Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon kosmetyczny"Glamour"

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 64-100 Leszno Rejtana 31
Telefon: Kom. 510 446 630
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.salonglamour-leszno.pl
NIP:
697 213 0822
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 81% pozytywna 9x 1x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 2x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2746
Data utworzenia profilu: 2010-02-22 21:44:08
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-18 10:00:11 

Opinie o Salon kosmetyczny"Glamour"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super gabinet, korzystam z usług już od ponad 5 lat, zawsze jestem zadowolona, usługi wykonywane dokładnie i starannie, polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justi dnia: 2016-02-01 10:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam solarium super efekty po pierwszej wizycie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-01 16:57:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam maniciure. Pani, która wykonywała usługę, nie przyłożyła się do swojej pracy. Pokaleczyła mi skórę wokół paznokci tłumacząc, że mam "zbyt delikatne skórki", co jest spowodowane tym, że rzadko je wycinam. Bardzo ciekawy i śmiały wniosek biorąc pod uwagę to, że chwilę później robiła manicure osobie, która "wycina skórki" regularnie i niestety też ją pokaleczyła. Miałam wiele razy robiony maicure w innych salonach i nigdy nie wyszłam z nich okaleczona.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 22:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam milo sympatycznie i bez zastrzezen
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-13 22:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A JA POLECAM GABINET "GLAMOUR",JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ,BARDZO SOBIE CHWALĘ USŁUGI W TYM GABINECIE,ZAWSZE BYŁAM ZADOWOLONA,OBSŁUGA Z PROFESJONALNYM PODEJŚCIEM,ZAWSZE PIĘKNY WYSTRÓJ GABINETU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: D. dnia: 2013-12-12 10:55:43 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet taki sobie , przeciętny, zero intymności i dziewczyna która mi paznokcie malowala robi to nieszczególnie.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: majka dnia: 2013-09-28 16:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm,bardzo miła obsługa kosmetyki oryginalne a nie jak w wielu przypadkach tylko butelka a w środku nie wiadomo co. Ceny rewelacyjne - gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-02-25 11:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon GLAMOUR jest rewelacyjny.Polecam,ze względu na jakość usług oraz niskie ceny.Obsluga bardzo mila i kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2012-02-14 19:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salonik, bardzo miła obsługa. Korzystałam z usług gabinetu jak i solarium i musze powiedzieć ze wszystko w najlepszym porządku.Polecam ten zakład.A to że lampy sa mocne to chyba atut a nie wada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2011-04-15 22:23:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solarium niestety dla ludzi o mocnych nerwach. Lampy są za mocne do leciwego solarium. Niepolecam pomimo nawet dobrej ceny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2010-11-09 23:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na najwyższym poziomie, zabiegi w pełni dostosowane do potrzeb i wymagań klientki,dobrej jakości kosmetyki i sprzęt. Solarium-rewelacja!Polecam ten salon kosmetyczny!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natka dnia: 2010-05-04 22:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-22 21:44:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją