Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wmeble-Waldemar Misiak

Zawód: Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 76-024 Świeszyno Chałupy 24a
Telefon: Kom. 606-941-088, 668-135-906
Adres e-mail: koszalin(małpa)wmeble.net
Strona internetowa: www.wmeble.net
Opis działalności: Meble na wymiar-kuchenne,pokojowe,łazienkowe Słowa kluczowe: usługi stolarskie, meble na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4097
Data utworzenia profilu: 2012-10-16 12:37:19
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-16 12:37:19 

Opinie o Wmeble-Waldemar Misiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge o nich mówić same dobre rzeczy, jestem strasznie dumna z ich pracy ;) Nie wiedziałam ze to az tak fajnie im wyjdzie ;) Jestem bardzo wymagajacym klientem ale jak widac nie przeszkadzalo im i slusznie bo się wykazali i super!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-12 10:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wami kochani :) Uczciwa firma, ładne meble.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 11:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z zamówionych mebli. Prezentują się naprawdę dobrze. Skusiłem się na ich ofertę niespecjalnie, ponieważ byli mi obcy. Ale po konsultacji z Panem W. postanowiłem się skusić. Wyglądają elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-14 15:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tego stolarza. Jestem bardzo zadowolona z mebli jakie dla mnie wykonał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Do tej pory nie było potzreby reklamowania
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-02-08 13:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma jaka znam, jestem bardzo zadowolonym klientem i tak juz zostanie. Meble sa na prawde swietne i niesamowitej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-22 12:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiona u nich loża na wymiar jest super wykonana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-18 11:58:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z ich pracy, sprawdzili sie niesamowicie dobrze, meble sa sliczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-14 12:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do powyższej opinii . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-01 19:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość mebli jest rewelacyjna. Zamówienia realizowane są bardzo szybko. Fachowość i terminowosć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paeweł dnia: 2012-10-16 12:38:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją