Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.H.U. Spec Hydro

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 533200404
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.spechydraulik.pl
Opis działalności: Omijać szerokim łukiem tego speca!!! Słowa kluczowe:

Ocena: 63% pozytywna 7x 4x

Jakość usług: 63% wysoka 7x 4x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 9x 2x
Ceny usług: 44% niskie 4x 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2460
Data utworzenia profilu: 2012-10-10 08:59:12
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-10 08:59:12 

Opinie o P.H.U. Spec Hydro

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan hydraulik naprawial u mnie awarie pieca w lazience. problem zostal szybko naprawiony, a w cenie wykonal jeszcze dwie poprawki w kuchni pod zlewem.Cena w normie.Milo,fachowo,schludnie. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina D. dnia: 2013-06-07 16:27:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłop był umówiony na godzinę i NIE PRZYSZEDŁ. Kłamie przez telefon że był na miejscu. Bardzo ODRADZAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 19:37:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan z w/w firmy sprawnie i rzeczowo podszedl do problemu. 40 min i po sprawie. ja szczesliwy, pan zarobiony . Paragony na wszystkie czesci. Miejsce pracy zostawil schludne. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan K. dnia: 2013-01-13 16:37:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna porażka! Brak słów!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-31 19:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za całe wsparcie Szlachetnej Paczki , dzięki panu rodzina ma wspaniała kuchnie . Wszytko zostało bardzo dobrze zrobione i będzie pewnie służyć wiele lat. Dziękujemy Szlachetna Paczka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wolontariusz dnia: 2012-12-12 01:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan ze spec-hydro dokonal u nas niedawno remontu lazienki, wszystko dziala, tanio, solidnie, polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2012-11-29 12:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam !! Polecam ! polecam ! wielokrotnie korzystałam i korzystam z usług firmy Spec hydro !! Wspaniały miły Mężczyzna , bardzo szybko i solidnie dokonuje naprawy , potrafi doradzić różne warianty usunięcia usterki droższe i tańsze. Jestem bardzo zadowolna i zawsze korzystam z usług tej firmy . Jeśli chodzi o ceny na rynku są dużo drożsi wykonawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie miałam!
Opinia dodana przez: Dorota z Krakowa dnia: 2012-10-31 22:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG PANA HYDRAULIKA Z TEJ FIRMY..ZAWSZE NA CZAS TANIO I SOLIDNIE:)nie rozumiem negatywnych wpisow i komentarzy ludzi ,ktorzy twierdza,ze jakosc uslug jest niska i pozostawia wiele do zyczenia a ceny sa wysokie..chyba nie macie pojecia ile biora inni hydraulicy a tutaj zawsze mozna sie dogadac i Pan Mikolaj wykonuje swoja prace bardzo solidnie.Byl u mnie juz kilka razy i reperowal rozne usterki zawsze z usmiechem na twarzy a ostatnio nawet nie wzial ani grosza wiedzac ,ze koniec miesiaca i kazdemu brak czasem gotowki jak nagle potrzeba cos zreperowac..ja jestem bardzo zdowolona z Jego uslug i polecam Pana Mikolaja kazdemu..jesli zalezy Wam na czasie i solidnosci uslug oraz na tym aby wasz portfel nie skurczyl sie z powodu watpiwych uslug innych specow to dzwoncie tylko do niego.Pamietajcie tez o tym,ze nikt nie pracuje charytatywnie i koszt takiej uslugi musi wzrosnac w zaleznosci od problemu i miejsca waszego zamiszkania a i tak nie jest drogo.Ja GORACO POLECAM:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: perfekcyjna
Opinia dodana przez: Moniks dnia: 2012-10-31 21:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Twoja opinia jest kłamliwa. Oczerniasz na wielu forach profesjonalistów. Jesteś zwykłym wrzodem na tyłku naszego społeczeństwa. Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów aby wystarczająco obelżywie określić Twoje postępowanie. Gdy czytam Twoje wypociny to jestem za aborcją. Przepraszam wszystkich Forumowiczów ale na kłamstwa to chyba jedyna metoda. Pozdrawiam Hummer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Perfekcyjna
Opinia dodana przez: Hummer dnia: 2012-10-24 13:30:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak zaufania do tego "speca". Przerost formy nad treścią.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: hydraulika
Opinia dodana przez: Antos dnia: 2012-10-19 23:32:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan super spec jest drogi, opowiada bajki o niezbędnych zaliczkach na materiały w kwotach rzędu kilkaset złotych, po czym okazuje się, że całość materiałów to kilka rurek za 50 zł. Do tego zrobił w mieszkaniu kompletną demolkę połączoną z uszkodzeniem rury i konkretnym wyciekiem, a na domiar złego szedł w zaparte, że to już było. Na szczęście inny fachowiec, tym razem z prawdziwego zdarzenia, to dokończył
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zwrot części zaliczki, ostatecznie rozstanie ze specem
Opinia dodana przez: marobufaro dnia: 2012-10-10 09:02:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją