Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Carpe Diem

Zawód: stolarka budowlana Monter 
Adres: Dolnośląskie, 51-107 Wrocław Chorwacka 32
Telefon: 071 7903003 Kom. 606477049 Fax: 71 79 03 005
Adres e-mail: biuro(małpa)carpediem.sklep.pl
Strona internetowa: www.carpediem.sklep.pl
Opis działalności: Świadczymy usługi z zakresu montażu i serwisu stolarki okiennej, drzwiowej, parapetów, rolet, żaluzji i bram garażowych. Oferujemy wysokiej jakości produktyw atrakcyjnych cenach. Słowa kluczowe: montaz okien wrocław tanie okna drzwi antywłamaniowe bramy rolety parapety serwis

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4128
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 27.07.2012 12:09:22 

Opinie o Carpe Diem

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z polecenia i ZONK! Firma Carpe Diem Adam Kowalewicz- unika odpowiedzialności za montaż swoich pracowników. Drzwi antywłamaniowe DELTA MAGNUM K68 na drugi dzień po zamontowaniu opadły!!!- montaż polegał na styropianie i piance. Pierwsza wizyta montażystów to podpiłowanie otworów w futrynie!!! Druga za dwa dni na popatrzeniu na drzwi i debata telefoniczna z właścicielem firmy Carpe Diem, który miał przyjechać i ustalić dalsze postępowanie z montażem drzwi. Minęło ponad 3 miesiące od montażu i CISZA. Zapłacone,zamontowane,- NIE WAŻNE JAK. Opinia NEGATYWNA z dnia 2013-08-23 wystawiona poniżej za montaż drzwi jest jak najbardziej potwierdzeniem tego, że nie należy zamawiać drzwi antywłamaniowych z montażem w tej firmie. Wniosek: "jedna jaskółka nie czyni wiosny",w tym przypadku tak, potwierdzam brak profesjonalizmu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak obsługi reklamacji
Opinia dodana przez: Beata K. dnia: 08.02.2016 14:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Na tle konkurencji wypadają rewelacyjnie. Mają krótkie terminy realizacji, a ceny przy tym bardzo korzystne. Dodatkowo bardzo miły kontakt. Elastycznie podchodzą do klienta. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 01.09.2015 18:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z jakości jak i samego wykonania stolarki okiennej zakupionej w firmie Pana Kowalewicza.Wysoka jakość usługi jak i kultury osobistej właściciela firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Zb. dnia: 02.12.2014 19:36:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 4 miesięcy mamy wmieniane drzwi w mieszkaniu, dalej nie są skończone, kontakt z Szefem kiepski, dalej czekamy. Szef upomina się tylko o pieniądze ale wcale nei spieszy się z zakończeniem prac.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.08.2013 07:36:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panowie wywiązali się z terminu i okna prezentują się naprawdę ładnie. dobre wykonanie. zgodzili się przyjechać do Oławy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P. dnia: 20.02.2013 15:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem b.zadowolony z drzwi antywłamaniowych, które u nich zamówiłem ostatnio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2013 10:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z jakości okien i wykonanej usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2013 10:16:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wymieniła mi okna w całym domu. Bardzo sprawnie im to poszło. Okna profesjonalnie wykonane. Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zoska dnia: 17.12.2012 12:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam nic do zarzucenia bo firma spełniła moje największe oczekiwania. pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2012 14:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi zostaly idealnie dopasowane, nie było z nimi dużo problemów, najwyzsza jakośc i dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2012 09:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają fajne okna i drzwi . Wszystko od najlepszych producentów oraz co za tym idzie wysokiej jakości !!! Bardzo szybka realizacjja zamówienia . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2012 17:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka , profesionalna realizacja zamówienia . Mili fachowcy , dobry kontakt i doradzctwo . Bardzo przystępne ceny . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2012 00:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawa firma. Dbają o klientów. Fachowa robota. Jakość doskonała. Ceny dość konkurencyjne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolcia dnia: 04.10.2012 10:55:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją