Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Renovia

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 792440885
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.renovia.ugu.pl
Opis działalności: układanie płytek poznań Słowa kluczowe: płytkarz poznań, układanie płytek, układanie paneli

Ocena: 41% pozytywna 5x 7x

Jakość usług: 41% wysoka 5x 7x
Terminowość: 41% bez zastrzeżeń 5x 7x
Ceny usług: 75% niskie 6x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1434
Data utworzenia profilu: 2012-08-14 21:37:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-14 21:37:03 

Opinie o Renovia

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Płytki przez niego położone odpadają w oczach. Usterek więcej niż byś sobie wyobraził i humory tego "fachowca" są nie do przyjęcia ODRADZAM BARDZO ODRADZAM tego fachowca.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2016-06-03 14:48:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: parodia nie fachowiec - nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: reklamacji nie uznaje wogóle - wypina sie i tyle
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-21 15:44:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy może wybrać gdzie utopić pieniądze. Jak masz za dużo wolnych środków, to polecam pana Darka. Tak zrobi Ci remont, że i tak będziesz musiał/a wziąć kogoś kto po nim poprawi. To nie konkurencja się tu wypowiada, a bardzo niezadowoleni klienci.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zero!
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-06-19 22:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wierzcie w te opinie. Tu może wejść każdy i napisać wszystko. Konkurencja nie śpi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 2013-06-04 21:13:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, bardzo niesłowny i chimeryczny człowiek.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: M.K. dnia: 2013-06-03 20:50:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz ma w zwyczaju oszukiwać klientów. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: odmawia obłsugi reklamacji.
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-05-26 22:04:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę.Płytki ułożone fachowo, terminy krótkie, przystępne ceny.Moja ocena wykonanych prac bardzo dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-05-26 21:22:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan płytkarz totalnie niepoważny. Zero umowy, żadnego rachunku po usłudze. Niedopałki papierosów rzuca na nowe panele nie zważając na dobro klienta. Płytki krzywo położone, poprawek nie chce robić, gdyż uważa, że klient "wymyśla". Dla zainteresowanych - mogę podesłać zdjęcia tego co zrobił ten Pan Darek.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-05-22 19:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec.Łazienkę ułożył mi szybko i bez zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2013-05-22 19:00:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracę firmy Renovia oceniam bardzo negatywnie. Pan płytkarz po wykonaniu usługi, odmówił poprawek w źle położonych płytkach prysznicowych. Usługa spowodowała zły odpływ wody. Nierzetelny terminowo i cenowo. Zdecydowanie odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 10:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gość niesamowity.Układa płytki równiutko i bardzo szybko, nie stęka że nie da sobie z czymś rady.Jako jedyny zrobił mi narożniki pod kątem.Super!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: siwy dnia: 2013-03-26 19:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gość terminowy, dokładny i do dogadania z ceną!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: julek dnia: 2012-08-14 21:38:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją