Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

VIP. Studio fryzjerskie. Jończy D.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 58-500 Jelenia Góra Chrobrego 8/2
Telefon: 756422666
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 60% pozytywna 6x 1x 4x

Jakość usług: 66% wysoka 6x 1x 3x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 1x 2x
Ceny usług: 20% niskie 1x 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4550
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 06.07.2012 20:20:22 

Opinie o VIP. Studio fryzjerskie. Jończy D.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie & milo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: eM dnia: 27.08.2014 15:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon super ,czysto przyjemnie ,szefowa jak najbardziej ,a P,Ania fachowiec w swoim fachu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mirka26@vp.pl dnia: 17.03.2014 19:44:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon nie profesjonalny.Czuję sie oszukana, tym samym przestrzegam inne panie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Wlascicielka arogancka, nie słuchająca klijetki. Pani Dominika nadaje się do farbowania włosow wyłącznie tym lalkom ze szkolenia. Przykro mi ze interesuje ją tylko czy zapłacimy za ten kicz..
Opinia dodana przez: załamana dnia: 26.11.2013 17:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze z usług z tych dziewczyn jestem zadowolona maja fach w reku i negatywne opinie to czysta zazdrość. Odpowiednie osoby na takim stanowisku robią to to lubią a najważniejsze jest to ze tobie to dobrze a nawet można powiedzieć ze bardzo dobrze: A co do cen są odpowiednie do usług. Brawo Pani Dominiko aby tak dalej a reszta niech tylko zazdrości pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: alcia dnia: 06.07.2012 20:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon. Od wielu lat tam chodzę i zawsze jestem zadowolona. Tak to prawda że teraz salon jest przy ulicy Chrobrego 8. www.studiofryzjerskievip.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mati dnia: 07.04.2012 10:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak czytam negatywne komentarze na temat Pani Dominiki to smiać mi się chce z nich. Czuć na odległość zawiść i zadrość konkurencji która nie może się pogodzić z tym że to akurat salon VIP a konkretnie Pani Dominika jest super fachowcem i zawsze do każdego klienta podchodzi profesjonalnie.Zresztą każdy może się o tym osobiście przekonać. Poleciłam Panią Dominikę wielu osobom i nigdy nie usłyszałam złego słowa na jej temat. Z tego co sie dowiedziałam to teraz salon mieści się przy ulicy B.Chrobrego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aga dnia: 23.03.2012 20:32:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze właścicielka bardzo niesympatyczna, wiecznie nadęta, która z reszta nie ma ustalonych cen!"Raz tak a raz tak" Za podkręcenie włosów prostownicą i upięcie kilkoma wsuwkami zapłaciłam 100 zł! I to jeszcze bez mycia głowy! Mało tego, jak przyszło co do upiecia okazało sie, ze nie maja wsuwek! Jedna z pracownic musiała szukać w sobote rano otwartego sklepu w Jeleniej aby je zakupić, co z reszta wszystko opózniła. Mało tego gdy fryzjerka spryskiwała moja włosy lakierem szefowa podeszła i chamsko jej ten lakier wyrwała bo był potrzebny dla jej klientki!Zero profesjonalizmu!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 24.07.2011 16:55:12 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanio i fsjnie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal anonim dnia: 19.03.2011 15:44:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosilam o dwokolorowy balejaz a wyszlam jak siwa stara baba.Cena szok 200zl
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 24.11.2010 17:03:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dominika fatalnie doczepia wlosy, bylam jej klientka. Teraz chodze do innego fryziera i wiem jak powinno wygladac doczepienie. Wlosy D.J wypadaly, zgrzewy byly fatalne a cena szokujaca - 2000zl. Z tego 1000zl za samo doczepienie ktore trwa 3 godz!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 03.05.2010 17:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodze tam regularnie, o moje wlosy dba pani Ania, nikt inny nie potrafi sie nimi zajac tak jak ona,cena adekwatna do jakosci uslug, goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania2906 dnia: 09.12.2009 19:31:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją