Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

???? pan A rtur

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Śląskie, cały śląsk
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2459
Data utworzenia profilu: 2012-05-28 11:21:32
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-28 11:21:32 

Opinie o ???? pan A rtur

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok, działa wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jest
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-27 10:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam fachowca z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.O. dnia: 2012-07-28 10:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko dobrze, polecam numer gdzie przyjmują zgloszenia 535539853
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2012-07-04 20:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: numer do firmy 535 539 853, dzięki poprzednim opiniom skorzystałem, usunieto usterke szybko i skutecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alex dnia: 2012-06-17 11:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z poprzednikami, fachowiec godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: a. sosnowiec dnia: 2012-06-12 10:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SKORZYSTAŁEM Z POLECENIA TUTAJ I JESTEM ZADOWOLONY, I TEŻ BĘDĘ DALEJ POLECAĆ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klijent dnia: 2012-05-30 19:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usterka usunięta, profesjonalnie i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrz. dnia: 2012-05-30 19:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, bardzo polecam firmę hydrauliczną obsługującą podobno cały Śląsk z której usług korzystałem już 2 razy i za każdym razem podejście profesjonalne i na prawde godne polecenia, usunięto usterkę której 3 wczesniejszych fachowców nie dało rady zrobic. Nie pamiętam nazwy firmy ale podaję numer, może ktoś skorzysta, 535-539-853
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: uwzględnia reklamacje
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-28 11:22:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją