Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Marta Gordon

Zawód: Radca prawny 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 toruń Toruń Chopina 24/1
Telefon: Kom. 791810909
Adres e-mail: marta.gordon(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo, radca prawny, proces

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4546
Data utworzenia profilu: 2011-10-01 22:45:15
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-14 13:44:11 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Marta Gordon

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zostało mi wyjaśnione w sposób jasny, a sprawę załatwiła sprawnie. W przyszłości na pewno skorzystam jak będzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-10-04 10:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaangażowany fachowiec. nie czułam się wepchnieta w trybiki kancelarii - zajęto się mna indywidualnie. Poinformowano mnie o wszystkich okolicznosciach, także o tych dla mnie negatywnych. Miałam pełne rozeznanie i świadomosć co się moze zdarzyć. Pomimo nienajlepszych prognoz Pani Mecenas była bardzo zdeterminowana i udało się :-) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-12-14 12:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna, terminowa (!!!) i kompetentna pomoc prawna. Pani Mecenas świetnie zna niuanse prawa spółek. Polecam - Zet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-04 03:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm dobre przygotowanie do sprawy,potrafi dbać o interesy klienta. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-02-22 22:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalne podejście do sprawy, pełne zaangażowanie oraz wysoko wykwalifikowany fachowiec. Polecam 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2012-02-22 18:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do prowadzonej sprawy z dużym zaangażowaniem. Polecam wspaniałego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2012-02-22 09:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna osoba, zaangażowana w sprawę, indywidualne podejście do każdego przypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R@ dnia: 2012-02-21 19:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetencja, zaangażowanie, fachowość - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-02-20 20:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, empatyczna, cierpliwa i wyrozumiała, w trudnych momentach udziela fachowych informacji, w sposób przystępny wszystko wytłumaczy i co ważne podtrzyma na duchu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-20 12:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bardzo rzetelna, poprzedzona wnikliwym zapoznaniem się z dokumentami i faktami. Duże zaangażowanie w wykonywanie podjętych zadań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2011-12-07 10:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec. Potrafi empatycznie podejsc do sprawy tworząc poczucie zrozumienia, a jednocześnie jest profesjonalistką na 100%. W sądzie - pitbull :-) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dankalec dnia: 2011-10-01 22:46:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją