Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Ewa Ewa Tempińska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Jagiellońska 2
Telefon: 22 784 17 77 Kom. 600 933 578
Adres e-mail: meritumurody(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.meritumurody.pl
NIP:
5361373015
Opis działalności: Salon kosmetyczny. Nowoczesne metody odmładzania. Komnata solna.Dietetyka.Masaż.Odchudzanie.SPA Słowa kluczowe: manicure,pedicure,kosmetyka naturalna,salon,studio,gabinet,urody, kosmetyczny,w Legionowie,Legionowo,mazowieckie,okolicach,Warszawy,Warszawa,jaskinia,grota,komnata,solna,zabiegi,kosmetyczne,solne

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3303
Data utworzenia profilu: 01.07.2012 08:03:42
Data ostatniej aktualizacji: 01.07.2012 08:03:42 

Opinie o Salon Ewa Ewa Tempińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paznokcie akrylowe i żelowe tylko w Meritum Urody u Pani Ewy! Pani Ewa zna się na tym co robi. Paznokcie piękne o idealnym kształcie... Pełen profesjonalizm i miła obsługa. Co ciekawego,w salonie wszystkie narzędzia zabiegowe poddawane sa precyzyjnej sterylizacji w urzadzeniu AUTOKLAW! Jestem mile zaskoczona i zadowolona. Polecam innym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 12.09.2014 12:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Meritum Urody na zabiegu byłam po raz pierwszy (i nie ostatni!)... Zapisałam się na maseczkę. Byłam bardzo mile zaskoczona wchodzac do gabinetu ponieważ kosmetyka w Meritum Urody znajduje się w przepięknym, bajkowym miejscu w otoczeniu wnętrza z soli! Pani kosmetyczka powiedziała,że sól jest na ścianach w postaci paneli solnych,a gdy się wchodzi w oczy rzuca się tężnia! Upiększenie, pełen profesjonalizm i relaks w kosmetyce jakiej inne salony nie posiadaja! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka Anna dnia: 01.07.2014 14:35:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Meritum Urody przed świętami, skorzystałam z zabiegu w kosmetyce na twarz,szyję i dekolt...zabieg był z zastosowaniem ultradźwieków i fal radiowych...niesamowity efekt! A sam zabieg nie był monotonny,a bardzo urozmaicony i skuteczny! Miałam na twarzy aż 2 maski i maskę na kontur oka,serum,peeling.Doskonały masaż bardzo odprężajacy,odmładzajacy! Polecam zabiegi kosmetyczne w tym salonie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 22.04.2014 16:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z wrastajacym paznokciem... W internecie wyszukujac pod hasłem pedicure leczniczy wyświetlił mi się adres Meritum Urody. Zapisałam się na zabieg bez dłuższego oczekiwania na termin. Poczułam ogromna ulgę przychodzac do Pani Ewy Tempińskiej, która w niesamowity i profesjonalny sposób zajęła się moimi stopami i dokuczajacym, bolesnym paznokciem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gold dnia: 31.03.2014 14:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką tego salonu od 2004 r. Trafiłam do Pani Ewy z polecenia koleżanki. Moim problemem były zniszczone dłonie a w szczególności paznokcie. Pani Ewa z paznokciami robi cuda! Pani Magda przesympatyczna osoba i równie profesjonalna we wszystkim co robi. Obie elastyczne jeśli chodzi o zapisy, wyrozumiałe i szalenie miłe. Szczerze polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2013 14:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra obsługa
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.07.2012 16:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem przez stronę internetową salonu do dietetyczki pani Kasi Foszner.Jestem bardzo zadowolony, dobrała mi dietę jak trzeba. Schudłem w miesiąc 5 kg. Teraz czuję się bardzo dobrze i lekko. Skorzystałem też z Komnaty solnej. Polecam naprawdę warto. Bardzo miła obsługa i ładne miejsce.Duży parking przed salonem. Jeden raz byłem z 2 letnią córką. Zajęła się nią pani Magda.Dziecko bawiło się zabawkami i rysowało jakby jej wcale nie było. Jestem bardzo zadowolony z usług i obsługi. Moja ocena 10/10
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie zarzyło się więc nie wiem
Opinia dodana przez: Cobra dnia: 01.07.2012 08:15:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją