Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hydraulik na gwałt

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Kilińskiego
Telefon: Kom. 698682547
Adres e-mail: valdi3(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Hydraulika Ogrzewania Słowa kluczowe: Hydraulik Ogrzewania Awarie Zapchania Instalacje grzewcze i sanitarne

Ocena: 85% pozytywna 12x 2x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 75% niskie 6x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3551
Data utworzenia profilu: 2012-10-20 23:59:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-20 23:59:51 

Opinie o Hydraulik na gwałt

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie podłączenia wody zimnej i ciepłej z łazienki do kuchni.Umówiony telefonicznie przyjechał punktualnie,wycenił satysfakcjonująco i zrealizował bardzo szybko, punktualnie i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-09-24 20:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy Hydraulik z którym się dobrze współpracuje rzetelny dobra organizacja i fachowość! będę polecała:)!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2015-08-26 20:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i przemyślana robota jestem zadowolony dobry Fachura!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-08-21 21:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Fachura równie dobrze może być projektantem wnętrz dobrze doradza Gorąco Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-06-28 11:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i czysta robota łazienka funkcjonuje bez zarzutu dzięki za dobre porady pozdrawiam i Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2014-02-10 22:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet uratował nas w święta za co wielkie DZIĘKI że chciało mu się przyjechać, zapchał się odpływ pod zlewem umywalką i prysznicem masakra ogólnie pion na pietrze w domu ale hydraulik dał rade szybko udrożnił rury na prawdę wielkie dzięki POLECAM SERDECZNIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzychu dnia: 2013-12-30 16:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KONKRETNY FACHURA JESTEM ZADOWOLONY ZROBIŁ INSTALACJE W CAŁYM DOMU BARDZO SZYBKO I PRECYZYJNIE ZARAZ PO NIM ZALALI POSADZKĘ WRÓCIŁ NA MONTAŻ PIECA+KOMINKA I GRZEJNIKÓW I MOGĘ GRZAĆ NA CZYM MI BARDZO ZALEŻAŁO BO TYNKI MI ŁADNIE SCHNĄ,POLECAM NAPRAWDĘ DOBRY FACHURA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GRZESIEK dnia: 2013-12-23 13:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-04 21:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie i fachowo wykonana robota. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roberto dnia: 2013-05-20 19:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolony z usługi, zrobił w całym domu ogrzewanie, instalacje hydrauliczną i kanalizacyjną. Inni budowlańcy chwalili jego solidną pracę. Znam też opinie od znajomych którzy byli klientami P. Sebastiana i tez chwalili go. Dziwię się negatywnym komentarzom, chyba konkurencja je pisze. Chyba, że ludzie mają poczucie, że przepłacają jak są drobne naprawy, ale nie dziwię się, przecież nikt tego nie robi za darmo, a sam dojazd do klienta kosztuje. Za 20 zł czy 30zł nie chciałoby mi się wychodzić z domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2013-04-30 20:44:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegina z ceną jest drogi i nie rzetelny NIE POLECAM !!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolony dnia: 2013-04-09 20:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest ok. Awaria i po awarii. Szybko, dobrze i nawet sobie pożartuje Cena zbliżona do innych, którzy wyceniali mi na telefon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edek dnia: 2013-03-19 22:52:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za dużo sobie liczy
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolony dnia: 2012-12-07 18:26:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robi szybko i dokładnie! Sprząta po sobie! Profesjonalista pełną gębą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HK dnia: 2012-10-21 00:01:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją