Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Magdalena Nocuń-Lipa

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-023 Lublin Chopina 14
Telefon:
Adres e-mail: nocun-lipa(małpa)advocate.com.pl
Strona internetowa: http://www.advocate.com.pl/
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat, kancelaria adwokacka, porady prawne, dobry adwokat, rozwody, spadki, umowy, długi, alimenty, podział majątku, sprawy gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 6311
Data utworzenia profilu: 2012-05-12 17:44:41
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-12 17:44:41 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Magdalena Nocuń-Lipa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas. Konkretna, skrupulatna, a przy tym ludzka; uważnie słucha i znajduje skuteczne rozwiązania. Sprawa zakończona po mojej myśli, dziękuję!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2017-03-02 17:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, rzetelność i profesjonalizm to podstawa. Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową z orzekaniem o winie męża przy tym osobiście uczestniczyła w każdej rozprawie - sumienna, konkretna, terminowa, w stałym kontakcie z klientem. Szczerze polecam i jeszcze raz dziękuję Pani Mecenas – pozdrawiam Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka S dnia: 2015-08-12 13:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczny Pani Macenas pomogła mi w trudnej sprawie rodzinnej, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-03-23 15:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona jakością świadczonych usług i jeśli jeszcze kiedykolwiek będę potrzebowała pomocy na pewno będzie to ta sama kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MW dnia: 2014-07-29 11:16:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to osoba pełna pasji i profesjonalizmu, pomogła mi w bardzo skomplikowanej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-09 20:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w bardzo trudnej sprawie, profesjonalna, cierpliwa i skuteczna, polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-11-12 14:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa porada oraz obsługa adwokacka. Świetne merytoryczne podejście do klienta, indywidualne traktowanie sprawy. Bardzo gorąco poleca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-01 11:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczony. Takiego fachowego podejścia do mojego problemu ze strony adwokata się nie spodziewałem, a na pewno nie po tym co się słyszy lub czyta. Szczerze polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2012-10-02 15:45:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją