Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Duda Juliusz i Lech, adwokaci

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, 25-007 Kielce Sienkiewicza 28 lok. 13
Telefon: 413444839 Kom. 607 305 351
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 94x

Jakość usług: 100% wysoka 93x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 76x 2x
Ceny usług: 97% niskie 46x 28x 1x
Ilość opinii w serwisie: 94
Ilość odsłon profilu firmy: 27726
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-27 19:42:07 

Opinie o Duda Juliusz i Lech, adwokaci

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas potrafił doprowadzić do korzystnego rozstrzygnięcia sprawy, której chyba nie potrafiłby rozwiązać nikt inny. Z tego miejsca dziękuję za pomoc i wyrażam swą wdzięczność. Polecam całym sercem, gdyż Pan mecenas Juliusz Duda podchodzi do każdej sprawy jak prawdziwy profesjonalista traktując je bardzo indywidualnie. Doskonale zna się na kodeksach prawnych co udowodnił nie raz. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz Milewski dnia: 2018-06-20 21:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Juliusz Duda to prawdziwy profesjonalista - prowadzi mi już nie pierwsza sprawę i za każdym razem udowadnia że doskonale zna się na tym co robi - nareszcie trafiłem na adwokata który jest w każdym calu profesjonalny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2018-05-10 21:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo inteligentny człowiek.Polecam Mecenasa Juliusza Dudę, prowadził moją sprawę rozwodową zakończoną z wyłącznej winy byłego męża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Bernadetta Jarząbek dnia: 2018-04-04 13:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Juliusz Duda jest bardzo zaangażowanym i sumiennym adwokatem. Pomógł mi w trudnej sprawie doprowadzając do satysfakcjonującego mnie zakończenia. Żałuję, że nie korzystałam z Jego usług od początku. Mecenas to świetny fachowiec miły, cierpliwy i wyrozumiały. Posiada zdolność przewidywania, proponuje skuteczne warianty rozwiązań, umożliwia częste konsultacje i kontakty, co ważne odbiera telefony i zawsze oddzwania. Prawdziwy profesjonalista. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.Jagodzka dnia: 2018-03-18 18:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa Juliusza Dudę cechuje wysokie zaangażowanie oraz profesjonalizm. Rzetelnie i bez zbędnego owijania w bawełnę wyjaśnił mi kwestie związane z moją sprawą. Dzięki temu proces przebiegł sprawnie i co najważniejsze z pozytywnym zakończeniem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2018-01-25 20:58:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś był mój dzień, a wszystko dzięki mecenasowi Juliuszu Dudzie. Profesjonalne podejście, walka do końca z pozytywnym zakończeniem w sprawie zażalenia o odroczenie wykonania kary przed sądem okręgowym. Zdecydowanie polecam, osoba na odpowiednim miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona i szczesliwa klientka dnia: 2018-01-23 18:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas JULIUSZ DUDA jest znakomitym, perfekcyjnym adwokatem, cierpliwym, umiejącym słuchać. Ja zaufałam Mecenasowi w 100% i jestem bardzo zadowolona z wyniku jakim zakończyła się sprawa którą prowadził p. Mecenas . Żałuję tylko, że nie przyszłam do mec. Juliusz Dudy siedem lat wcześniej, bo dopiero On wytłumaczył mi jaki duży błąd zrobiłam bo tak długo zwlekałam z założeniem sprawy. To dzięki Panu Mecenasowi mogę teraz spokojniej żyć. Z całego serca dziękuję Panie Mecenasie za zaangażowanie w moja sprawę za każdy odebrany telefon i dobre słowo, które zawsze miał Pan dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-01-12 10:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo inteligentny człowiek.Polecam Mecenasa Juliusza Dudę, prowadził moją sprawę rozwodową ze stoickim spokojem i zadowalającym zakończeniem.Dobry słuchacz i psycholog.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-11-03 11:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chciałbym podziękować Panu Mecenasowi Juliuszowi Dudzie za wygranie mojej sprawy przed Sądem Najwyższym. Mogę z czystym sumieniem polecić Pana Mecenasa, sprawy prowadzi z pełnym zaangażowaniem i wygrywa je mimo przeciwności . Podejście jest w pełni profesjonalne i konkretne. Jeszcze raz polecam. Łukasz
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-10-28 18:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam mecenasa Juliusza Dudę. Warunkowe umożenie załatwione w ciągu 15 minut i to na pierwszej sprawie. Kontakt z mecenasem jest bardzo dobry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 21:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rozsądne podejście do pracy super kontakt, miło i konkretnie :) Polecam. I Pozdrawiam gorąco :) z klimatycznej A Francji ????
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karol :) dnia: 2017-10-07 19:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Juliusza Dudę. Porady za rozsądną cenę, w miłej i uczciwej atmosferze. Konkretny i skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożenna S. dnia: 2017-09-11 13:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Lecha Dudę. Porady za rozsądną cenę, w miłej i uczciwej atmosferze. Konkretny i skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożenna S. dnia: 2017-09-06 10:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adw Juliusza Dude. Sprawa wygrana. Kontakt z adwokatem bardzo dobry, wszystko przeprowadzone na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.P. dnia: 2017-08-30 09:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba na odpowiednim miejscu. Odroczenie w sprawie karnej załatwione w 5 minut
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jowita dnia: 2017-07-11 17:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy. Dość trudny podział majątku po rozwodzie, ale udało się znakomicie 1/10 część. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-07-08 11:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas spisał się na 10/10 sprawa karna we Włoszczowie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łysy dnia: 2017-02-21 13:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Mecenasa. Jest bardzo rzeczowy, zaangażowany w sprawę i rzetelny. W każdej sytuacji mogłem również skontaktować się i otrzymywałem poradę i wsparcie. Raz sytuacja wymagała, że musiałem wykonać telefon o bardzo wczesnej porze-nie było problemu, Pan Mecenas poświęcił mi czas i służył pomocą. Ponadto Pan Mecenas posiada bardzo dużą wiedzę fachową.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz W. dnia: 2017-02-20 20:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo rzetelny i posiada dużą wiedzę. świetny karnista. Dzięki Panu Mecenasowi wygrałem sprawę o dozór. Żałuję, że nie korzystałem z usług od początku. Teraz już korzystam. Mecenas jest bardzo sumienny, naprawdę zajmuje się sprawą, odbiera i oddzwania. Prawdziwy profesjonalista, których już niewiele na świecie. Polecam szczerze i gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Milewski Łukasz dnia: 2017-01-25 17:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy. Moja była dosyć trudna i zagmatwana. Dotyczyła nadzoru elektronicznego i ostatecznie wygrałem dzięki panu mecenasowi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ..... dnia: 2016-12-27 15:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat na jakiego do tej pory trafiłem, gdybym znał pana mecenasa wcześniej jestem pewien że miał bym kilka wyroków mniej lub były by one dużo mniej surowsze. Profesjonalne podejście do sprawy plus duże doświadczenie oraz wiele innych pozytywnych cech składają się na sukces. P.S. Odbiera telefony i oddzwania :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz S. dnia: 2016-12-23 19:23:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa Juliusza Dudę jest najlepszy w tym co robi i bardzo skuteczny!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-12-21 23:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Mecenasa Juliusza Dude, jest bardzo ambitnym młodym i bardzo zaangażowanym adwokatem. Moją sprawę załatwił szybko i skutecznie. Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotrowski Przemysław dnia: 2016-12-08 05:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi Juliuszowi Dudzie za profesjonalizm i empatię. Usługi adwokackie na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: E.Zychowicz dnia: 2016-11-30 11:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna pomoc prawna ze strony Pana Mecenasa Juliusza Dudy . Duze zangazowanie w sprawe , walka do konca. Pan Mecenas wsparl mnie nie tylko prawnie ale i dodawal otuchy . W momencie nie mozliwosci stawienia sie na sprawe osoby zastepujace Go mialy wspaniale kwalifikacje i byly dobrze zorientowane w sytuacji. Polecam . Naprawde swietny Prawnik i czlowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Slawomir A dnia: 2016-11-16 16:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm sprawa wygrana polecam tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-10-16 19:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie podziękowania dla Pana Mec Juliusza Dudy. Spotkałam w swoim życiu wielu prawników ale żaden nie był tak skuteczny olbrzymia wiedza na sali walczy skutecznie i osiaga zamierzone cele super kontakt .Z czystym sercem polecam - mnie reprezentowal przy jednej z najtrudniejszych spraw tj. Przy podziale majątku Wyrazy uznania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-08-08 12:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca dziękuję za profesjonalną pomoc. Sprawa Wygrana! Sprawiedliwości stało się zadość. Sprawiedliwość Zwyciężyła! Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2016-06-18 12:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Juliusz Duda mecenas ktorego moge polecic kazdemu.Profesjonalny, zaangażowany,rzetelny.Prowadzil moja sprawe rozwodowa ktora dla mnie zakończyła sie sukcesem.Dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2016-06-10 20:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa. Polecam mec.Juliusza Dudę jako fachowca w swojej dziedzinie. Zawsze przygotowany do sprawy , zaangażowany , sprawa została wygrana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-12 16:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Juliusz Duda prowadził moją sprawę rozwodową,która zapowiadała się, że będzie długa i stresująca, a cała rozprawa trwała zaledwie 25 minut! Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam Pana Mecenasa bo to profesjonalista o dużym doświadczeniu, zawsze dostępny, pod telefonem gotów odpowiedzieć na każde pytanie, szczery i potrafiący znaleźć rozwiązanie każdego problemu. Dziękuję za wszystko i dobre słowo Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.P. dnia: 2016-05-02 20:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuje na rzecz klienta i z klientem. Nie boi się pracy w sądzie. Przez kilka lat gdy byłem jego klientem miałem przekonanie że Pan Juliusz jest prawdziwym fachowcem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2016-04-08 21:02:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-22 16:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, profesjonalna pomoc i bardzo życzliwe, pełne poszanowania podejście do klienta. Do tego skuteczność i bardzo atrakcyjne ceny ... O pracy Pan Mecenas można mówić tylko dobrze. Sprawa dość skomplikowana, Pan Mecenas znalazł rozwiązanie szybko i skutecznie.. Wygrana sprawa !! Dziękuje jeszcze raz za wspaniałą współpracę....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Okolice kielc dnia: 2015-09-01 18:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana adwokata Juliusza Dudę. Jest bardzo dobry i skuteczny w swoim zawodzie. Dzięki Panu mecenasowi skończył mi się horror prawny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2015-07-20 17:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Juliusz Duda to adwokat rzetelny i profesjonalny. Nie lekceważył niczego w sprawie, dociekliwy. Prowadził sprawę o zadośćuczynienie za represje polskiego aparatu władzy okresu stalinowskiego, w której obronił kwotę zadośćuczynienia w górnych granicach orzekania za śmierć, co w wymiarze symbolicznym zamyka wyrządzone naszej rodzinie zło. Wynagrodzenie za obsługę prawną było - minimalne - w stosunku do propozycji innych kancelarii; mecenas zgodził się na nie dlatego, że jak stwierdził, na tego rodzaju sprawach nie będzie się dorabiał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ???????? dnia: 2015-07-09 17:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec.Juliusz Duda,napiszę krótko,kompetencja,zaangażowanie w to co robi,a przede wszystkim człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Przemek Z. dnia: 2015-07-02 13:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Juliusz Duda jest wspaniałym fachowcem,bardzo dobrym człowiekiem angażuje się w sprawę którą prowadzi całym sercem.Serdecznie dziękuję za okazywaną mi pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary z rodzicami dnia: 2015-06-26 20:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Juliusz Duda to profesjonalista z niebywałą charyzmą. Prawdziwy adwokat z powołania, angażuje się w 100% w sprawę. Mecenas jest punktualny,nie wysyla do klientów swoich aplikantów.serdecznie polecam jego fachowe usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary. dnia: 2015-06-10 16:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Juliusz Duda jest świetnym adwokatem,konkretny, skrupulatny, sumienny i bardzo zaangażowany w podjętą sprawę przy tym jest osobą bardzo kulturalną. Pana mecenasa polecam z pełną odpowiedzialnością, moją sprawę o zapłatę sporej sumy pieniężnej wygrał za pierwszym razem. POLECAM TAKIEGO ADWOKATA i serdecznie dziękuję za okazaną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta -Skarżysko-Kamienna dnia: 2015-05-27 23:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, sumienny, skrupulatny, dokładny, o bardzo dużej wiedzy, wygrał bardzo trudną sprawę, z czystym sumieniem mogę polecić Pana adw. Julisza Dudę. Dziękuję i pozdrawiam, Janina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2015-05-22 21:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Juliusz Duda prowadził mi sprawę prawie w 100% przegraną jednak jego bardzo wysoka wiedza, nie tylko prawna ale i medyczna, pozwoliła pozytywnie załatwić moją sprawę. Polecam wszystkim Pana mecenasa Juliusza Dudę, jest bardzo skuteczny, wnikliwy, zaangażowany w sprawę godny zaufania, obecny na każdej rozprawie. Dziękuję serdecznie i powodzenia w dalszej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-03-12 16:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ! Pan Mecenas Juliusz Duda jest prawnikiem godnym polecenia.Jest to bardzo dobry prawnik , przedewszystkim sumienny , dotrzymuje terminow , z charyzma wspanialy erudyta , trafnie oceniajacy powodzenie sprawy i co przy tym idzie uczciwy.Pan mecenas reprezentowal mnie przed sadem okregowym , do ktorego zlozylam apelacje. Sprawa zakonczyla sie dla mnie pozytywnie , a na poczatku nie wygladalo to ciekawie . Pan Adwokat Juliusz Duda walczy na sali sadowej jak przyslowiowy "lew", broniac interesow klienta .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agata Pawelec dnia: 2015-01-20 14:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mec.Juliusz Duda prowadził sprawę o zniesławienie i znieważenie. Jestem z prowadzenia sprawy zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2015-01-09 09:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec Juliusza Dudę ze względu na profesjonalizm, kulturę, bardzo wysoki poziom wiedzy fachowej, zaangażowanie i miłe podejście do klienta. Dziękuje za udzieloną pomoc. Lukasz G
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz G dnia: 2014-12-19 17:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec. Juliusza Dudę. Jest bardzo skuteczny, wnikliwy, rzeczowy. Wiedział jak pomóc nawet w tak skomplikowanej sytuacji jak moja. Byłam na przegranej pozycji sprawa się ciągnęła, termin składania dowodów i powołania świadków przegapiłam. Zgłosiłam się do mec. Dudy wyciągnął mnie z tej sytuacji i sprawę wygraliśmy. W poprzedniej przegranej sprawie miałam innego adwokata, który tylko wziął pieniądze a sprawą i jej szczegółami nie był zainteresowany. Jakość usług nie do porównania na korzyść mec. Dudy oczywiście. Bardzo dziękuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-12-13 19:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z usług kancelari,punktualność,ogromne zaangażowanie oraz doświadczenie adwokaka Juliusza Dudy który prowadził moją sprawę rozwodową zaowocowały wygraną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-11-03 07:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielce Szanowny Panie Mecenasie! Długo czytałam opinie na Pana temat i zastanawiałam się co Ja, osoba młoda i bez doświadczenia życiowego mogę dodać do tych wszystkich szczerych i naprawdę prawdziwych wpisów.Nigdy nie przypuszczałam, że kiedyś będzie potrzebny mi Prawnik, a jednak życie pisze różne scenariusze- wybrałam Pana na mojego obrońcę, i to była bardzo mądra decyzja. Zawsze myślałam, że wszyscy Prawnicy mówią "językiem paragrafów", ale to nie Pan. Dla mnie jest Pan Adwokatem z powołania, zawsze do dyspozycji drugich, umiejący słuchać, kto Pana wybierze na swojego obrońcę będzie miał wiele szczęścia. Jest Pan PERFEKCYJNY i NIETUZINKOWY. Jeszcze raz Panie Mecenasie- dziękuję i życzę: - dnia małych i wielkich spraw, które ucieszą "wygraną", - życzę każdego dnia pełnego szczęścia, - życzę poczucia spełnienia w codziennej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina_Poznań dnia: 2014-09-25 22:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Juliusz Duda adwokat wysokiej klasy,godny zaufania dbający o interes klienta.Wysoka kultura osobista,zaangażowany w sprawę,obecny na każdej rozprawie i pamiętający o terminach.Kancelaria pana mecenasa Juliusza Dudy jest godna polecenia i życzę każdemu takiego adwokata.Dziękuję Panie Mecenasie i życzę dalej wiele sukcesów.Jeżeli Masz problem to jest Adwokat dla Ciebie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2014-09-04 17:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Juliusz Duda to świetny adwokat, obiektywny, jasno tłumaczy zasady.Mopja sprawę przeprowadził skutecznie, bez zbędnych ceregieli. Podał konkretnie co potrzebuje.Poza tym jego argumenty sa wyważone, jasne, i trafiaja w sedno.prowdaził moje 2 sprawy w Sądzie Iwszej i IIgiej instancji wygrał.Polecam. Dobry fachowiec i przy tym niedrogi wziął tyle ile adwokat z urzęgu
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-08-27 22:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W imieniu moim jak i mojej całej rodziny chciałabym serdecznie podziękować za zaangażowanie, pracę, profesjonalizm i czas poświęcony mojej sprawie. Jestem niezmiernie szczęśliwa i wdzięczna Panu za pomoc jaką od Pana otrzymałem. Zdaję sobie sprawę iż mój proces nie był łatwy do wygrania a jednak dzięki Pana pracy udało się to osiągnąć. Trudno wyrazić słowami wdzięczność za takie wsparcie i pomoc bez której nasze życie po prostu by się rozpadło. Jest Pan jedynym adwokatem, któremu warto zaufac i powierzyć swoje trudne sprawy, godnym zaufania i polecenia. Pozdrawiam serdecznie, Krystyna z Rodziną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-07-20 10:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Juliusz Duda to najlepszy adwokat! Profesjonalista z niebywałą charyzmą. Adwokat z powołania, zaangażowany w 100% w sprawę, dba o interes klienta, traktując jego problem jak swój własny. Swoją ogromną wiedzę przekłada na fachową umiejętność i kompetentność argumentów popartych artykułami przepisów prawa. Prawnik o wysokiej kulturze osobistej, oddany, szczery i uczciwy. Rzetelny praktyk. Traktuje klienta jak partnera, świetny kontakt, nie wysyła aplikantów, jest obecny od początku do końca, pamięta o terminach. Pan Juliusz Duda jest wyjątkowym człowiekiem i fenomenalnym adwokatem. GODNY POLECENIA!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: niewinna dnia: 2014-06-09 18:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna usluga sprawa zalatwiona polecam uslugi kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-04 17:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, kultura, bardzo wysoki poziom wiedzy fachowej, zaangażowanie i miłe podejście do klienta.Wszystkim polecam Pana Mecenasa Dude. Dziękuje za pomoc. Justyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-05-21 08:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz drugi korzystałam z pomocy p.mecenasa profesjonalisty w swoim zawodzie i nie zawiodłam się. Jestem bardzo wdzięczna za tak okazaną pomoc w mojej sprawie. Pan Juliusz Duda jest mistrzem w swoim zawodzie. Dlatego też bardzo trudna i skomplikowana sprawa wygrana. Bardzo, bardzo dziękuję i polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stały klient dnia: 2014-05-20 18:40:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Juliusz, to adwokat który swoje obowiązki pełni z wielkim zaangażowaniem. Żałuję tylko, że trafiłam do niego tak późno. Jest to niezwykły człowiek a przede wszystkim wspaniały fachowiec najwyższej klasy, wyróżnia się nie tylko bardzo wysokim poziomem inteligencji, posiadaniem ogromnej wiedzy(nie tylko prawniczej) doświadczeniem i wyczuciem zawodowym, jest także człowiekiem o bardzo wysokiej kulturze osobistej. Dziękuję za pomoc w mojej sprawie.Pan Juliusz Duda okazał się niezastąpiony. Mimo, że miał niewiele czasu, szybko zapoznał się ze sprawą i skutecznie doprowadził ją do końca.Brak mi słów aby wyrazić wdzięczność i podziw za załatwienie mojej sprawy w ciągu 15 min. Polecam Pana Juliusza Dudę z całego serca. Kancelaria pana mecenasa Juliusza Dudy jest naprawdę godna polecenia! Jakość usług: Wysoka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PAULINA dnia: 2014-05-13 15:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowiec na planecie Ziemia. Bylby w stanie wygrac nawet sprawy miedzyplanetarne. Polecam kazdemu, nawet kosmitom. Wart kazdych pieniedzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzieczna dnia: 2014-03-23 08:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, rzetelność,fascynacja zawodową,pomoc w ekstradycji w uk , zainteresowanie bardzo bardzo , polecam polecam polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: robi dnia: 2014-03-22 19:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Juliusz, to adwokat który swoje obowiązki pełni z wielkim zaangażowaniem.sumiennością,perfekcją,ogromną wiedzą oraz podejściem do klienta.Prowadził kilka moich spraw,niektóre graniczące z cudem- -wszystkie wygrane.Gorąco POLECAM tym,którzy chcą spokojnie spać.Mało w Polsce jest tak wyjątkowych adwokatów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2014-03-09 22:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo godnym polecenia obronca. Prowadzil moja sprawe, moj wyrok zostal umorzony. Jest bardzo oddany sprawie i dlatego go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2014-03-06 19:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc w mojej sprawie. Pan Mecenas Juliusz Duda godny polecenia, zaangażowany i w pełni oddany swojej pracy, dzięki temu sprawa wygrana. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-03-01 17:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny facet nie owija w bawełnę nie kręci jak większość,na wszystko wypisuje kwit Polecam go każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 00:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Mecenasa Lecha Dudę. Z pomocą p. Mecenasa zakończyliśmy na jednej rozprawie sprawę w Sądzie Pracy, która skończyła się odszkodowaniem na moją rzecz. Doświadczenie, wiedza, profesjonalizm i zdrowy rozsądek Mecenasa pozwolił na szybkie i pozytywne rozstrzygnięcie. Sprawy w Sądzie Pracy nie są łatwe i niosą za sobą dużo emocji, dlatego z pewnością warto wspierać się fachowcami z najwyższej półki. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mz dnia: 2013-12-20 20:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas rzeczowy z dużą wiedzą merytoryczną, poświęcający dużo uwagi sprawie,także w soboty. Mecenas zdecydowanie godny polecenia. Pan mecenas naprawdę interesuje się sprawą, analizuje ją i odpowiada na moje pytania.zdecydowanie polecam wszystkim osobom poszukujacym pomocy prawnej. W przyszłości zapewne będę korzystał z usług Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-11-14 19:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety sytuacja życiowa zmusiła nas do skorzystania z usług adwokata, a Pan Juliusz okazał się niezastąpiony. Mimo, że miał niewiele czasu, szybko zapoznał się ze sprawą i skutecznie doprowadził ją do końca. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian z Kielc dnia: 2013-11-03 15:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat bardzo rzetelny,ze znajomością prawa karnego.Zna wszystkie kruczki prawne aby wykorzystać na korzyść klienta.Można mu zaufać, z tych widomości nie zrobi użytku przeciwko nam.Bardzo mi pomógł jestem zadowolony z wyroku,uzyskałem niski wymiar kary .Polecam Go jako dobrego obrońce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek z Końskich dnia: 2013-10-15 11:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znajduję słów, aby opisać to co zrobił Pan Mecenas Juliusz Duda w mojej sprawie. Dzięki Jego ogromnej wiedzy, zaangażowaniu i profesjonalizmowi wygrałam sprawę w Sądzie Apelacyjnym,która razem ze sprawą spadkową i sprawą o zapłatę ciągnęła się 7 lat. Sprawa została przegrana w Sądzie Okręgowym w Kielcach i już myślałam, że to koniec. Dopóki nie spotkałam na swojej drodze właśnie Pana Juliusza Dudy. Pan Mecenas dołożył wszelkich starań aby mi pomóc. Żałuję tylko, że trafiłam do niego tak późno. Jest to niezwykły człowiek a przede wszystkim wspaniały fachowiec. Moja sprawa była bardzo trudna i skomplikowana, kosztowała mnie i moją rodzinę wiele nerwów i łez. Jak to powiedział Pan Mecenas na naszym pierwszym spotkaniu "ta sprawa jest jak reanimacja umarłego". I udało się! Dzięki Panu, Panie Mecenasie - "pacjent żyje"!! Dziękuję z całego serca!! I z pełną odpowiedzialnością POLECAM wszystkim,którzy stracili już nadzieję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-09-18 20:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie poprowadzona sprawa. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.Wrześniewski dnia: 2013-09-05 16:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas konkretny, rzeczowy z dużą wiedzą merytoryczną a przy tym cierpliwy i poświęcający dużo uwagi sprawie z jaką przyszedł do niego klient nawet jeśli oznacza to pracę po godzinach. Mecenas zdecydowanie godny polecenia. Korzystałem z usług wielu kieleckich mecenasów ale dopiero tutaj po raz pierwszy czułem, że Pan mecenas naprawdę interesuje się moją sprawą, analizuje ją i odpowiada cierpliwie na moje pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andreas dnia: 2013-08-08 08:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia, analiza wnikliwa, dążąca do celu fachowe podejście do klienta,kulturalnie, bez żadnych zastrzeżeń usługi na bardzo wysokim poziomie. Jednym słowem super kancelaria 100% zadowolenie. Korzystając z okazji składam podziękowanie mec Juliuszowi za cierpliwość i wyrozumiałość oraz fachowe podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek_B dnia: 2013-07-13 13:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUMIENNY UCZCIWY,DBAJĄCY O KLIENTA I JEGO DOBRO. POLECAM KAŻDEMU.KULTURALNY I DOCIEKLIWY.ZNAJĄCY PRAWO DOSKONALE I WSZYSTKIE JEGO ZAWIŁOSCI. DZIEKUJE PANIE MECENASIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa.kusak@onet.pl dnia: 2013-06-03 13:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bazując na moim wieloletnim doświadczeniu z różnymi, uznawanymi za najlepszych, adwokatami na terenie całej Polski i zagranicą, bez namysłu mogę stwierdzić, że pan mecenas Juliusz Duda jest fachowcem najwyższej klasy. Pan Mecenas wyróżnia się nie tylko bardzo wysokim poziomem inteligencji, posiadaniem ogromnej wiedzy(nie tylko prawniczej) doświadczeniem i wyczuciem zawodowym, jest także człowiekiem o bardzo wysokiej kulturze osobistej. Z szacunkiem, zrozumieniem i chęcią niesienia pomocy odnosi się do każdego klienta. Rzetelnie wykonuje swoje obowiązki, a o terminach pamięta lepiej niż klienci. Wielokrotnie słyszałam, jak dzwonił do klientów z przypomnieniem, aby nie przeoczyli terminu. Według mnie Juliusz Duda jest Panem Mecenasem od spraw najtrudniejszych. Jeżeli jest jakakolwiek szansa, nawet mniej niż 1%, Pan Mecenas potrafi to wykorzystać i najczęściej z wynikiem lepszym, niż by się klient spodziewał. Od kilku lat jestem klientką Pana Mecenasa i nie spotkałam nikogo, kto miałby jakiekolwiek zastrzeżenia do jego pracy, bądź osoby. Wielokrotnie natomiast spotykałam ludzi szczęśliwych z dobrego zakończenia sprawy i dziękujących Panu Mecenasowi za jego uwieńczoną sukcesem pracę. Korzystając z okazji pragnę podziękować Panu Mecenasowi za jego zaangażowanie w moje wyjątkowo trudne sprawy i pomoc jakiej mi udzielił. Kancelaria pana mecenasa Juliusza Dudy jest naprawdę godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-18 13:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinja bedzie krotka jest przeinteligetnym czlowiekiem i nalerzy mu zaufac a wtedy wygrasz prawie wszstko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: darek dnia: 2013-05-01 14:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinja bedzie krotka z niczego potrai zrobic cos na twoja korzysc. Jest przeintelgetnym czlowikiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 21:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia,profesjonalny, rzetelny, konkretny, zaangażowany. Po źle przeprowadzonej sprawie przez innego prawnika Pan Mecenas Juliusz Duda zajął się moją sprawą apelacyjną. Mając do dyspozycji BARDZO krótki czas potrafił wnikliwie zaznajomić się z obszernym materiałem dowodowym, aby znaleźć wszelkie uchybienia i błędy. Dzięki jego zaangażowaniu i fachowej wiedzy skutecznie przeprowadził moją apelację. Mecenas jest osobą, która umie ze spokojem i bez żadnego pośpiechu słuchać i doradzić. Przez cały czas miałam z Panem Mecenasem doskonały kontakt zarówno osobisty jak i telefoniczny. Jeśli nie mógł ze mną rozmawiać w danej chwili zawsze oddzwaniał, nie pozostawił mnie z żadnym problemem "samej sobie". DZIĘKUJĘ Panu Mecenasowi za ogromny wysiłek i nakład pracy jaki włożył aby doprowadzić sprawę do szczęśliwego finału. Z czystym sumieniem POLECAM!!! bo na prawdę niewielu jest takich prawników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2013-04-26 16:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała usługa na najwyższym poziomie, sprawa oczywiście wygrana. Gorąco POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz P. dnia: 2013-03-24 15:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki waszym opiniom umieszczonych na forach internetowych trafiłem do właściwej osoby, która jest niezwykle zorientowana w procedurach i paragrafach prawniczych z szerokiego wachlarza zakresu prawa,to tak jakbym swój los wygrał na loterii. Byłem wcześniej u innego adwokata - metoda na "chybił trafił" okazała się pudłem. Pan mecenas Juliusz Duda, bez reszty poświęcił się mojej sprawie,która wydawała się naprawdę trudna.Zawsze znalazł wystarczającą ilość czasu, aby mnie cierpliwie wysłuchać, świetnie doradzić i podbudować emocjonalnie oraz reprezentować mnie i strzec moich praw. Bardzo solidny i profesjonalnie przygotowany do każdej sprawy.Połączenie jego inteligencji z wiedzą merytoryczną i kompetencją oraz umiejętnością logicznego składania najdrobniejszych faktów pozwoliło dotrzeć do szczęśliwego finału. Wszystkim, którzy zaleźli się w tarapatach bez względu na okoliczność i rodzaj sprawy, naprawdę polecam!!! Bardzo dziękuję panu mecenasowi, a także wszystkim opiniodawcom!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2013-01-24 12:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Adwokata Juliusza. Uważam ze jest to dobry fachowiec z rożnych dziedzin prawa. Wybronił mnie z zakresu prawa karnego.
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2013-01-16 17:25:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam-Pana Juliusza Dudę każdemu kto ma problemy prawne(nie ważne z jakiej dziedziny).Z mojej oceny:to bardzo dobry adwokat,podchodzi do sprawy profesjonalnie i nie daje za wygraną.Wybronił mnie ostatnio z 2 letniego wyroku zaniedbanego przez innego mecenasa.Polecam każdemu i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2012-11-13 11:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec rzetelny. Dobrze podchodzi do sprawy,dzięki czemu została wygrana. Ogolna opinia jest pozytywna.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A i K dnia: 2012-11-05 19:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Juliusz Duda - wybitny specjalista, poważnie podchodzi do sprawy, godny polecenia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PS dnia: 2012-11-01 21:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat wybitny, profesjonalista bardzo angażuje sie w sprawy,jest konkretny,skuteczny,cierpliwy.Posiada ogromną wiedzę i doswiadczenie-Pan mecenas doprowadził moja sprawę do satysfakcjonującego mnie finału na pierwszej już rozprawie.Polecam pana mecenasa Juliusza Dudę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-10 22:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista,fachowiec,rzetelny,konkretny, potrafiący słuchać petenta, osoba godna zaufania i polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir Salwa dnia: 2012-08-15 11:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, profesjonalnie podchodzi do sprawy i klienta..Czytajac 1 negatywna opinie ponizej jestem zniesmaczona, bo nie wierze w to co napisal "niezadowolony" klient z zagranicy..ale jak to mowia "jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil"..Ja jestem bardzo zadowolona z uslug tej kancelarii..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2012-08-12 19:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokata Juliusz Duda gody polecenia fachowiec. Profesjonalnie podchodzi do spraw. Kontakt z adwokatem bardzo dobry, dotyczy nawet spraw które toczą sie latami. Nie zadawala sie wynikiem pierwszej instancji - angazuje się w uzyskanie jak najlepszego wyniku, co zmobilizowało mnie do apelacji, która mi sie opłaciła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowoliny klient dnia: 2012-08-10 21:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa z którą przyszedłem do Pana adwokata Juliusza Dudy była bardzo trudna. Fachowo poinformował mnie o wszystkich aspektach prawnych. Przygotowywał się do każdej sprawy i na sali sądowej uwidaczniała się Jego fachowość i kompetencja. To dzięki Jemu ogromnej wiedzy i doświadczeniu wygrałem sprawę, która na ogół w Polsce była nie do wygrania. Ciągnęła się 5 lat. Jest zaangażowany w to co robi i dlatego wszystkim polecam Go bo rzetelnie wykonuje swój zawód, czego brakuje znacznej części adwokatów. Z przekonaniem polecam bo jest skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romdal dnia: 2012-07-21 08:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Juliusz Duda dzięki fachowej wiedzy i doświadczeniu doprowadził moją skomplikowaną sprawę do szczęśliwego finału. W ramach usługi otrzymałem rzetelną wykładnię a na sali sądowej Pan Juliusz konkretami, opanowaniem i w sposób kulturalny pokazał krzykliwemu przeciwnikowi "miejsce w szeregu" hehe. Polecam fachowca który zamiast obiecywać "cuda" robi rzetelnie swoją robotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MK dnia: 2012-07-05 16:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, polecam z czystym sumieniem..Dostepny o kazdej porze. Cechuje go ogromna, fachowa wiedza i wysoka kultura osobista..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2012-05-26 21:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadzona sprawa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ad dnia: 2012-05-23 20:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat jakich małych!!! Dzięki panu adwokatowi Juliuszowi Dudzie wiemy, że dziś żyjemy:):) To dzięki niemu i jego fachowej, rzetelnej pracy wygraliśmy sprawę, która nie miała szans na wygranie. Na wygranie naszej sprawy dawano 5% szans. Dzięki jego ogromnej wiedzy i znajomości z prawem jestem w stanie polecić go z czystym sercem każdemu:)!!! Do naszej sprawy podszedł z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem, jakiego brakuje znacznej większości adwokatów i radców prawnych w naszym kraju:):):)Polecamy Serdecznie:):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-27 21:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERDECZNIE POLECAM.MOJA SPRAWE ROZWODOWA DOPROWADZIL DO SZCZESLIWEGO KONCA.KOMPETENTNY I PRZYGOTOWANY DO WYKONYWANIA SWOJEGO ZAWODU.RZETELNE ZAINTERESOWANIE MOJA SPRAWA ZE ZROZUMIENIEM I DUZYM WSPARCIEM.ADWOKAT JAKICH MALO NAPRAWDE WARTO SKORZYSTAC Z JEGO USLUG.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CEZARY.G dnia: 2012-04-22 09:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, ma bardzo dobry kontakt z klientem, jest skuteczny, niezawodny, mecenasowi można zaufać w 100% i nie ma dla Niego rzeczy niemożliwych. Również dziękuję za jak najlepsze wykonanie zleconej usługi. Polecam mecenasa Juliusza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata B. dnia: 2012-04-12 21:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, skuteczny w 100%.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-19 18:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat na perfekt, skutecznie dąży do osiągnięcia celu,bardzo miły kontakt, serdecznie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-18 13:07:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją