Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Homedepot

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 791-053-140
Adres e-mail: homedepot.pl(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Wykończenia wnętrz-tanio,terminowo, solidnie Słowa kluczowe: malowanie,tapetowanie,kafelkowanie,montaż paneli podłogowych, sufity podwieszane, wymiana i montaż drzwi i okien, murowanie, instalacje elektryczne, docieplenia, prace rozbiórkowe i porządkowe, inne.

Ocena: 91% pozytywna 21x 1x 2x

Jakość usług: 91% wysoka 21x 1x 2x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 21x 1x 1x
Ceny usług: 95% niskie 20x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 9922
Data utworzenia profilu: 2012-05-05 12:32:33
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-05 12:32:33 

Opinie o Homedepot

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Chciałabym przestrzec wszystkich przed współpracą z firmą HOME DEPOT Pana Łukasza Kuźmy we Wrocławiu. Firma ta wykonywała u mnie remont łazienki i pokoju w 2014r. Pomijając drobniejsze niedociągnięcia okazało się że wylewka pod parkiet, którą ta firma wykonała zaczęła odchodzić od podłogi wraz z deską. Wcześniej podłoga zaczęła skrzypieć i falować. Po wykonaniu odkrywki okazało się, że wylewka została położona nieprawidłowo, a co się okazało pracownicy firmy Home Depot nawet nie pofatygowali się, aby porządnie wyczyścić podłoże z takiej smoły po starym parkiecie. Pan który przyszedł do sprawdzić ten parkiet po dokonaniu odkrywki stwierdził, że jeszcze takiego „dziadostwa” nie widział. Obecnie byłam zmuszona zerwać deski, które odeszły od podłogi wraz z wylewką. Deski trzeba będzie oczyścić z tej wylewki i wszystko zrobić na nowo. Zostałam narażona na dodatkowe koszty a właściciel firmy w ogóle nie poczuwa się do odpowiedzialności, unika kontaktu. Kierowałam się pozytywnymi komentarzami z tej strony, ale firma Home Depot okazała się nieprofesjonalna, pracownicy na pewno nie są fachowcami, jakość ich prac jest niska ODRADZAM TĄ FIRMĘ. Agnieszka z Wrocławia
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agnieszka z Wrocławia dnia: 2016-11-11 13:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt z firmą oraz jakość PERFEKCYJNA. Polecam Wszystkim którzy szukają dobrego wykonawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Ziarno dnia: 2016-09-25 22:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiary do firmy dostałam od są sasiadów i bylo warto umówić sie na spotkanie. Wszystkie prace zostały zrobione zgodnie z projektem. Sufity oraz zabudowy zostały wykonane tak jak sobie to wymarzyłam . Lazienka dzieki nie ktorym zmianom, które zaproponowali mi pracownicy firmy wygląda jeszcze lepiej niż sie spodziewałam. Ogolnie firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie była konieczna
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2016-03-09 06:07:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście nie polecam. Na etapie wykonywania prac kilka nieporozumień. Przeciekający bidet, inna niż oczekiwania jakość szlifowania płytek to tylko niektóre z naszych zastrzeżeń.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nieprawidłowa. Pół roku temu zgłoszone dodatkowe wady takie jak konieczność naprawy bidetu, za którą już chcieliśmy zapłacić, jednak bez skutku, dotychczas nie znaleziono dla nas czasu.
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-03-05 11:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, solidna firma, na której można polegać. Profesjonalizm w każdym calu, remont skończony przed uzgodnionym terminem. Wybór firmy Home Depot okazał sie strzałem w przysłowiową dziesiątkę. Rzetelni,uczciwi i słowni. Ekipa radzi sobie z każdym zadaniem praca pali im się w rękach, a przy tym są kulturalni i dbają o czystość i porządek podczas remontu. Prace przebiegły szybko i sprawnie, wszystko według ustalonych na początku współpracy zasad. Firma godna zaufania i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Roksana z Wojtkiem dnia: 2015-07-21 08:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą Home Depot od samego początku do końca realizacji projektu przebiegała wzorcowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Bogdan Cz. dnia: 2015-06-09 14:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy mieszkanie do generalnego remontu we Wrocławiu, mieszkamy zaś na Sląsku .Chyba nie trzeba wyjaśnić jak ciężko remontować na odległość ale nie jest to problem jeśli współpracuje się z taką firmą.Wszystko załatwialiśmy telefonicznie nie trzeba było pilnowac,sprawdzać patrzeć na ręce,po prostu można było zaufać,Nie zawiedliśmy się dlatego też z czystym sumieniem na 100% POLECAMY Ewa i Darek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 2015-04-24 20:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kupnie mieszkania staneliśmy przed problemem znalezienia firmy która podjęłaby sie wykończenia NASZEGO M :). Fachowcy do których dostaliśmy numery od znajomych albo nie mieli wolnych terminów inni zmienili branże lub numery były nie aktualne. Z pomocą przyszedł nam portal o fachowcach na którym znaleźliśmy opinie na temat firmy Homedepot. Właściciel firmy umówił sie na wycenę w naszym mieszkaniu, dokonał pomiarów i omówił nasza wizje prac wykończeniowych. Podczas zlecenia, wzorowa komunkacja z właścicielem. Pracownicy bardzo zorganizowani i niezwykle uprzejmi. Praca wykonana starannie zgodnie z ustalonym wcześniej terminem. Home Depot dostaje 6+ Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila i Jakub N. dnia: 2014-12-21 21:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowa współpraca od wyceny do zakończenia prac. Moje mieszkanie wygląda wspaniale. Podpisuje sie pod resztą opinii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2014-12-01 20:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście mogę polecić firmę Home Depot. To, jak wyremontowali mi łazienkę przeszło moje oczekiwania. Efekt był niesamowity. Firma jest porządna, terminowa i zna się na fachu. Wykonali kawał świetnej roboty. Nic nie trzeba było poprawiać, został porządek. I ceny też mają bardzo konkurencyjne. Przed świętami planuje remont salonu i prace również zlecę tej firmie. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Zuber dnia: 2014-10-31 09:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo! Na wstępie pragnę podziękować za wszystkie pozytywne opinie na temat naszej firmy. Będziemy dokładać wszelkich starań aby jakość wykonywanych prac były na najwyższym poziomie. Pracownicy firmy Home Depot uczestniczą w regularnych szkoleniach sponsorowanych przez firmy zaopatrujące nas w materiały budowlano-wykończeniowe aby usługi które świadczymy zaspokajały najbardziej wymagającego inwestora. Jestem daleki od tego, aby na portalu ,,o fachowcach” wprowadzać ,,forum o fachowcach’’ ale chciałbym odnieść się do dwóch ostatnich negatywnych opinii na temat firmy Home Depot. Pierwsza w pełni uzasadniona i słuszna. Pracownik odpowiedzialny za kontakt z klientem nie dojechał na pomiar ,natomiast kontakt ze mną był utrudniony , nie mogłem rozmawiać ani odpowiedzieć na wiadomość przesłane sms-em. Natomiast drugi negatyw wystawiony przez ,,Pana Bogdana” jest NIEPRAWDZIWY!!! Portal ,,o fachowcach’’ daje możliwość zgłoszenia wniosku o usunięcie opinii które są fałszywe. Postanowiłem zostawić ja ku przestrodze innym pseudo ,,nie zadowolonym Bogdanom,, i odniosę się do regulaminu serwisu §2 pkt.7 , wystąpiłem o udostępnienie adresu IP oraz adresu email z którego opinia została wystawiona celem zgłoszenia sprawy do organów ścigania. Osoba wystawiająca tą opinie doszła do wniosku, że w sieci jest się anonimowym a internet potrafi być niszczycielski. Panie ,,Bogdanie” jest pan w częściowym błędzie ponieważ nie jest się anonimowym i poniesie Pan konsekwencje z art. 212 § 2 k.k. którego znamiona zostały wyczerpane. Jeszcze w kilku słowach odniosę się do samej tresci: Firma Home Depot przed przystąpieniem do realizacji omawia dokładny zakres prac, zawsze proponuje aby potencjalny inwestor odwiedził nas na miejscu obecnie wykonywanych zleceń w celu obejrzenia jakość i zasięgnięcia informacji na temat firmy od obecnych inwestorów. Zawsze podpisujemy umową na wykonanie zlecenia w której jest opisany dokładny zakres prac, termin jej zakończenia oraz odsetki karne gdy zlecenie nie zostanie zakończone na czas z naszej winy. Wszystkie prace wykonywane są przez osoby z wieloletnim doświadczeniem i wymaganymi uprawnieniami są zatrudnieni LEGALNIE!!!! Firma HOME DEPOT DZIAŁA LEGALNIE , PŁACI PODATKI. ZAWSZE WYSTAWIAM FAKTURE ZA WYKONANĄ USŁUGĘ. Poinformuje Państwa na profilu Home Depot o postępach w sprawie ,,Pana Bogdana” Home Depot Wykończenia Wnętrz Łukasz Kuźma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Kuźma dnia: 2014-10-16 21:36:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ! Właściciel umówił się na spotkanie i nie przyszedł , dzwoniłem pisałem smsy nie odpowiada i nie odbiera telefonu , to jest profesjonalizm
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-10-08 12:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swoją kuchnię oddałam w ręce świetnej firmy - Home Depot. Poleciła mi ją koleżanka, która remontowała z nimi całe mieszkanie. Ekipa jest na prawdę rzetelna i terminowa, a i ceny mają konkurencyjne. To, jak zrobili moją malutką kuchnię przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Polecam, bo na prawdę warto. Super fachowcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: zero reklamacji
Opinia dodana przez: Patrycja Z. dnia: 2014-09-30 21:47:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma przywróciła moją wiarę w istnienie uczciwych i pracowitych ludzi! Byłam pod wrażeniem szybkiej i konkretnej wyceny, terminowości i tego, jak ekipa Homedepot zna się na robocie. Efekt przerósł moje oczekiwania. Polecam. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PaulinaK dnia: 2014-07-31 18:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do firmy otrzymałam od znajomych u których firma Home Depot wykonywała remont mieszkania. Ekipa która przyjechała do nas wyróżniała się wysoką kultura osobistą a przede wszystkim , znajomością fachu. Wzorowa organizacja pracy, zamówienie oraz transport materiałów przebiegał perfekcyjnie. Wzorowy kontakt z właścicielem oraz pracownikami którzy z wielką cierpliwością znosili nasze zmiany i modyfikacje wykończenia. Mieszkanie wygląda pięknie. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dokerska/Kozanów dnia: 2014-05-14 11:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę znalazłem na tym portalu. Dobry kontakt, krótki czas oczekiwania na pomiar oraz wycenę którą zakceptowałem. Zlecone przez nas prace zostały wykonane na czas w jakości której oczekiwaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni za wybór którego dokonaliśmy nawiązując współprace z firma Home Depot. Serdecznie POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2014-04-09 15:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwie mogę się tylko podpisać pod innymi opiniami.Juz od pierwszego kontaktu widac, ze ma sie do czynienia z kompetentnymi osobami będącymi liderami w swojej branzy.Wszystkie etapy remontu przebiegały bezproblemowo. Pracownicy firmy Home Depot byli grzeczni i kulturalni a co najważniejsze znajcy sie na tym co robią!!!W trakcie remontu panował niezwykły porządek, świetna organizacja pracy. Wszystko zrobione zgodnie z moimi wyobrażeniami, w terminie który został wczesniej ustalony,(co jest ważne gdy mieszka się w remontowanym mieszkaniu). Te Swieta spędzamy w zupełnie nowy wystroju. Dziekujemy za wspaniały prezent firmie Home Depot. Bedziemy polecac!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Wronika Budziec dnia: 2013-12-26 11:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, pracownicy solidni, słowni i pomocni. Reagują na każdą sugestię - doradzają. Trochę trudny kontakt z właścicielem firmy ale ponieważ całość wykonana bardzo dobrze - zasługują na "6" (zwłaszcza p. Rafał)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Urszula Lubecka dnia: 2013-09-29 21:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bez zastrzeżeń.Prace wykonane fachowo i w ustalonym terminie.Dużym atutem firmy jest pomoc podczas dokonywania zakupu artykułów niezbędnych do remontu.Ekipa fachowa. Pracują czysto, szybko i uczciwie. Reaguja na każdą sugestię, potrafią doradzić lepsze rowiązanie. Naprawde POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: ulica Przyjaźni dnia: 2013-07-20 08:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością i dużym zadowoleniem polecam firmę HOME DEPOT wszystkim wymagającym klientom. Zarówno jej właściciel jak i pracownicy to młodzi, ale bardzo solidni, rzetelni i profesjonalni fachowcy, stosujący do remontu i wykończenia wnętrz najnowsze technologie i materiały. Potrafią umiejętnie i właściwie doradzić w kwestiach doboru produktów i sposobu wykończenia wnętrz, co sprawia, że remontowane pomieszczenie staje się bardziej funkcjonalne, nowocześniejsze i ładniejsze niż wcześniej planowano. Firma świetnie zorganizowana, fachowcy z prawdziwego zdarzenia, wszechstronni w każdym zakresie, wyjątkowo uprzejmi, na bieżąco współpracujący z klientem i sami rozwiązujący powstałe w czasie prac problemy. Zlecone usługi firma realizuje w terminie i zgodnie z umową. Gorąco polecam firmę HOME DEPOT ! Szybko, tanio i solidnie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Dąbkowska dnia: 2013-02-22 21:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna i dokładna ekipa młodych i utalentowanych ludzi! Rzeczowi, profesjonalni i konkretni. Nie było żadnych problemów z kontaktem, wyceną, realizacją i odbiorem! Bardzo polecam każdemu wśród swoich znajomych oraz Wam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mateo dnia: 2013-02-05 21:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zobowiązani złożyć ogromne podziękowania firmie Home Depot za prace które zostały wykonane w naszym domu. Wszystko przebiegało czysto i sprawnie, zachowaniem najwyższej staranności. Kultura osobista w połączeniu z dobrą organizacja pracy a przede wszystkim ze znajomością sztuki budowlanej sprawiła, ze ten remont pozostanie u nas na długo w pamięci. Raz jeszcze BARDZO DZIĘKUJĘ I BĘDĘ POLECAĆ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Marianna i Piotr Opoka dnia: 2012-11-08 19:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam firmę Homedepot, bardzo dobry kontakt z właścicielem firmy i pracownikami.Wszystko sprawnie oraz bezproblemowo.Termin dotrzymany zgodnie z umową PEŁEN PROFESJONALIZM.Firmę polecam jako solidnego wykonawcę zajmującego się wykończeniami wnętrz ich prace, pięknie się prezentują, a codzienny powrót do mojego mieszkania sprawia mi wielka przyjemność. 100% POZYTYWNA OPINIA P.S. Bardzo lubię ich logo Pozdrawiam Serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Monika Zietkiewicz dnia: 2012-08-04 21:24:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam na firmę Homedepot bo dłuższym czasie meczenia się z "fachowcami" z różnych dziedzin i ich niedoróbkami. Od momentu kiedy wpuściłam firmę do domu nie musiałam o nic się martwić. Solidni, dokładni, punktualni w dodatku w przyzwoitej cenie. Dzięki nim w końcu mogłam zamieszkać w dokładnie takim domu, jakim chciałam by był. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby, wszystko wyszło dokładnie tak jak miało być.
Opinia dodana przez: B. dnia: 2012-05-05 12:53:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją