Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Maria Trojan

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Strumykowa 11/2
Telefon: Kom. 507196127
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.adwokaci-torun.com
Opis działalności: usługi adwokackie, porady prawne , obsługa firm, windykacja Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, porady prawne, obsługa firm, dobry prawnik toruń, dobry adwokat, najlepszy adwokat w Toruniu

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4882
Data utworzenia profilu: 2012-05-22 18:02:56
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-22 18:02:56 

Opinie o Adwokat Maria Trojan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Adwokat Marii Trojan. Profesjonalne podejście do sprawy, a przede wszystkim pełna skuteczność. Bardzo dziękuje za pomoc i polecam innym!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2016-02-26 15:27:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Pani Trojan udało się wygrać walkę z Zusem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-09-09 14:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani mecenas i jestem zadowolony-sprawa wygrana.Jeśli jeszcze będę potrzebował pomocy prawnej na pewno zgłoszę się do Pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Szarszewski dnia: 2015-06-16 22:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług pani mecenas juz kilka razy i malo kto podchodzi do tego jak pani Marysia pelen profesjonalizm i nadal bede korzystal z uslug .polecam.wszystkie sprawy wygrane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-03 21:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Mecenas!Bardzo mi pomogła - wygrała moją sprawę.Zrobiła to w mistrzowskim stylu...adwokat z powołania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 2013-07-31 12:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i dyspozycyjność(nawet po godzinach pracy). Dbałość o wszystkie szczegóły związane ze sprawą. Pani Marysia działa szybko i co najważniejsze skutecznie!!!!! Zawsze znajdzie czas żeby porozmawiać i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. POLECAM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-04-17 11:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i skuteczna pomoc prawna!polecam!pełen profesjonalizm i zaangażowanie...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-05-22 18:05:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją