Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Blacharstwo Budowlane Andrzej Konieczny

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 05-400 Otwock Turystyczna 47
Telefon: 22 788 39 60 Kom. 605 765 592
Adres e-mail: sylwunia0(małpa)buziaczek.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Blacharsto Dekarstwo Słowa kluczowe: Blacharstwo Budowlane Abdrzej Konieczny

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4098
Data utworzenia profilu: 07.05.2012 14:34:40
Data ostatniej aktualizacji: 07.05.2012 14:34:40 

Opinie o Blacharstwo Budowlane Andrzej Konieczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna współpraca, dach dobrze wykonany, nic nie przecieka, dokładność oraz duży profesjonalizm.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 12.06.2015 14:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 100% fachowo, mój dach był dość trudnym to zrobienie, zaś Pan Andrzej poradził sobie znakomicie. Ceny standardowe naprawdę nie mam się do czego przyczepic, pozdrawiam Irek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 23.09.2013 18:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Firma Pana Andrzeja Koniecznego wykonuje solidne dachy, wszystko jest przemyślane, odraz Pan Andrzej Konieczny robi wycenę więc tez jest sie w stanie stwierdzic ile taki dach bedzie kosztował. Jestem zadowolony, nic mi nie przecieka. Wszystko jest solidnie zrobione, pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gąska dnia: 04.04.2013 13:14:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Andrzeja Koniecznego wykonała mi obróbki oraz pełen zakres rynien. Nie mam zastrzeżeń, ceny są jak najbardziej dobre, wykonanie też, Pan Andrzej jest osobą dokładną, jestem w 100% zadowolony, pozdrawiam serdecznie Mirek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 27.09.2012 14:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej Konieczny jest to kompetentny i solidny fachowiec. Robił mi dach 2 lata temu, nic nie przecieka, nie trzeba poprawiać , jak juz coś robi robi to do końca tak aby każdy był zadowolony, oczywiście polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 11.05.2012 16:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Blacharsto Dekarstwo Andrzeja Koniecznego jest firmą bez zarzutów szybko sprawnie zawsze SOLIDNIE. Firma ceni sobie solidność i zadowolenie klientów, serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylw dnia: 07.05.2012 14:37:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją