Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Chata Staropolska Józef Szymanek

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Lubelskie, 21-100 Lubartów Skrobów Kolonia 104
Telefon: 818545313
Adres e-mail: chata.staropolska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.chata-staropolska.com
Opis działalności: Budowa domów z bali Słowa kluczowe: domy z drewna, domy z bali drewnianych, domy drewniane

Ocena: 91% pozytywna 21x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 20x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 20x 2x
Ceny usług: 100% niskie 19x 3x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4976
Data utworzenia profilu: 2012-10-03 13:18:20
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-03 13:18:20 

Opinie o Chata Staropolska Józef Szymanek

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowo termin dla tegi pana nie istnieje.Zatrudnia przypadkowe ekipy , ktorych fachowość jest żadna.Trzeba robić ciągle poprawki,pilnować wykonawców żeby znowu czegoś nie zrobili źle.Stanowczo odradzam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2020-01-11 00:21:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Nieterminowy wykonawca. Niesłowny.
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2018-10-30 22:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybudowali na trenie mojej działki drewniany dom, jestem zachwycona, jest bardzo ładny i funkcjonalny, niski koszt utrzymania, bardzo dobrze zaimpregnowany. Świetna robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2014-03-24 11:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śliczne domki, fachowa firma Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-27 11:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i solidna firma, która wykonuje swoją pracę z wieloletnią tradycją. Wybudowali dla mnie przepiękny dom z bali w którym obecnie bd mieszkać z synem i jego dziećmi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 11:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zwolenniczką ekologicznych rozwiązań, dlatego podczas budowy domu zdecydowałam się na dom z bali, firma chata staropolska, stosuje tradycyjne, ręczne metody budowy, dzieki czemu dom ma swój urok. Jest ciepło, przytulnie, ekologicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2014-01-17 08:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, tradycyjna ręczna budowa, dzięki czemu dom ma swój urok, jestem bardzo zadowolona z efektu. Jest przytulnie, ciepło, ładnie a przy okazji oszczędzam na energii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paulina dnia: 2013-12-19 13:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałą rodzinna firma, wykonują pię?ne i tradycyjne domy z bali, moja ciotka postawiła sobie taki i jest z niego bardzo zadowolona, tym bardziej że jest energooszczędny i ekoligiczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2013-12-10 10:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie firme chata staropolska, zatrudniłem ja dla mnie i mojej siostry do zbudowania dwóch koło siebie identycznych domów z bali wywiązali się z zadania w terminie, domy juz czekaja na dekoratorów. Jestem zadowolony ze wzjaemnej współpracy i moge firme szczerze polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 09:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dłuższego czasu biłam się z myślami jaka altana byłaby najlepszym rozwiązaniem dla naszego ogrodu, postanowiłam postawić na umiejętności i doświadczenie firmy Chata Staropolska i nie zawiodłam się na nich, wykonali kawał dobrej roboty, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2013-10-30 10:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z mężem postanowiliśmy zbudować nasz wymarzony dom z drewnianych bali. Zatrudnilismy do tego firmę Chata Staropolska, dlatego, nie nie budują domów hutrowo, a z wielką pasje przykładają sie do każdego projektu i traktuja klientów indywidualnie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 09:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i profesjonalna firma. Wybudowany dom z bali jest najładniejszy w całej mojej miejscowości. Co najważniejsze każdy kawałek konstrukcji wykonany jest przez człowieka a nie przez maszyny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 12:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dom z drewna który mi postawili jest właśnie taki jak chciałam.Niewiele różni się od domu murowanego a koszt jego budowy był znacznie tańszy. Taki dom ma swój klimat, pachnie drewnem. Firma doradziła mi w sprawach konserwacji. Fachowa usługa. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-19 11:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukała pomysłu na idealny oraz oryginalny dom. Tak trafiłam do Chaty Staropolskiej. Wykonali zamówienie i tym sposobem spełnili moje marzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirka dnia: 2013-09-06 09:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony, że miałem możliwość, aby skorzystać akurat z ich oferty. widziałem także ich inne prace i muszę przyznać, że w solidny sposób wywiązują się ze swojego zawodu. poza tym dziś te domy to coraz bardziej rzadkość, mi się zaś bardzo podobają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-20 08:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój wymarzony domek się swietnie prezentuje a to wszystko dzieki tej firmie która tak się postarała. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 12:50:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są świetni ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 11:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dom zbudowany tradycyjnie to było moje marzenie, które w 100 % spełnił pan Józef ze swoją ekipą .Oddycham i żyję zdrowiej w tym ekologicznym domu.Wszystko solidnie i terminowo.Polecam!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-14 09:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się ze miałem okazję z nimi współpracować, są bardzo fajni i uczciwi, znają się na pracy bardzo dobrze. Ja nigdy nic nie miałem do zarzucenia. Wiedzieli czego oczekiwałem więc wszystko było pod kontrolą. Wysoka jakośc pracy i serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-26 09:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Widzę , że moi "przedmówcy" już większość rzeczy bardzo skrupulatnie opisali więc nie będę się bardzo rozpisywał . Ja powiem jedno , naprawdę bardzo profesionalna firma . Zbudowali Mi bardzo piękny i solidny dom w bardzo krótkim okresie czasu na czym mi bardzo zależało i za co jednocześnie dziękuję z tego miejsca firmie !! Fachowcy pracują bardzo cicho i dokładnie , sami sprzątają po zakończonym dniu pracy . To wszystko chyba mówi samo za siebie . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-18 20:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem co w tym miejscu napisać... Może zaczną od tego , że dzięki Bogu trafiłem z rodziną na firmę pana Józefa . Dzięki Niemu i Jego firmie otrzymaliśmy szybko solidnie trwale i pieknie zrobiony tradycyjny dom z Bali !!!:)) Bardzo solidna punktualna , fachowa i udciwa firma . Warto Im zaufać . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-06 00:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma . Właściciel pan Józef to profesionalista ! O domach z Bali wie chyba wszystko a co za tym idzie robi swietną robotę i piękne przytulne domy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-10-10 22:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Józef robi domy przepiękne! jestem ZACHWYCONA efektami jego działania. Mój domek jest mały, ale bardzo ciepły, słoneczny i przytulny. Zapach drewna jest piękny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-03 13:19:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją