Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ekipa Budowlana s.c Sylwester Pakuła-Konrad Piotrowski

Zawód: murarskie, tynkarskie usługi Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, Rawa Mazowiecka
Telefon: Kom. 661113461
Adres e-mail: behapo(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.EkipaBudowlana.com.pl
Opis działalności: Budownictwo jednorodzinne, brukarstwo Słowa kluczowe: budowa domów, kostka brukowa, brukarstwo, usługi budowlane

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2689
Data utworzenia profilu: 2012-10-18 21:32:07
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-18 21:32:07 

Opinie o Ekipa Budowlana s.c Sylwester Pakuła-Konrad Piotrowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również przyłączam się do pozytywnych opinii o tej firmie. Długo szukałem ekipy która zrealizuje budowę w systemie Dryfix. Po wizytach na budowach które realizowali zdecydowałem się na współpracę. Nie mam zastrzeżeń . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: werba dnia: 2018-02-09 19:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta realizowała mi budynek którego realizacji nie podjęły się wcześniej dwie inne firmy ze względu na stopień skomplikowania projektu. Uważam ze oni poradzili sobie z tym budynkiem doskonale, nie przypominam sobie aby z czymś mieli problem. Z resztą ja z nimi też żadnych problemów nie mialem. Musiałem troszkę poczekać aż przyjdą na moją budowę-ale sądzę że było warto. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak dotąd bez reklamacji
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2016-10-19 19:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa którą na pewno mogę polecić. We współpracy z nimi podobało mi się to że w ofercie którą mi przedstawili wyszczególnione było punkt po punkcie jakie prace będą zawarte w danym etapie oraz jaka będzie za nie cena. Dzięki temu miałem z góry jasny obraz ile zapłacę, no i oczywiście nie było w tracie budowy żadnych dopłat extra. Podczas realizacji budynku nie pojawiły się żadne problemy. Brak zastrzeżeń. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na chwilę obecną nie musiałem niczego reklamować
Opinia dodana przez: rafek dnia: 2015-10-22 22:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarówno ja jaki i mój kierownik nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Firma którą na pewno mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga21 dnia: 2015-05-19 19:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma którą mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: doniza dnia: 2014-04-20 21:58:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Ekipy Budowlanej s.c korzystałem przy budowie domu. Chłopaki z ekipy wykonali kawał dobrej roboty ! Szybko i sprawnie uporali się z budową dzięki czemu dom stanoł dużo przed deklarowanym terminem a i cena też nie należała do wygórowanych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lenuncjo dnia: 2012-10-18 21:42:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją