Opinie o MEBLEX Opole

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MEBLEX

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Opolskie, 45-240 Opole Wiejska 78
Telefon: Kom. 602733109
Adres e-mail: info(małpa)meblex.opole.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Sprzedaż mebli tapicerowanych (np. kanapy, wersalki), skrzyniowych (jak meblościanki, komody), a także wykonanie na wymiar mebli kuchennych, garderob, szaf. Słowa kluczowe: meble na wymiar, meble kuchenne, garderoby, szafy, sklep meblowy.

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3633
Data utworzenia profilu: 2012-07-25 11:06:46
Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-25 11:06:46 

Opinie o MEBLEX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna, pozytywna firma. Uważam, że dotrzymują terminowości zawartej w umowie. Świetna jakośc mebli i soliność wyrobów. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-01-22 13:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietna firma, nie zawiodła mnie wręcz przeciwnie zaskoczyła mnie jakością swojej pracy. Nic dodać nic ujac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-03 14:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja mam tylko pozytywne odczucia co do tej firmy i jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-27 14:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, firma wykonała dla mnie to chciałam,wszystko najlepszej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-03 08:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie moge w to uwierzyc ze nie są solidni, to niemożliwe, ja wspominam ich bardzo dobrze i nie miałam nic do zarzucenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 12:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z kolei nie miałam zadnych problemów z nimi i zadnej reklamacji nie musiałam składać bo wszystko dostalam to co chciałam i to jeszcze najlepszej jakości. Liczyli się z moim zdaniem i bardzo im za to dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-27 08:59:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy nie są solidni ,nie dotrzymują terminu reklamacja złożona dwa miesiące temu bez odzewu.Ne polecam tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-24 13:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zażyczyłam sobie stół i krzesła do jadalni. To jest zestaw 9 z ich strony internetowej http://meblex.opole.pl/web.n4?go=323 wygladają dokładnie tak samo jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowoolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia35 dnia: 2012-10-19 09:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili dla Mnie meble kuchenne bardzo wysokiej jakości . Szybki i profesionalny montaż ! Przystępna cena , mili fachowcy . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-17 18:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny sklep z dobrym doradztwem. Zamówiłem ładną komodę - wykonana na czas i bardzo solidna polecam. SUPER.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Arkadiusz
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2012-09-04 13:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem meble kuchenne na wymiar i jestem bardzo zadowolony, wykonanie bardzo solidne choć z lekkim opóźnieniem ale ogólnie oceniam pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-01 10:19:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane meble sa fajne, solidne i przez kilka miesiecy od kiedy zamowielm kuchnie nic sie nie zepsulo. ekipa byla bardzo sympatyczna i wykonala robote sprawnie - bez zadnych dziwnych przerw i przedluzania. Fajnie, ok. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-30 10:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma robi naprawdę dobre meble. Cena nie jest zawyżona w stosunku do jakości, polecam wszystkim ich uslugi;)Wykonali dla mnie meble kuchenne. Mam dosyć niewymiarową kuchnię i ciezko bylo znalesc cos w gotowcach. to co zrobili jest super:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moni dnia: 2012-07-25 11:15:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją