Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mebmax Wojciech Kratiuk

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Lubelskie, 21-030 Motycz Kozubszczyzna 4C
Telefon: Kom. 501 181 415
Adres e-mail: biuro(małpa)mebmax.pl
Strona internetowa: www.mebmax.pl
Opis działalności: Wykonywanie wszystkich rodzai mebli na zamówienie Słowa kluczowe: Meble kuchenne, meble biurowe, komody, meble na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3569
Data utworzenia profilu: 2012-11-05 08:43:30
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-05 08:43:30 

Opinie o Mebmax Wojciech Kratiuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pół roku eksploatacji nadal codziennie doceniamy jakość i estetykę wykonanych mebli kuchennych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszaliśmy żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Wyżynna 8 dnia: 2018-03-17 12:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentny, pokazujące ciekawe rozwiązania w zabudowie,
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: AGAWA dnia: 2017-07-21 16:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam POlecam firme pana Wojtka, robil mi meble w pokoju pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2013-11-11 14:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Wojciech robił mi 2 x meble kuchenne. jestem bardzo zadowolona, polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: czekoladaczarna dnia: 2013-05-16 13:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble są wysokiej jakości. Szacunek do nich za podejście do klienta, muszę przyznać, że nie robią żadnej amatorki, a tego się obawiam zawsze przy pierwszym kontakcie z nieznaną mi dotychczas firmą. Mimo to mile mnie zaskoczyli. Łazienka prezentuje się teraz fenomenalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 08:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Urządzałem nowe biuro w Warszawie i potrzebowałem zestawu mebli biurowych. Mebmax wykonał mi świetne meble, dzięki którym moje biuro wygląda dobrze i jest wszechstronne. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykonania i terminowości. Naprawdę bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-18 12:56:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest bardzo dobra w tym co robi, można na nich polegać i to jest fajne, bo z fachowcami teraz to różnie bywa ale jestem dumna z ich pracy i to najwazniejsze ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-13 08:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są najlepsi, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-19 11:22:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrazy poparcia dla ponizej udzielajacych sie! Zamowione meble prezentuja sie wysmienicie. Nie mam powodu aby nie byc zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2013-02-11 14:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, profesjonalnie i gustownie umeblowali moje biuro w Warszawie. Szafy, biurka prezentują się dostojnie i okazale. Żadnej fuszerki. Wiem że robią też inne meble. Godni polecenia dla wszystkich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franc dnia: 2013-01-21 11:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma znająca sie na fachu. Meble wykonują swietnie i wszystko według wczesniejszych ustalen. Ani razu mnie nie zawiedli a zamawiałam do kuchni do łazienki i do firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiki 546 dnia: 2012-11-08 12:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble są świetne, fachowcy bardzo sie postarali i bardzo im za to dziękuję. Na prawde rewelacja. Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milenka435 dnia: 2012-11-05 08:44:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją