2013 10:09:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo piękne schody zostały wykonane na moje zamówienie. Jestem pod wrażeniem rzetelności i fachowości. Do takich rzeczy po postu trzeba mieć prawdziwy talent. Polecam fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2013 12:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi są boskie, tak mi sie bardzo podobają aż nie wiem co powiedzieć. Najlepsza jakość. POlecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.11.2012 13:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody rewelka,fachowcy świetni, nic dodac nic ując.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.11.2012 11:02:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją