Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bosacka Magdalena Kancelaria Adwokacka Bosacka - Makuła Magdalena

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-800 Kalisz al. Wolności 15 lok. 7,
Telefon: tel. 62 767 16 78
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Adwokat Słowa kluczowe: Adwokat prawo sąd

Ocena: 50% pozytywna 5x 5x

Jakość usług: 62% wysoka 5x 3x
Terminowość: 44% bez zastrzeżeń 4x 5x
Ceny usług: 25% niskie 1x 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 4409
Data utworzenia profilu: 2012-05-18 15:40:32
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-18 15:40:32 

Opinie o Bosacka Magdalena Kancelaria Adwokacka Bosacka - Makuła Magdalena

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona jestem z usług Pani Mecenas. Nie znam lepszego adwokata !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-08 23:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała osoba kompetentna i godna polecenia. Podejście do człowieka rewelacyjne nie ocenia, nie przekreśla tylko pomaga. Pani Magdo dziękuję za wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka Piech dnia: 2017-06-30 14:49:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam najgorszemu wrogowi niepunktualna nie pojawiala sie na sprawach jak juz klient zaplaci to sprawa ja nie intersuje wysyla aplikantow traktuje czlowieka lekcewazaco mimo wydanych sporych pieniedzy
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: kk dnia: 2015-07-27 16:57:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zeby zdobyc czas pani mecenas musialem biegac za nia po miescie
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-24 20:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Jestem zadowolny z prowadzonych spraw przez Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-24 00:53:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No niestety, opinia negatywna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-30 13:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą wywiązującą się ze swoich obowiązków.Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 19:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 10:22:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się, z opinią.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 17:27:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ostrzegam wszystkich przed Panią Mecenas przez duże M, która nic nie robi, przegrała moje różne dwie sprawy, toczące się w tym samym czasie, ale za to doskonale wie, że trzeba powiedzieć, że takie sprawy DUŻOOO KOSZTUJĄ! Większą część pieniędzy życzy sobie Pani Mecenas na już zaraz natychmiast. Nie odbiera telefonów, nie oddzwania, wiele terminów jakie wyznaczał mi Sąd po prostu przegapiła, a na koniec stwierdzenie: "Przykro mi, przegrał Pan" No nic, samo życie, z etyką zawodową niewiele ma to wspólnego, płacisz - boś głupi i już. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozczarowany dnia: 2013-07-30 08:49:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją