Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KLIMRES MYJNIE PODKARPACKIE Sp. z o.o.

Zawód: Hydraulik 
Adres: Podkarpackie, 35-233 Rzeszów Lubelska /54
Telefon: Kom. 607642597
Adres e-mail: zbigniew.k(małpa)klimres.pl
Strona internetowa: http://www.klimres.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 33% pozytywna 2x 4x

Jakość usług: 33% wysoka 2x 4x
Terminowość: 33% bez zastrzeżeń 2x 4x
Ceny usług: 33% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2436
Data utworzenia profilu: 2012-07-27 10:41:28
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-27 10:41:28 

Opinie o KLIMRES MYJNIE PODKARPACKIE Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przykrością stwierdzam iż firma nie jest w stanie zrealizować w terminie wykonania obiektu i mam tu na myśli nie tygodnie a miesiące.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak.
Opinia dodana przez: Zawiedziony klient. dnia: 2018-08-15 02:45:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Ta "firma" to porażka kiciarze, kłamcy i bankruci (na dzień dzisiejszy) Przestrzegam wszystkich przyszłych klientów a aktualnym szczerze współczuje.Nieprofesjonalnie podchodzą do wykonania myjni .Brak przygotowania pracowników. Najchętniej biorą zaliczki i przeciągają w nieskończoność wykonanie myjni.Umowy sporządzają jednostronnie (czytajcie dokładnie każde słowo )Ps.Jak podpisałeś z nimi umowę i nie dałeś zaliczki to wycofaj się jak najszybciej .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-03-21 21:34:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie wywiazuje sie z umowy.Opoznienia do 6 miesiecy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-21 18:26:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie wywiązuje się z umowy, nie terminowa, mimo zaliczki i spełnienia warunków umownych nie wykonała prac
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: PK dnia: 2017-01-10 14:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa, kontakt wzorcowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-28 13:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma KlimRes to producent i dystrybutor myjni bezdotykowych na Podkarpaciu. Najnowsza technologia wykonania to to co wyróżnia myjnie KlimRes na rynku. Na stronie internetowej znajdziesz informacje dotyczące użytkowania myjni, ich działania, programów i wyposażenia. Jeżeli chcesz otworzyć własną myjnie samochodową to ta oferta jest dla Ciebie. Szybki i profesjonalny serwis naprawczy w czasie i po gwarancji, to i wiele innych propozycji ma dla Ciebie w swojej ofercie sprzedaży myjni bezdotykowych firma KlimRes. Wejdź i zapoznania się z ofertą na stronie www.klimres.pl.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-27 10:42:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją