Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zarządzanie Nieruchomościami

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem  
Adres: Zachodniopomorskie, 75-364 Koszalin ul. Maćkowicza 3/3
Telefon: 94 345 72 44 Kom. 606 766 102
Adres e-mail: smpk(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: http://www.znk.webd.pl/
Opis działalności: Zarządzanie, administrowanie nieruchomościami, księgowość wspólnot, prowadzenie książek obiektów budowlanychn Słowa kluczowe: zarządzanie nieruchomościami, przeglądy budowlane

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1490
Data utworzenia profilu: 2012-08-28 11:49:55
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-28 11:49:55 

Opinie o Zarządzanie Nieruchomościami

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wszystko jak najbardziej ok. Podziękowania za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-05 09:05:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cieszę się, że przyszłam z prośbą akurat do nich. śmiem zasugerować, że to najlepsza firma od zarządzania nieruchomościami w Koszalinie. trafiłem do nich zupełnie spontanicznie a mimo to nie żałuję nawiązanej współpracy. wszystko jak najbardziej pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-19 12:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mieszkaniowcem bloku zarządzanego przez tą firmę. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbi dnia: 2013-01-28 11:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie byłam tak z kogoś zadowolona jak z nich. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 11:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem, polecam. Firma charakteryzuje się pełnym profesjonalizmem w swoim fachu. Nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-01-21 13:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-18 15:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prócz przejrzystości i skrupulatności p. Elżbieta w swoich działaniach ma również umiejętność komunikowania się nawet z trudnymi ludźmi. Teraz we wspólnocie naszej zapanował porządek i harmonia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ryszard dnia: 2012-12-06 14:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarządzają u nas jakiś czas sprawami wspólnotowymi i wszystko jest ok,może niedługo pogodzimy sie z sąsiadami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-29 11:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda że nie można dodać krótkiego komentarza . Muszę się trochę rozpisać . Ciężko jest mi cokolwiek napisać oprócz tego że miałem styczność z tą firmą i mogę szczerze polecić :) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 21:26:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna kobieta, swietnie sobie poradziła z moją wspolnotą a oni są zawsze upierdliwi. Ma podejście do ludzi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-24 08:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawy wspólnotowe są załatwiane fachowo. Nie ma problemu z dogadaniem sie. Uczciwość i terminowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juxoa dnia: 2012-10-17 08:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidne i profesjonalne podejście do sprawy. Jestem zadowolony że mogłem powierzyć opiekę nad moja nieruchomością. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-09-17 11:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Elżbieta prowadzi naszą wspólnotę od kilku miesięcy, ale jak dotąd nie mieslismy z nią żadnych problemów. księgowość i opłaty oblicza bardzo dokładnie, stara sie jak najszybciej rozwiazac nasze problemy, a kazdy mieszkaniec moze sie z nia skontaktować kiedy chce, wiec wspolpraca rpzebiega bardzo milo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogna1977 dnia: 2012-09-13 09:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od trzech lat zarządzają naszym blokiem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Finanse nasze są prowadzone przejrzyście i są bardzo dokładne rozliczenia polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Adam4 dnia: 2012-08-28 11:51:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją