Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Expert Salon Okien i Drzwi Daniel Taciak

Zawód: budowlane usługi i remonty Monter 
Adres: Wielkopolskie, 63-100 Śrem Zachodnia 27/A
Telefon: 61 28 39 701 Fax: 61 28 39 701
Adres e-mail: expert.salon(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
785-103-60-59
Opis działalności: Sprzedaż i montaż okien , drzwi , rolet zewn. i bram garażowych Słowa kluczowe: OKNA , DRZWI , ROLETY , BRAMY

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 5170
Data utworzenia profilu: 12.03.2011 21:43:43
Data ostatniej aktualizacji: 27.08.2012 18:35:34 

Opinie o Expert Salon Okien i Drzwi Daniel Taciak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zła jakość wykonania wręcz okropna estetyka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 04.01.2021 21:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w najlepszym porządku:)) polcamy :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ana...:)) dnia: 23.04.2014 22:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna , zamontowali okna , drzwi zewnętrzne i bramę garażową według naszych oczekiwań i umowy, polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janowski dnia: 28.01.2014 22:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia pozytywna.Firmę wybraliśmy z tzw. "polecenia"( montowali wcześniej u naszych rodziców i ich sąsiadów). Więc mieliśmy okazję osobiście sprawdzić jakość towaru oraz wykonania usług.Zamontowali okna z roletami, drzwi wejściowe oraz bramę do garażu.Teraz czekamy na drzwi wewnętrzne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: basia i arek dnia: 22.05.2013 20:13:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pęknięta szyba, mieli sprawdzić czy da się na reklamacji naprawić, nie oglądnęli ! od trzech miesięcy się proszę aby ją wymienili na mój koszt nie mają czasu za małe zlecenie, a jak montowali w całym domu to zapomnieli policzyć jednej rolety którą policzyli dodatkowo. nie polecam współpracy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: mieli
Opinia dodana przez: klient dnia: 27.08.2012 18:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, fachowcy znajacy się na swojej pracy ,wiec opinia pozytywna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.Nowicka dnia: 07.09.2011 23:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna , rzetelna i co ważne terminowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kar.mos. dnia: 12.03.2011 21:46:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją