Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon fryzjersko-kosmetyczny LUSI

Zawód: Fryzjer 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 82-300 Elbląg Grottgera 53
Telefon: 55 618 00 17 Kom. 881911666
Adres e-mail: kontakt(małpa)lusi-salon.p
Strona internetowa: www.lusi-salon.pl
NIP:
566-182-84-48
Opis działalności: Salon fryzjerski i kosmetyczny Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, kosmetyka, makijaż, Elbląg, stylizacja paznokci, regeneracja włosów, bomba witaminowa,

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3372
Data utworzenia profilu: 2012-05-20 19:31:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-20 19:31:03 

Opinie o Salon fryzjersko-kosmetyczny LUSI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękną fryzurkę na wesele miałam dzieki;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2015-07-06 12:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, pani która robiła mi ombre i laminacje spisała się swietnie.Super dobrane kolory. Napewno tam wrócę i polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: aga dnia: 2015-02-09 13:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam byłam i na pewno wrócę;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-01-10 23:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Byłam i jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-04 07:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sugerując się opiniami w internecie wybrałam się do tego Salonu i muszę powiedzieć mimo początkowych obaw i niepewności byłam bardzo zadowolona. Kolor jakiego chciałam ścięcie jak oczekiwałam nic dodać nic ująć jeszcze szampon dostałam bo trafiłam na promocję. Czułam się tak jak oczekiwałam zrelaksowana i spędziłam czas w miłej atmosferze na pogaduchach z miłą Panią fryzjerką. Na pewno wrócę;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona Ula dnia: 2013-10-19 23:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wymagającą osobą a ten salon i pracujące w nim Panie sprostały moim wymaganiom. W całym Elblągu szukałam fryzjerki w końcu mnie wysłucha i podetnie mi włosy tak jak bym chciała i za to daję Paniom 5+. Jedyny minus to musiałam czekać 10 minut mimo że byłam umówiona na 15.00. Bo Pani nie wyrobiła sie z poprzednia klientką, ale wybaczam bo usługa i efekt były takie jak oczekiwałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wymagająca dnia: 2013-07-12 18:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam straszną fryzurę którą zrobiła mi koleżanka w domu poszukałam na internecie opini o salonach bo chciałam gdzieś doprowadić do porządku moje wlosy i trafiłam na pozytywne opinie o Salonie LUSI. Postanowiłam zaryzykować i ze strachem i trochę wstydem przyszlam poprosić o pomoc. Zostalam potraktowana bardzo miło widać, że Panie przejeły się moją fryzurą doradziły i pomogły wybrnąć z opresjii tak iż bylam wniebowzięta, że tak pięknie udalo się wymyślić fryzurę która mi pasowala i ukrywala zniszczoną część wlosów;-) Pozostaje mi tylko podziękowaći pozdrowić;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 12:05:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemny salon miła obsługa i fachowe podejście. Moja fryzura na studniówkę wyszła przepięknie. W innych salonach mówili, mi że na moich włosach nie da się jej wykonać, a tu Pani fryzjerka nie miała problemów;-) Zasłużony pozytyw!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2013-01-30 19:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam ten salon przypadkowo robiąc zakupy w STOKROTCE i bardzo miło mi się zrobiło kiedy Panie fryzjerki zainteresowały się mną od samych drzwi. Doradziły wybrać kolor i fryzurkę. Bardzo miło i sympatycznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-12 22:34:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją