Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mikołaj Kowalski MIK_MED Mikołaj Kowalski

Zawód: Rehabilitant - fizjoterapeuta 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-383 Bydgoszcz Kartuska 12
Telefon: Kom. 602 764 499
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Prywatny gabinet fizjoterapii Słowa kluczowe: McKenzie, rehabilitacja, rehabilitant, masaż, fizjoterapia, fizjoterapeuta

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 12x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 4624
Data utworzenia profilu: 04.07.2012 12:51:46
Data ostatniej aktualizacji: 07.08.2012 14:47:07 

Opinie o Mikołaj Kowalski MIK_MED Mikołaj Kowalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mikołaj zasługuje na najwyższą notę. Silny ból kręgosłupa, który 'towarzyszy' mi od paru lat znacznie utrudniał mi codzienne życie (dźwiganie mojego synka, zakupów). Po kilku wizytach w gabinecie, codziennych prostych ćwiczeniach które mogę wykonywać samodzielnie w domu moja codzienność zmieniła się bardzo mocno! Ból zmalał do minimum, nie znam się na metodach ani na rehabilitacji.. oddałam się w ręce osoby, którą mi polecono i nie żałuję. Naprawdę jestem zadowolona, będę polecać dalej, Panie Mikołaju. Olga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga Jabłońska dnia: 18.05.2015 12:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo bardzo polecamy Pana Mikołaja. Rehabilituje moją małą córeczkę już jakiś czas i naprawdę efekty są widoczne z każdą wizytą. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy: Karolinka z Mamą:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bydgoszczanka dnia: 30.01.2015 14:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołacze sie do dobrych opinii o tym Panu - naprawdę godny polecenia fachowiec. Mialem bole kregoslupa wynikajace z mojego trybu pracy (duzo czasu spedzam w aucie). Myslalem, ze kilka masazy pomoze i juz, nie wiem jak P. Mikolaj to zrobil,ale za pomoca naprawde prostych cwiczen oraz systematycznosci (mojej, w domu - a z tym bywa roznie) dokonal rewolucji, ktorej sie nawet nie spodziewalem. Dobry gosc i dobre ceny, polecam.. Polecilem takze mojej bratowej- skorzystala, jest zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 20.08.2014 18:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Bardzo Bardzo polecam! Moje dzieci przepadają za p. Mikołajem. Ceny dobre, z terminami nie ma problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 05.06.2014 12:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że nie tylko ja jedna jestem zadowolona.. 100% satysfakcji, naprawdę. Facet wie, co robi, w zasadxie poskładał mnie w niecale 2 tyg. a myslalam ze to niemozliwe!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BetiS dnia: 09.01.2014 14:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM PANA MIKOŁAJA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrysinskaA. dnia: 09.12.2013 10:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszycho w jak najlepszym porządku - ceny ok. Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartass dnia: 27.08.2013 17:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.06.2013 16:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny facet gdyby nie on chyba nadal nie mogłbym jeździć autem ( przez tryb pracy miałem kosmiczne problemy z kręgosłupem). Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aras dnia: 22.05.2013 12:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kapitalny gość! Po upadku na nartach miałem niesprawną rękę. Nie wiem co dokładnie zrobił p. Kowalski i jak, bo się nie znam, ale to działa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur Nawrot dnia: 06.11.2012 10:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, a zdolny:) Po wypadku, który miałam jakiś czas temu nie mogłam dojść do siebie, dokuczało mi biodro i ból w lewej nodze. Pan Mikołaj doprowadził mnie do porzadku, jeśli można tak powiedzieć:)Dziś jestem mu naprawdę wdzięczna i będę polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krs dnia: 03.10.2012 10:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam polecam polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adubart dnia: 18.09.2012 15:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!!Mój kręgosłup ledwo dawał radę (siedzący tryb prac-kierowca). To najlepszy specjalista z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia, a powiem, że odwiedziłem ich w Bydgoszczy 5 lub 6.. Także mam porównanie. Ceny spoko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ArekSkierniewski dnia: 28.08.2012 10:39:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po dość nieciekawym wypadku. Mój lekarz wstępnie zalecił znalezienie kogoś,mam na mysli rehabilitanta, który stosuje metodę mcKenzie. Zaczęły się poszukiwania:) Trafiłam w ręce pana Kowalskiego!Nie mam żadnych zastrzeżeń. Domyślam się, że przede mną jeszcze długa rehabilitacja, ale na szczęście nie związana z częstymi prywatnymi wizytami w gabinecie- wszystko dzięki stosowanej metodzie. Dziękuję i pozdrawiam:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Derengowska Alicja dnia: 22.08.2012 14:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny facet,niezłe podejście- jak już ktoś pisał. I co najważniejsze, uczciwy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał76 dnia: 12.08.2012 09:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duży plus dla pana Kowalskiego za stosowanie metody McKenziego, na któej najbardziej mi zależało! Mało który rehabilitant jest przeszkolony w tym zakresie:) no i dobre ceny,o!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: BaskaWu dnia: 07.08.2012 14:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia rehabilitant - młody, spore doświadczenie i bardzo ludzkie podejście do innych osób. Pomógł mi bardzo z moją najgorszą zmorą, czyli dyskopatią- miałem ogromne trudności w poruszaniu się ( np. po schodach), a dziś ból praktycznie nie wystepuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian P. dnia: 27.07.2012 12:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić p.Mikołaja Kowalskiego, który od ponad roku rehabilituje moje dziecko. Jego podejście do dzieci jest niesamowite - doskonale poradził sobie z moim synem, który ma ADHD.. Niezwykle ciepła i kompetentna osoba. Pomógł mi również z dyskopatią i ogólnym bólem kręgosłupa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaDabr dnia: 04.07.2012 13:21:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją