Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rzęs przedłużanie Kasia

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-825 Grodzisk Mazowiecki
Telefon: Kom. 668-967-490
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Przedłużanie i zagęszczanie rzęs metodą 1;1 Słowa kluczowe: rzęsy, przedłużanie, Grodzisk, Pruszków, Nadarzyn i okolice

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1147
Data utworzenia profilu: 2012-09-11 15:48:04
Data ostatniej aktualizacji: 2012-09-11 15:48:04 

Opinie o Rzęs przedłużanie Kasia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super wykonanie, przemiła osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-05-21 10:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super usługa, cena i wykonanie - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2012-11-23 16:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepsza usługa w okolicy, a dodam ze byłam już u trzech kosmetyczek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Z dnia: 2012-10-19 15:16:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No cóż... Lepiej bywało
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BasiaO. dnia: 2012-10-18 12:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myslałam że niska cena dyskwalifikuje dobrą jakość usługi i materiałów, ale zaryzykowałam i jestem mile zaskoczona - polecam z pełna odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2012-10-08 13:36:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość i efekt usługi zachwycająca, ponadto miła i sympatyczna Pani jak i otoczenie - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2012-09-18 16:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej, jakość usługi i materiały bez zarzutu. Bardzo miła, dokładna i cierpliwa osoba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-09-12 08:13:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją