Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio330.pl

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Projektant 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Piłsudskiego 31 /330
Telefon: 22 774-01-49 Kom. 505-020-131 Fax: 22 774-01-49
Adres e-mail: biuro(małpa)studio330.pl
Strona internetowa: www.studio330.pl
NIP:
1130288833
Opis działalności: Projektujemy, Remontujemy, Urządzamy, Meblujemy, Dekorujemy Słowa kluczowe: Projektowanie wnętrz, Aranżacja wnętrz, Meble na wymiar, Dekoracje okien,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 66% niskie 2x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3344
Data utworzenia profilu: 2012-11-05 23:07:59
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-05 23:07:59 

Opinie o Studio330.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobra i terminowa firma. W przeciwieństwie do innych z tej branży meble, które dostarczyła mi firma studio330.pl były wykonane dokładnie i bez żadnych uchybień. Jak widzę nie tylko ja mam dobre zdanie na temat tej firmy dlatego także polecam ją wszystkim, którzy jeszcze nie skorzystali z tej oferty, a mają zamiar urządzać swoje lokum, polecam studio330.pl warto))))!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: j. Sadowska dnia: 2013-06-11 18:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma. W lutym zamawialiśmy u Nich meble na wymiar do nowego domu i muszę powiedzieć, że byliśmy bardzo zaskoczeni - oczywiście pozytywnie. To dzięki czemu wybraliśmy właśnie tę, a nie inną firmę zawdzięczamy tylko i wyłącznie świetnej i profesjonalnie przygotowanej ofercie, na którą natrafiliśmy przeglądając strony internetowe.Okazała się być ona wykonana w 100 procentach, łącznie z terminami i kosmetyką. Szczerze polecamy studio330, naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A i R. Markowscy dnia: 2013-03-24 13:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początek, pochwalę się wszystkim moim nowo zaprojektowanym mieszkaniem;-) Już po pierwszym spotkaniu w studio330 wiedziałam, że skorzystam z usług tej firmy. Zaprojektowali jak już pisałam świetnie moje mieszkanie, ekipa wykonała pracę zgodnie z projektem, kolejnym zadaniem było zaprojektowanie oraz wykonanie mebli do kuchni, również bez zastrzeżeń nawet przeszły moje oczekiwania.Polecam bardzo,,,Porządna firma, świetni ludzie..Edyta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E.Więckowska dnia: 2013-01-17 23:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio330.pl to jednym słowem porządna firma. W dzisiejszych czasach rzadko kiedy zdarza się, aby jakakolwiek firma trzymała się terminów. Studio330 zawsze z podjętych zadań wywiązuje się na czas, a jakość Ich usług jest bardzo wysoka. Co do ceny - nie jest ona wysoka jak na jakość produktów firmy. Szczerze Polecam Studio330.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. Górski dnia: 2013-01-17 19:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam studio330 ,wykonaliśmy w studio meble kuchenne na wymiar, meble dla dzieci do pokoi, co tu pisać ?..rewelacyjnie wyglądają, wszystko zgodnie z projektem oraz wizualizacją którą wybraliśmy z wielu, następnym etapem i ostatnim jak na razie, było wykonanie wystroju okien w rolety rzymskie, również wykonanie i efekt rewelacyjne. Polecam bo warto, a później tylko wracać do nich i polecać dalej z czystym sumieniem. Beata Wiśniewska, Warszawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Wiśniewska dnia: 2012-12-30 00:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do tych, którzy już mieli przyjemność skorzystać z usług tej firmy,jestem bardzo zadowolona z przygotowania indywidualnego projektu, oraz wykonania wszystkiego zgodnie z nim. Jak dla mnie rewelacja... Sprawdźcie sami, myślę, że na pewno będziecie zadowoleni tak jak ja ;-) Prawie wszystko w jednym miejscu,. To chyba tyle. Polecam baaardzo. Natalia Brodzińska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Natalia B. dnia: 2012-12-16 13:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich zainteresowanych, nigdy nie spotkaliśmy się z taką firmą, super pomysły na zaprojektowanie dosłownie każdego metra mieszkania, Pani Ania to najbardziej pozytywnie nastawiona osoba którą kiedykolwiek poznaliśmy. Zaprojektowała nam całe mieszkanie, poza tym wykonała dla nas również projekty dekoracji okien i mebli. Polecam bardzo wszystkim którzy chcą mieć swoje wymarzone mieszkanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna i Marek Walczak dnia: 2012-11-29 23:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Studio330.pl to faktycznie grupa ludzi stworzona z myślą o Kliencie. Myślę, że potrafią pomóc każdemu Klientowi, który potrzebuje kompleksowej obsługi w zakresie zaprojektowania czy też wyposażenia domu, mają również ciekawe propozycje mebli oraz dekoracji okien. Świetnie, że tyle rzeczy można zrobić w jednym miejscu Polecam. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Dzięcioł dnia: 2012-11-05 23:24:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją