Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RETRO-Paweł Dereń

Zawód: meble - renowacja Stolarz 
Adres: Opolskie, 48-303 Nysa Kępnica 92
Telefon: Kom. 502-462-163
Adres e-mail: pawelderen(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.retro-antyki.pl
Opis działalności: Sprzedaż antyków, mebli stylowych,renowacja Słowa kluczowe: antyki, meble stylowe, renowacja

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2360
Data utworzenia profilu: 2012-10-12 12:37:53
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-12 12:37:53 

Opinie o RETRO-Paweł Dereń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %; )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 11:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można o nich mówić same dobre rzeczy bo są na prawde w porzadku ;) Meble stylowe są po prostu świetne, teraz dom nabrał innego klimatu który bardzo lubię ;) Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-12 09:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się. Dzisiaj chyba coraz trudniej znaleźć sklep oferujący meble sprzed lat. A przecież one wciąż prezentują się wyśmienicie, mają swój styl, urok. Bardzo, ale to bardzo mi się podobają takie, szczególnie ludwikowskie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-06 12:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione meble spełniły moje i mojego męża oczekiwania. Jesteśmy bardzo zadowoleni. W przyszłości planujemy ponownie skorzystać z ich oferty. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2013-02-11 11:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór tych stylowych cudeniek jest u pana Pawła,jeszce doradzi i podpowie dobre rozwiązania aby to wszystko miało smak i styl.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-02 10:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne meble w starym stylu , nie znajdziecie takiej firmy z TAKIMI meblami nie znajdziecie nigdy !!! Polecam FENOMEN
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-23 22:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SPrzedają bardzo fajne meble, nic nie zniszczone. Kupiłam mojej teściowej do domu i jest zachwycona. Idealnie jej dobraliśmy do wnętrza. Ceny dośc konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pola dnia: 2012-10-12 12:38:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją