Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bomerski & Skowroński Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-029 Wrocław Świdnicka 39
Telefon:
Adres e-mail: kancelaria(małpa)bska.pl
Strona internetowa: bska.pl
NIP:
8992728995
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat, prawnik, pełnomocnik, kancelaria

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 3x 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2478
Data utworzenia profilu: 2012-07-30 02:19:48
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-30 02:19:48 

Opinie o Bomerski & Skowroński Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem zlecić sprawę tej kancelarii ale odesłano mnie z kwitkiem. Inna kancelaria przyjęła sprawę, co prawda przegrana, ale jednak adwokat chyba nie powinien odmawiać klientowi.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mac dnia: 2014-02-04 21:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Bomerski prowadził moją sprawę karną, zostałem uniewinniony. Jakbym się nie zdecydował na adwokata to po byłoby po mnie ;/ Trafiłem z polecenia i nie żałuję. Robi dobre wrażenie, jest szczery i nie owija w bawełnę. Na pewno jak coś będę potrzebować w przyszłości to wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stan dnia: 2013-11-05 16:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o podział majątku i obsługa mojej firmy (sp.j.). Polecam. Zlecone sprawy prowadzone bez opóźnień i za uczciwe stawki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 02:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentni prawnicy, skierowałam się ze sprawą o rozwód i podział majątku. Jestem zadowolona z efektu działań, ceny wcale nie są wygórowane, częściowo zostały mi zasądzone od pozwanego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2013-05-16 02:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Wszystko na czas, bardzo dobra komunikacja z adwokatem. Kancelaria w dogodnym polozeniu. Sprawa gospodarcza plus pisanie umow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-03-22 11:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarię oceniam pozytywnie, zlecaliśmy sprawę administracyjną, zakończyło się dobrze, ceny na przyzwoitym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby reklamacji.
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-12-11 13:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam sprawę rozwodową, wszystko zakończyło się po mojej myśli, mogę szczerze polecić, bo zajęto się moją sprawą wszystkim profesjonalnie i sprawnie. Adwokaci komunikatywni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2012-10-24 15:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko załatwiono moją sprawę, pozew był gotowy i wysłany 2 dni po zleceniu, byłem na bieżąco informowany o postępach. Na pewno jeszcze polecę tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-03 23:24:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją