Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Domofony - Montaż & Naprawa Dariusz Dąbek

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-347 Szczecin Bolesława Śmiałego 34/8b
Telefon: Kom. 501042803
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Instalacje domofonowe, wymiana domofonów, wideodomofony, systemy zabezpieczeń Słowa kluczowe:

Ocena: 57% pozytywna 4x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 3x
Terminowość: 57% bez zastrzeżeń 4x 3x
Ceny usług: 0% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1446
Data utworzenia profilu: 2012-06-05 22:49:32
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-05 22:49:32 

Opinie o Domofony - Montaż & Naprawa Dariusz Dąbek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę jedynie powiedzieć, że firma bardzo rzetelnie wykonała zlecone jej prace. Trochę się bałem wybierając tę firmą sugerując się komentarzami min. na tej stronie, ale chyba wychodzi na to że to jakaś niezadwolona konkurencja ....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2018-01-31 23:00:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umawialismy sie z tym Panem na montaz domofonu kilkakrotnie i zawsze zminial termin Wzzielam nawet wolne z pracy poniewaz mial przyjsc o godz 12.Frzesunal termin na godz 16, a potem po prostu nie przyszedl i nawet nie raczyl odebrac od nas telefonu.Mie mialam jeszcze do czynienia z tak niesolidnym fachowcem.Absolutnie nie polecam firmy Dabek
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2017-08-10 23:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chyba najlepszy fachowiec od wideofomofnów z jakim miałem do czynienia. mocno polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam dnia: 2017-08-01 22:47:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pod koniec stycznia zwróciłam się z prośbą do Pana D. Dąbka o pilne naprawienie domofonu w Stowarzyszeniu Amazonek na ul. Kopernika. W krótkim czasie przyszedł fachowiec Pan Marek. Naprawa trwała ponad 4 godziny, efekt tej pracy nie satysfakcjonował nas bo drzwi nie otwierały się za każdym razem. Zapłaciłyśmy 120 zł i podziękowałyśmy ponieważ ten Pan nie był w stanie nic więcej zrobić.Nasze kolejne interwencje u szefa kończyły się wizytą Pana Marka, który nie radził sobie z problemem. Po kilkunastu telefonach Pan Dąbek obiecał złożyć nam wizytę osobiście, umawiał się na kolejne dni, my czekałyśmy bezskutecznie, biegając po schodach otwierając i zamykając drzwi na klucz za każdą osobą wchodzącą i wychodzącą tj. ponad 100 razy dziennie, ponieważ rzekomo nowy elektromagnes rozleciał się kompletnie i drzwi stały otworem.W minionym tygodniu rozmawiałyśmy z szefem firmy codziennie i za każdym razem była obietnica "jutro" ale jutra nie było. Wczoraj poprosiliśmy kolejnego specjalistę od domofonu, który orzekł że zamontowany przez fachowca P.Marka elektromagnes to złom; fakt nie pokazał nam dowodu zakupu nowej części jak to zwykle robią inni fachowcy.Po takiej "drodze przez mękę" moja opinia może być tylko negatywna i nie poleciłabym nikomu tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-04-03 20:36:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiona usługa (nota bene z polecenia) wykonana niepoprawnie i 2 miesiące proszenia i monitowania o poprawę- z czego niewiele wynikło. Wprawdzie podesłany dwukrotnie pracownik zjawił się ale niestety nie naprawił. Kolejne wielokrotne monity telefoniczne spotkały się z lekceważeniem bo jak można nazwać umawianie się na kolejne terminy i niedotrzymywanie ich. Skończyło się na zatrudnieniu innej firmy. Nadmieniam iż był to jeden domofon ale bardzo to ważne dla prowadzenia działalności Stowarzyszenia, do którego codziennie przybywa ok. 50 chorych kobiet a nieotwierające się drzwi wymuszały wielokrotne przerywanie rehabilitacji i osobiste otwieranie drzwi. U fachowca zero zrozumienia empatii i dobrej woli. Zdecydowanie NIE POLECAMY
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NIE DOKONANA
Opinia dodana przez: Stowarzyszenie Amazonek "AGATA" dnia: 2016-04-02 07:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Zleciłem montaż wideodomofonu. Działa bez zarzutu! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2015-10-10 18:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrzy i warci polecenia fachowcy robili u mnie videodomofon z instalacja. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-05 22:50:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją