Opinie o BD-MEBLE Waldemar Dombek Zduńska Wola

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BD-MEBLE Waldemar Dombek

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 98-220 Zduńska Wola Łaska 21
Telefon: Kom. 609-688-929
Adres e-mail: dombek72(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.bd-meble.pl
Opis działalności: Studio meblowe , produkcja mebli na wymiar Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2920
Data utworzenia profilu: 2012-11-11 23:55:27
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-11 23:55:27 

Opinie o BD-MEBLE Waldemar Dombek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super jakosc polecam ,wszstkie meble mam robione ,wykonanie staranne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga felakowska dnia: 2013-10-17 20:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższymi opiniami. Wcale mnie nie dziwą pochlebne opinie. Korzystam z ich usług od dłuższego czasu i jedyne, co mogę przyznać - lepszej firmy od mebli do tej pory nie spotkałem. Pozdrawiam ciepło pozostałych użytkowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 14:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakosc mebli!!! Nie mam absolutnie zadnych zastrzezen, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo dobra firma. Zdecydowanie zasluguje na wysoka ocene.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-14 08:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok. meble ladnie sie prezentuja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 08:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z zakupionych mebli do swojej kuchni. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dudi dnia: 2013-02-06 11:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, profesjonalnie i gustownie umeblowali moje biuro. Szafy, biurka prezentują się okazale. Żadnej fuszerki. Wiem że robią też inne meble. Godni polecenia dla wszystkich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sepik dnia: 2013-01-23 15:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówilem w tej firmie do naszego mieszkania- kuchnie, fajne meble,są funkcjonalne i w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-17 10:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Waldek to świetny fachowiec, on od razu wie o co mi chodzi,meble do kuchni i do biura wykonał dla mnie bardzo dobrze. Jestem zadowolona z jakości wykonanej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 09:32:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją