Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria prawna LUPUS Magdalena Robaszewska

Zawód: adwokaci i radcy prawni  
Adres: Mazowieckie, Warszawa Aleja Solidarności 119, Meksykańska 6
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 74x 1x 10x

Jakość usług: 90% wysoka 74x 1x 8x
Terminowość: 89% bez zastrzeżeń 70x 4x 8x
Ceny usług: 94% niskie 74x 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 85
Ilość odsłon profilu firmy: 7854
Data utworzenia profilu: 2012-10-08 21:33:27
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-08 21:33:27 

Opinie o Kancelaria prawna LUPUS Magdalena Robaszewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Magdalenę. Bardzo miła i kompetentna mecenas. Porada jaką mi udzieliła korzystnie wpłynęła na wynik sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kryga dnia: 2018-06-12 15:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wyczerpujaca opinia, bardzo przydatna porada. Tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-01-18 09:48:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam, Kasę kobieta wzięła i na tym koniec. Nie odbiera telefonu, sekretarka wiecznie przeprasza, żenada. Ta kancelaria to jakaś pomyłka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-29 15:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie miła, pomocna osoba. Porada wyczerpująca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-09-20 11:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, ciepła osoba, duża wiedza, szybkość pomysłów i działania. Tania kancelaria w porównaniu z konkurencją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-08-16 16:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię, szybka i wyczerpująca porada. Pani prawnik ma dużą wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2015-11-21 13:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić kancelarię, porada fachowa i wyczerpująca, czarująca pani prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-08-31 09:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam fajna kancelaria, wyczerpująca opinia, miła kompetentna pani prawnik. Ja i moja babcia jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyty. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-06-08 10:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, fajna kancelaria i osoba udzielająca porad
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2015-05-03 10:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziekuję za pomoc i szybkie przygotowanie pisma, nawet pomimo Pani choroby. Udało się wszystko załatwić pozytywnie. Mogę polecić Panią innym osobom w ciężkiej sytuacji życiowej. Niewielkie płatności, szybko napisane pismo, dokładność i rzetelność. Dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-03-18 14:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zadowolony klient
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-11 11:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam tą kancelarię, jest naprawdę fachowa i szybka w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian Fluk dnia: 2015-02-12 08:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię i osoby w niej pracujące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-02-03 08:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolonym klientem. Pani mecenas doradziła mi bardzo dobrze, był na sprawie fachowiec i wygralismy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław Protaziuk dnia: 2014-12-17 12:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magdaleno dziekuję za pomoc, wsparcie, okazane serce i załatwioną sprawę. Dzieki Pani te święta Będą szczęśliwe, jeszcze raz dziękuję. I wszystkim polecam Panią magdalenę i jej kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Budzicka dnia: 2014-12-09 17:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, fajna kancelaria, mili ludzie, sprawa załatwiona szybko i pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-02 16:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa uregulowana bardzo szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-13 12:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zadowolony klient który był przekonany że sprawy nie wygra a wygrał. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2014-11-04 11:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, jestem pełen uznania za dobroć serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-10-28 00:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, fajna kancelaria i fajni ludzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-20 11:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zadowolony klient.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: yelp dnia: 2014-10-17 09:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam wszystkim emerytom. Miło, uczynna osoba, pomoc na każdym kroku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Waśnik dnia: 2014-10-02 18:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję pani Robaszewskiej. Poleceam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teodora Krajewska dnia: 2014-09-30 15:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za porządnie prowadzoną sprawę i wygranie jej Moge polecic pania Robaszewska, fajna osoba z duza wiedzą przyjazna kancelaria przygotowani fachowcy Jestem zadowolonym klientem i bede polecac dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-22 10:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjazna kancelaria w której uzyskałem konkretne informacje i świetnie przygotowane pismo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Gos dnia: 2014-09-18 16:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałym klientem od 2011 roku i mogę polecić panią Robaszewską i jej kancelarię z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Odolak dnia: 2014-09-15 17:39:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, jasno, przejrzyście. Porada bardzo się sprawdziła i bardzo podobała. Zadowolony klient, który będzie polecał firmę i panią prawnik dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Goluch dnia: 2014-09-15 08:14:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak kontaktu po zainkasowaniu pieniędzy.Niewywiązywanie się z ustaleń, przekłada spotkania, albo się na nich nie pojawia. Na sprawy przysyła nieprzygotowanych aplikantów. Magdalena Robaszewska nie występuje jako prawnik na stronach ORA. Omijać z daleka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak odzewu na maile, brak kontaktu tel
Opinia dodana przez: roman chmielewski dnia: 2014-09-03 20:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra kancelaria fachowa wyczerpująca porada miła i uczynna pani prawnik Robaszewska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-03 17:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychylam się do poniższych pozytywnych opinii fajna kancelaria miła obsługa klienta niezbyt długie terminy fachowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-01 14:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna kancelaria dużo szczegółów polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2014-08-25 10:56:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić tą kancelarię. Sprawa przygotowana fachowo. Lekkie opóźnienia wynikające z opieszałości sądu, ale przyspieszane przez pracowników kancelarii. Sprawa ostatecznie wygrana. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Suchodolski dnia: 2014-08-18 15:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo dobra, blisko sądu miła obsługa sprawa załatwiona bez zwłocznie jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław Konopka dnia: 2014-08-12 15:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, sprawa wygrana w niecałe cztery tygodnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika Kowalczyk dnia: 2014-08-11 08:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, naprawdę fajna kancelaria, skuteczna mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek Fryczak dnia: 2014-08-08 13:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Robaszewska wysłucha, uspokoi i dobrze doradzi. Mogę polecić tą kancelarię bez żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Ryszke dnia: 2014-08-07 08:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, świetna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Toboła dnia: 2014-08-04 10:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Lupus, miła obsługa, szybkie terminy, fachowa porada, a na koniec wygrana sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia Grabowska dnia: 2014-08-01 08:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię i dziękuję za pomoc w uzyskaniu lokalu po zmarłej konkubinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard Kubacki dnia: 2014-07-29 11:29:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za okazaną pomoc i zrozumienie mojej sprawy. Polecam tą kancelarię, rzadko zdarza się pomoc prawnika który jest na urlopie a do tego nie chce za to żadnych pieniędzy. Jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Olszewska dnia: 2014-07-29 07:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja także jestem zadowolonym klientem, też dzięki tej kancelarii uzyskałem emeryturę wcześniejszą. Niestety sprawy w sądach się ślimaczą, ale nie jest to wina kancelarii tylko systemu sądowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj Wyszyński dnia: 2014-07-28 11:11:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat zupełnie nie zajmowała się sprawą która już dawno była założona i której tok miała dopilnować bez żadnych dodatkowych podań. O pieniądze szybko się upominała a później nie była dosięgalna ani przez telefon ani w biurze. Jej sekretarka po rozpoznaniu numeru nawet nie chciała odpowiadać na telefon. Umówione wizyty przesuwała ad nauseum. Nie rekomendowałbym tego biura nawet temu przeciwko komu toczę proces.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Żadna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-24 19:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za fachową poradę i pomoc. Dziękuję za pomoc w uzyskaniu mieszkania po zmarłej. Polecam kancelarię. Sprawa załatwiona pozytywnie, szybko i przy miłej obsłudze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-24 12:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia!!! Dziękuję za pozytywne załatwienie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław Lutowski dnia: 2014-07-15 09:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Kancelaria godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-07 16:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pozytywne załatwienie mieszkania komunalnego po nieżyjącej żonie. Polecam panią Robaszewską i jej Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-03 15:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione tanio, szybo i skutecznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-30 16:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję za pomoc i polecam kancelarię innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-30 07:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magdaleno w imieniu mojej mamy i swoim serdecznie dziękuję za pomoc, miłe słowo, opiekę i szybkie, pozytywne załatwienie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda Orszewska dnia: 2014-06-27 12:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa wygrana dziękuję. Także polecam tą kancelarię i panią Robaszewską.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 08:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić tą kancelarię. Niewielka opłata za poradę, a temat wyczerpany do końca. Miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 10:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas dziękuję za pomoc. Wszystkim bardzo polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Perzyna dnia: 2014-06-10 10:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, zleciłam trudną sprawę i wygrałam z panią Robaszewską.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-05 12:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa porada, sprawdziło się w 100%. Dzięki pani Robaszewskiej mam działkę, o którą walczyłem bezskutecznie przez ostatnie kilka lat. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-04 07:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałym klientem tej kancelarii i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Guzik dnia: 2014-05-30 09:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, jestem zadowolony. Szybko, konkretnie, ale tylko bezpośrednio u pani Robaszewskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Kurzajkowski dnia: 2014-05-29 17:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolonym klientem. Kontakt z Kancelarią poprawny. Praca wykonana solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan Krzeszewski dnia: 2014-05-10 11:08:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam przed działalnością tej Pani. Pobiera od klienta duże pieniądze, a nic nie robi w powierzonej sprawie. Kontakt z kancelarią Lupus to tylko strata czasu i nerwów. Dodatkowo prośba do Admina o nieusuwanie negatywnych opinii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pokrzywdzony dnia: 2014-05-07 13:09:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strata czasu, brak kwalifikacji, ignorująca klienta, mijająca się z prawdą. Omijać tę kancelarię.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 12:01:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę nie usuwać negatywnych opinii ze strony.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-12 12:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam szybko tanio i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 18:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, firma godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Pawelec dnia: 2014-02-19 09:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, fachowa obsługa, szybko i na temat. A opłata najniższa o jakiej słyszałem za poradę prawną. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Gołąb dnia: 2014-02-09 18:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas szybko i sprawnie przygotowała pozew, a sąd wydał wyrok dla mnie pozytywny. Jako emerytka gorąco polecam panią Robaszewską wszystkim źle potraktowanym przez ZUS. Wspaniała osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Rzewuska dnia: 2014-01-22 13:05:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[[l asfa fas
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: as dnia: 2013-12-27 15:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia, pani Robaszewska Magdalena z dużą wiedzą i konkretami. Sprawa trochę w sądzie potrwała, ale załatwiona pozytywnie. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-03 19:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa, sprawa załatwiona pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Pyterek dnia: 2013-11-05 16:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolonym klientem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 12:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zazwyczaj nie piszę opinii w internecie, gdyż wiem, że 90% z nich, zwłaszcza tych negatywnych, jest nieprawdziwych, ale po przeczytaniu poniższej opinii jestem zbulwersowany. Jak można pisać takie głupoty! Prawnik może prowadzić Kancelarię Prawną. A pani Robaszewska jest wspaniałą osobą, która pomogła wielu osobom. Jestem jedną z nich. Otrzymałem kilka porad prawnych, które były wyczerpujące, na temat i potwierdziły się w 100% w prowadzonych sprawach. Dziwi mnie fakt, że osoba zamieszczająca taką opinię nawet się pod nią nie podpisze. To tchórzostwo i tyle. Pani Magdaleno aby tak dalej jak dotychczas. Jest pani wspaniałą osobą i świetnym prawnikiem. Polecam wszystkim tą osobę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamację zgłaszają osoby, które przegrają sprawę przez swoje zachowanie, a potem mają pretensje do prawnika.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 16:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja także jestem bardzo zadowolona i przyłączam się do poniższych opinii pozytywnych na temat kancelarii jak i pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 18:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do pozytywnych opinii. Pomoc fachowa, wyczerpująca temat a do tego cierpliwość do klientów. Więcej takich prawników poproszę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław Wąsowski dnia: 2013-09-02 19:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam nawet tym ktorzy stracili nadzieje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.W. dnia: 2013-08-01 22:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią mecenas. Uzyskała dla mnie obniżenie alimentów o połowę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Obrycki dnia: 2013-08-01 10:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również korzystałem z usług kancelarii adwokackich z tzw. górnej półki i czułem się oszukany, niedoinformowany oraz "olany". W Kancelarii pani Robaszewskiej uzyskałem fachową, wyczerpującą poradę prawną za niską odpłatność. Miła obsługa dopełnia całości. Sprawa wygrana i mam mieszkanie!!! Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-17 08:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z porad wielu kancelarii ,ale dopiero w kancelarii LUPUS dostałam wielu fachowych porad ,a moja sprawa dopiero tu nabrała właściwego kierunku i szczęśliwego zakończenia ;świetni i rzetelni fachowcy oraz niezmiernie miła obsługa kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Ertel dnia: 2013-06-11 13:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, pani mecenas to anioł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Szmudzińska dnia: 2013-05-14 11:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo konkretne odpowiedzi, szybko aczkolwiek w pełni wyczerpany temat. Tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 18:09:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się podobało. Super firma, panie bardzo kompetentne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Mikołajczyk dnia: 2012-12-28 11:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szybko przeprowadzone postępowanie. Rzetelność i miły uśmiech. Kompetentni współpracownicy. Dziwnią mnie opinie poniżej. A oczekiwanie jednego tygodnia na informację co w sprawie przy obecnej opieszałości sądów to bardzo krótki okres. Polecam. Ja zaufałem i jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Gołębiowski dnia: 2012-12-04 17:23:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od tygodnia czekam na wiadomość od pani mecenas jak ma się do załatwienia mojej sprawy...
Opinia dodana przez: ... dnia: 2012-11-22 17:52:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani NIBY mecenas niro mś uprawnień !!!"niro ma aplikacji ani tym bardziej niro jest mecrnasem .nie odbiera telefonu potwierdzam zalatwianie spraw przez sms.wogóle niro szanuje klientów nie jest odpowiedzialna . odradzam stanowczo
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-13 11:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolonym klientem, który korzysta z usług tej kancelarii. Zgłosiłem dwie sprawy, które zostały załatwione bardzo sprawnie. Wynagrodzenie adekwatne do usługi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Walczak dnia: 2012-11-07 18:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem bardzo zadowolona z usług tej kancelarii. Sprawa trudna a załatwiona szybko i pozytywnie. Koszt mniejszy niż w innych biurach, brak konieczności płacenia z góry. Miła obsługa, ciepła i życzliwa mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Osesek dnia: 2012-10-24 17:31:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wywiązała się z podpisanej umowy, czego skutkiem jest m.in. utrata mieszkania(nie złożyła wniosku o nabycie spadku i nie odwołala się od pism ZGN wypowiadających umowy najmu) a tak naprawdę nie zrobiła nic a mimo rozwiązania umowy z jej winy nie zwróciła wziętych pieniędzy a nawet nie raczyła się odezwać i czegokolwiek wytłumaczyć
Opinia dodana przez: Anna Tomczyk dnia: 2012-10-16 16:02:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam wszystkim współpracę z Panią mecenas! Jest to osoba niekompetentna i delikatnie mówiąc niepoważna. Telefonów Pani mecenas nie odbiera, więc ciężko o jakikolwiek kontakt. Z klientem porozumiewa się za pomocą smsów, spotkania odwołuje w ostatniej chwili. W przekazanej Jej sprawie robi niewiele, w dodatku mija się z prawdą.I za tą "pracę" karze sobie słono płacić. ODRADZAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: yano dnia: 2012-10-08 21:33:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją