Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Andrzej Chmura

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-897 Warszawa Al. Solidarności 119/125/67
Telefon: Kom. 500-830-026
Adres e-mail: adwokatchmura(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 23x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 8557
Data utworzenia profilu: 2012-06-21 13:15:19
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-21 13:15:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Andrzej Chmura

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia sprawa kredytu we Frankach przebiegła szybko i zakończyła się powodzeniem. Jestem Panu wdzięczna. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2019-05-24 11:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Andrzej Chmura podjął się dużego wyzwania, jakim była Ugoda z Bankiem BPH dotycząca mojego kredytu hipotecznego. Sytuacja losowa sprawiła, iż nie byłam w stanie spłacać ciągle rosnących rat kredytu zaciągniętego w CHF. Bank twierdził, że nie mam zdolności kredytowej w złotówkach ( bzdura ). Po wyprostowaniu sytuacji finansowej, kontynuowałam spłatę kredytu, jednak Bank zerwał ze mną Umowę i naliczał ,, chore " odsetki, nie wspominając o nękaniu psychicznym. Nadal płaciłam, skierowałam kilka pism z prośbą o przywrócenie Umowy, nawet do Rzecznika. Bank pozostawał nieugięty, a ostatecznie dostałam nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym, co wiązało się z utratą mieszkania. Skończyło się to leczeniem na tle nerwowym. Na podstawie opinii o Panu Mecenasie, zwróciłam się z prośbą o pomoc. Mecenas ma Kancelarię w Warszawie, ale nie stanowiło to żadnej przeszkody, aby poprowadzić moją sprawę w Łodzi. Termin sprawy był bardzo krótki! Mecenas kontaktował się meilowo, przesyłał wszelkie dokumenty i z ogromną życzliwością udzielał rzeczowych wyjaśnień. Zredagował niesztampowy sprzeciw do nakazu zapłaty. Sąd wyznaczył termin rozprawy. Radca Prawny reprezentujący Bank potraktował mnie bardzo łagodnie, gdyż miałam Adwokata, a ja czułam się pewniej, mając u boku Mecenasa. Przyjechał dużo wcześniej, udzielił praktycznych porad bardzo przydatnych podczas rozprawy. Na kolejnej rozprawie reprezentował mnie i doprowadził do podpisania Ugody. Ponadto cały czas monitorował sprawę, wspierał fachowo i psychicznie. Ostatecznie Bank przewalutował mój kredyt na PLN z maksymalnym okresem spłat, a ponadto Mecenas wywalczył bardzo znaczne umorzenie naliczonych mi odsetek. Warto nadmienić, iż Umowa z Mecenasem była przejrzysta i nigdy nie naciskał na utalone opłaty ( choć czyniłam to terminowo ). Odetchnęłam psychicznie. To świetny i przyjazny Adwokat. A co do potwierdzenia mojej opinii niech posłuży również fakt, że powierzamy z mężem Mecenasowi Chmurze kolejną sprawę. Gorąco polecam !!! ( mam porównanie z usługami innych Adwokatów ).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Adamska dnia: 2019-04-06 17:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Andrzeja Chmurę,prowadził mi sprawę rozwodowa z udowodnieniem winy męża,oczywiscie wygralismy,sprawa dosyc ciężka,mecenas wykazał się spokojem i dużą precyzją w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Wałachowska dnia: 2019-01-14 11:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa spadkowa przebiegła pomyślnie i bardzo sprawnie.Pan adw jest godny polecenia. Bardzo polecam Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2018-09-10 10:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firme pana mecenasa Andrzeja Chmury: jest to rzetelny ,bardzo profesionalny adwokat ,ktory zajmuje sie sprawa z ogromna empatia.Polecam goraco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona a dnia: 2018-04-06 22:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie jeden z najlepszych adwokatów w stolicy -bardzo mi Pan Mecenas pomógł, a sprawa przebiegła szybko i na moją korzyść . Będę zawsze Pana Mecenasa Andrzeja Chmurę polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2018-03-20 00:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie przebiegła moja sprawa cywilna. Mecanas godny polecenia , wszystko tłumaczy prostym językiem niekoniecznie prawniczym, konkretny adwokat na pewno z powołania. Polecam z czystym sumieniem. Sprawa oczywiście wygrana !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adamret dnia: 2018-02-16 23:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy i najbardziej rzeczowy adwokat .Pierwszą poradę miałam za darmo.Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: izawawa dnia: 2018-02-12 21:54:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy i najbardziej rzeczowy adwokat z jakim mialam przyjemnosc. Pomogl mi w sprawie rozwodowej.Z czystym sumieniem polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-09-27 08:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Andrzej Chmura- rzeczowy, rzetelny i 100 % skuteczny. Sprawy majątkowe mojej rodziny zostały pomyślnie zakończone pod pełnomocnictwem Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNA JOLANTA dnia: 2016-08-24 11:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest człowiekiem bardzo życzliwym, kompetentnym i 100 % oddanym danej sprawie. Polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-05-30 10:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z zasłyszanych pozytywnych opinii, Pan Mecenas w pełni zasługuje również na polecenie z mojej strony. Sprawa dot. podziału majątku przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Pełne zaangażowanie i wiele życzliwości z Pana Mecenasa strony. Polecam stanowczo !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: annaK dnia: 2015-04-22 10:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Andrzej Chmura to bardzo kompetentny człowiek, przy czym również miły i serdeczny. Zgłaszając sie do niego z prośbą o konsultację udzielił mi kompletnych i wyczerpujących odpowiedzi, które bardzo mi pomogły. Oby więcej takich ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Konsyltacja prawna
Opinia dodana przez: Monique dnia: 2015-04-22 10:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, zaangażowanie w sprawę w połączeniu z bardzo przystępną ceną są czynnikami,które zadecydowały o moim wysokim stopniu zadowolenia. Moja sprawa spadkowa zakończyła się wygraną-polecam więc kancelarię Pana Andrzeja Chmury każdemu, kto również chciałby aby jego sprawy zostały rozwiązane w ten sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka W. dnia: 2015-04-20 14:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%.Jakość,terminowość,tanio!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Kućko dnia: 2015-02-17 13:33:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Procesowalem się z bankiem w sprawach kredytowych. Pan Andrzej Chmura usystematyzował moja linie postępowania, korespondencję i wsparł o obronę przed, ciągłym i "nie dającym szans" na normalne funkcjonowanie telefonowaniem i monitowaniem przez rożnego rodzaju podmioty. Od tego czasu pan Andrzej jak i jego kancelaria pomogła skutecznie wielu osoba z mojego polecenia, co niniejszym czynie korzystając z tego portalu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2015-01-03 16:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio miałam trudną sprawę w Sądzie Pracy.Pan Andrzej Chmura okazał się bardzo profesjonalnym adwokatem. Sprawa zakończyła się sukcesem już na pierwszej rozprawie. Napewno skorzystam ponownie, jeśli będzie taka potrzeba. Bardzo polecam Kancelarię Mecenasa Andrzeja Chmury
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-11-29 17:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, profesjonalna pomoc i bardzo życzliwe, pełne poszanowania podejście do klienta. Do tego skuteczność i bardzo atrakcyjne ceny na rynku Warszaskim. O pracy Pana Mecenasa i jego zespołu można mówić tylko dobrze. Sprawa rodzinna dość skomplikowana, Pan Mecenas znalazł rozwiązanie szybko i skutecznie Dziękuje w imieniu syna i swoim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena .P dnia: 2013-07-10 18:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, profesjonalizm i bardzo życzliwe, pełne zrozumuenia podejście do klienta. Do tego skuteczność i bardzo atrakcyjne ceny. O pracy Pana Mecenasa i jego zespołu można mówić tylko dobrze. Sprawa rozwodowa, dość skomplikowana, zakończona pełnym sukcesem już na pierwszej rozprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Różanowski dnia: 2013-05-24 19:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z adwokatem Panem Andrzejem Chmurą. Sprawa rozwodowa zakończona sukcesem już na pierwszej rozprawie. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-04-23 21:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas kilka dni temu był moim pełnomocnikiem w sprawie dot. prawa pracy i jestem bardzo zadowolony z tego faktu. Profesjonalnie, merytorycznie, tanio - tak w skrócie określam usługę. Polecam go wszystkim, którzy jednocześnie nie znają się na prawie oraz przed sprawą nie mają wewnętrznego spokoju ducha. pozdrawiam i życzę sukcesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: psz dnia: 2013-03-27 18:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa i fachowa pomoc w ważnej sprawie. Pan Mecenas Chmura i jego zespół pracuje skutecznie szybko i profesjonalnie. Zasługuje na zaufanie i na pewno Pan Mecenas zajmie sie nastepnymi bardzo prestizowymi sprawami które nasza firma musi uregulować! Dziękujemy !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartłomiej dnia: 2013-03-06 07:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Adwokata. Sprawa tyczyła się rozwodu. Wszystkie formalności sprawnie załatwione. Cała sprawa zakończyła się tak jak ja tego chciałem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-11-05 13:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z poprowadzenia sprawy o podział majątku. Pan Mecenas poprowadził sprawę wyjaśniając wszystkie moje problemy. Sprawa została poprowadzona bardzo sprawnie. Jest bardzo dobrym adwokatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: całka0203 dnia: 2012-10-10 14:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny Adwokat - dogadaliśmy się z wierzycielem przedsądownie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-09-28 18:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako klient jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia Pana Chmury. Szybka reakcja, pozytywne nastawienie na Klienta, skuteczność godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna - zadowolona Klientka dnia: 2012-08-30 19:10:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją