Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"AB Wykończenia wnętrz" Paweł Sławiński

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 792.739.852
Adres e-mail: budownictwowroclaw(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.wykonczeniawnetrz-remonty.wroclaw.pl/
Opis działalności: WYKOŃCZENIA WNĘTRZ" - kompleksowe remonty we Wrocławiu Słowa kluczowe: Wykończenia wnętrz Wrocław, usługi remontowe firma remontowa

Ocena: 50% pozytywna 3x 3x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 1x 2x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 2x
Ceny usług: 50% niskie 2x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3346
Data utworzenia profilu: 11.08.2012 22:32:47
Data ostatniej aktualizacji: 11.08.2012 22:32:47 

Opinie o "AB Wykończenia wnętrz" Paweł Sławiński

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygląd mieszkania po remoncie nie budził większych zastrzeżeń, choć przed rozpoczęciem prac panowie opowiadali z dużą przesadą, jak to wszystko będzie wyglądać, jak ładnie jak równiutko, gładziutko i tak dalej. Natomiast pewne szczegóły nie zostały wykonane za ciekawie. Hydraulikę zrobili źle, po tygodniu woda ciekła spod prysznica, bo pan nie podokręcał rurek. Brodzik zamontowany wadliwie, framugi do drzwi odpadają. Nie idzie się do nich dodzwonić, firma jakby znikła.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Trudno się skontaktować
Opinia dodana przez: laborkawplecy dnia: 08.11.2013 10:49:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żenujący brak znajomości podstawowych zasad sztuki budowlanej i wytycznych producentów systemów np suchej zabudowy. Wykonywanie robót ludźmi z tzw. łapanki z pod kiosku z piwem , brak profesjonalnych narzędzi, niekończące się poprawki ciągnących się wcześniej w nieskończoność prac(niedotrzymywanie wszelkich deklarowanych terminów zakończenia prac). Właściciel tej pseudo firmy budowlanej bujający w obłokach niewiedzy co jego pracownicy robią - kompletny brak nadzoru nad pracami co w efekcie skutkuje fatalną jakością z ogromem usterek. Przy czym na koniec nieudolne próby zwalania winy za swoje skandalicznej jakości usługi na wszystko wokół tylko nie siebie. Absolutnie nie polecam i przestrzegam przed powierzeniem jakichkolwiek prac tym fachowcom od siedmiu boleści.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 23.06.2013 20:05:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tej firmy. Zupełny brak profesjonalizmu. Pracownicy kłócą się między sobą przy mnie, zamiast współpracować. Koszt wykonania prac nie zgadza się z cennikiem na ich stronie ani z wcześniej sporządzonym kosztorysem. Jeżeli ktoś już ich zatrudni, to należy wszystko mieć na piśmie, każdy drobiazg, bo później wychodzą dziwne kwoty! No i nie znają się na hydraulice, bo trzeba było po nich poprawiać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak, chodzi im tylko o kasę, a nie zadowolenie klienta
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2012 09:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecamy! Kupiliśmy córce mieszkanie do remontu we Wrocławiu. Do zrobienia było praktycznie wszystko. Już podczas wyceny było widać duży profesjonalizm i ogromną różnicę w porównaniu z innymi firmami, które były na wycenie. Podejście z zaangażowaniem, to od razu widać. Podczas wyceny Pan Paweł zauważył wiele rzeczy o, których inne firmy nawet nie wspominały!!! Dlatego wybraliśmy właśnie firmę Pana Pawła. Szczerze Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna i Grzegorz Adamczyk dnia: 25.08.2012 15:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont łazienki wykończony bajecznie. Serio to nawet sobie nie wyobrażałem, że tak ładnie zrobić tak malutką łazienką jaką mamy w domu, a jest naprawdę malutka. Szef od razu wiedział jak się za to zabrać. Pięknie, super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 11.08.2012 23:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkamy w Siechnicach. Pan Paweł Wykonywał dla nas w czerwcu łazienkę. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał i Karolina dnia: 11.08.2012 22:41:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją