Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Bowszyc Kancelaria Adwokacka - Adwokat Aneta Bowszyc

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podlaskie, 15-089 Białystok Jana Kilińskiego 7/1/4
Telefon: 85 732 22 99 Kom. +48 510 257 617 Fax: 85 732 22 99
Adres e-mail: adwokat(małpa)bowszyc.pl
Strona internetowa: www.Adwokat.Bowszyc.pl
Opis działalności: adwokat Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, kancelaria adwokacka, radca prawny,

Ocena: 96% pozytywna 54x 2x

Jakość usług: 96% wysoka 51x 2x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 50x 2x
Ceny usług: 94% niskie 18x 26x 1x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 11103
Data utworzenia profilu: 2012-04-23 21:29:31
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-23 21:29:31 

Opinie o Adwokat Bowszyc Kancelaria Adwokacka - Adwokat Aneta Bowszyc

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niepolecam,pieniadze z gory z wielka checia za rozprawe wziela po czym nie dotrzymala terminu oplaty sadowej nie odbierala telefonu a po wypowiedzeniu pelnomocnictwa niechciala nawet slyszec o zwrocie pieniedzy wiec czuje sie przez p.mecenas Anete Bowszyc oszukany i nietylko ja dlatego p.mecenas zostala zawieszona w wykonywaniu zawodu przez Rade Adwokacka i zostala wszczeta sprawa przeciwko niej.....omijac z daleka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: batman dnia: 2014-06-01 19:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aneta poprowadziła moją sprawę nad wyraz skutecznie. Jestem pod wrażeniem jej uroku osobistego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klara dnia: 2014-05-20 12:38:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalny brak profesjoinalizmu ! na dodatek czuję się po prosztu o k r a d z i o n y !!! Adw Aneta Bowszyc wzieła zaliczkę za prowadzenie sprawy, nic nie zrobiła, przegapiła termin złożenia odwołania (!), a gdy powiedziałem że rezygnuję to bezczelnie odmówiła zwrotu zaliczki !!! Próbowałem dojść do porozumienia, tłumacząc że 1000 zł za 2 tygodniowe pełnomocnictwo i to w dodatku niedopilnowanie termiknu odwołania to zdecydowanie za dużo, byłem nawet gotów pjść na ustepstwo i zgodzić się na potrącenie z tej zaliczki jakiejś kwoty za "zapoznanie się z aktami" np. 100-200 zł, ale nawet to spotkało się z odmową. Zresztą sam sposób rozmowy ze strony adw Anety Bowszyc arogancki i opryskliwy gdy tylko usłyszała że jestem niezadowolony i wycofuję pełnomocnictwo i żądam zwrotu pieniędzy. ODRADZAM ZDECYDOWANIE !!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: skandaliczna
Opinia dodana przez: tek dnia: 2014-04-17 12:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest młodą, kompetentną i przyjazną klientowi osobą. Ma rzadko spotykaną w tym zawodzie umiejętność porozumienia się z człowiekiem w kłopocie bez zbędnych ozdobników prawniczych. Bardzo Ją polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-04-06 19:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, 200% fachu w swoim zawodzie, doprowadza sprawy wyczerpująco do końca, bardzo duże zaangażowanie w prowadzeniu sprawy. Gdyby wszyscy podchodzili z takim zaangażowaniem i mieli podejście jak Pani Mecenas Aneta Bowszyc to wzrosłaby jakość usług adwokackich w Polsce do światowego poziomu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-04-05 19:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reklama dziala. telefon sie urywa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bunga bunga dnia: 2013-04-05 05:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo sprawnie poprowadziła moją sprawę. Jest dociekliwa, konkretna, z dużym zaangażowaniem podeszła do mojej dość skomplikowanej sprawy, którą wygraliśmy. Od samego początku pani mecenas wzbudziła moje zaufanie i cieszę się, że się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-04-04 17:52:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wojtek WIEDZIALAM ze mimo ze mnie zdradziles z 5 bogatymi laskami nadal mnie KOCHAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-04-04 14:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Certyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 14:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: p Wojtek Niemynski wielki autorytet prawości właściciel firmy Rock And Solid www.rockandsolid.com do tej pory nie rozliczył się za prowadzoną sprawę z p.Adwokat a minie nie długo rok, telefonów nie odbiera, listów nie odbiera, faktury nie opłaca. Alimentów na swoje dzieci nie płaci. Całą prawdę o tym ekspercie oszuście widać na jego profilu w linku: http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=77128
Opinia dodana przez: Matka Polka dnia: 2013-04-03 13:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oniższa opinia jest nieprawdziwa i wymyślona przez autorkę, która powinna pisać scenariusze do filmów sice fiction...kariera w Hollywood gwarantowana:-) Sprawdziłam wcześniej kilku adwokatów (a znam się trochę na prawie) i z nikim się tak nie rozumiałam jak z Panią Mecenas. Przeglądałam również ten serwis i wszystko się potwierdziło. Rozmowa z Panią Mecenas wygląda logicznie i konkretnie. W Sądzie przygotowana i kompetentna, wzbudza wiarygodność sędziów. Prowadzi dla mnie kilka spraw. Dla mnie będzie to po prostu mój ADWOKAT.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-04-02 21:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo dobrze poprowadzila sprawe o pomowienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ULA S dnia: 2013-04-02 16:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: STALKING NA CALEGO, POLICJA/MAFIA JUZ DZIALA !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lulu dnia: 2013-04-01 20:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat o wysokiej kulturze osobistej,bardzo ludzkie podejście do klienta,wszelkie Jej działania są skierowane wyłącznie na sukces. Nieprawdą są poniższe opinie, których autorzy boją ujawnić swoje dane osobowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: .....
Opinia dodana przez: Maks dnia: 2013-03-31 12:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta, jest profesjonalna pod każdym względem. Podchodzi z empatią do ludzkich problemów,przygotowuje się pod względem merytorycznym, jest pozytywnie nastawiona do człowieka, nie kategoryzuje Ludzi. JEST SKUTECZNA I PROFESJONALNA. OD TEGO MOMENTU BĘDĘ POWIERZAĆ JEJ WSZYSTKIE SWOJE SPRAWY. TO JEST NA POCZĄTKU CZŁOWIEK A POTEM ADWOKAT !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-03-30 16:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna Pani adwokat, szczerze polecam. Wykazała się dużą inicjatywą i chęcią pomocy. I pomogła. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-03-29 22:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KANCELARIA nigdy nie obslugiwala, ZADNEJ FIRMY. KLAMIE TA OSOBA CO TO PISZE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PITU PITU dnia: 2013-03-29 15:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TO tylko gratulowac- ze Adwokat Suteczny, zapracowany i ma juz wrogow- WYGRAL WIDAC DUZO SPRAW. A BEZDUSZNY O ADWOKACIE TO RACZEJ KOMPLEMENT. POLECAM WSZYSTKIM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA R_J dnia: 2013-03-28 13:55:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi odzyskać DUZA KWOTE PIENIEDZY od delera samochodowego. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mustang dnia: 2013-03-28 09:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: STALKING - dzis ja, jutro TY!!!!! Pozdrowienia dla Marty R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KIBEL dnia: 2013-03-19 09:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja polecam.Znajoma mnie namówiła i jeszcze kilku znajomych korzystało z usług tej adwokat i wszyscy zadowoleni .U mnie wygrana sprawa rozwodowa.Dziwi mnie fakt że w ciągu dwóch trzech dni wpisano tu tyle negatywów pachnie to konkurencją.Co do nie odbierania telefonów to trzeba zrozumieć że jak ma dużo pracy to i nie ma jak odebrać telefonu a skoro zapracowana kobieta to chyba dobrze o niej świadczy do mnie w takich przypadkach oddzwaniała. Także polecam ze swojej strony .Piotr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-03-18 18:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZNOWU STALKING uprawia Pani M?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Petru dnia: 2013-03-18 17:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W OMEDZE Kancelarii Prawnej- codziennie są dzikie awantury... Klienci się kłócą z nimi o odszkodowania!!! Szanowna Pani niżej podpisana pod którymi drzwiami podsłuchiwala?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta R dnia: 2013-03-14 14:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PISZCIE PISZCIE- nie przekrecajcie NAZWISKA :) DZIEKI ZA REKLAME!!! TEN PORTAL BEZ WERYFIKACJI JEST.... POZDRAWIAM WLASCICIELA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANETA dnia: 2013-03-14 08:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak w polityce nie ważne czy źle czy dobrze grunt by pisali :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jak w polityce... dnia: 2013-03-13 18:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Świetna, pozew napisany super- Mój pracodawca został zmuszony do ugody ze względu na kruczki prawne Pani Mecenas. "Chorten"dal mi " brzydkie" wypowiedzenie i świadectwo pracy, ze o ponownym zatudnieniu mogłam zapomniec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona I dnia: 2013-02-27 14:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka Adwokat Anety Bowszyc- wygrała dla mnie sprawę. Jestem zadowolony. Sprawa nie była łatwa, pozwoliłem Pani Mecenas działać i WIELKI SUKCES.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edward P. dnia: 2013-01-20 20:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo skuteczna. Reprezentowała moja Mamę w sprawie o znęcanie się przez ojca. Godna polecenia, zlecę jej następna sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-01-05 20:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas- Bardzo fajnie mi pomogła z moja sprawą dotycząca firmy Kurierskiej i odpowiedzialności za towar. Jestem bardzo zadowolony i dzięki jej działaniom moja firma nie poszła z torbami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek Z dnia: 2012-12-03 13:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prokuratura umorzyła sprawę pobicia syna. Napisała Pani Mecenas Aneta Bowszyc Zażalenie- na co Sad uchylił niesprawiedliwe postanowienie prokuratury i przekazał do ponownego rozpoznania. WIeLKI SUKCES -WSPANIAŁY PRAWNIK polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata F dnia: 2012-11-08 09:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowa uznania do tej Kancelarii kieruje i Pani Adwokat. Prawnik na 102.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek C dnia: 2012-10-27 18:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo dobry. POLECAM. Tylko do niej iść, do żadnego innego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej N dnia: 2012-10-15 20:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo dobrym fachowcem, przypilnowała sprawy karnej- sprawcy wypadku i dodatkowo wywalczyła dla mnie duze odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-09 11:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria świetna, dużo się dowiedziałem. Zastosowałem się do rad Pani Mecenas i koniec końców- mam czyste papiery.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2012-10-05 22:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wywalczyła dla mnie- to co chciałam przed sadem. A nie było łatwo, bo mój mąż chciał mnie zmieszać z błotem. Tylko dzięki Pani mecenas i jej działaniom i staraniom mi się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-10-01 15:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie dla mnie, poprowadzono dział spadku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej N. dnia: 2012-09-26 16:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. Mecenas, solidnie poprowadziła spadek po leciwej ciotce. Sprawa trochę była zawiła bo trudno było się dogadać ze spadkobiercami co mieszkają w rożnych okolicznych wioskach na Podlasiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2012-08-30 00:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry adwokat , polecam
Opinia dodana przez: Alfred dnia: 2012-08-27 15:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już rozwiedziona jestem, a pani Mecenas załatwiła całość spraw z korzyścią dla mnie, pozdrawiam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marylka dnia: 2012-08-22 03:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Mecenas sprawnie prowadziła nasze sprawy spadkowe, a było wielu spadkobierców zamieszkujących w Polsce niektórzy nawet za granicą. Samo załatwianie naszych spraw wiązało się z jej podróżami do różnych miast w Polsce. Jesteśmy zadowoleni z jej usług choć nie były najtańsze ale ważne, że skutecznie poprowadzone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klient z Wrocławia dnia: 2012-08-21 15:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie przeprowadzona sprawa spadkowa, jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2012-08-17 12:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wnikliwie poprowadziła mój rozwód, dostałam duże alimenty, jestem zadowolona z jej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-08-13 20:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odzyskała odszkodowanie od szpital, zarazili mnie tam gronkowcem odmianą szpitalną, teraz nie mogę tego wyleczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2012-08-10 17:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie przeprowadzona sprawa spadkowa, polecam tą kancelarię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2012-08-09 15:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję pani Mecenas za rzeczowe podejście do mojej sprawy spadkowej, gdzie było wielu spadkobierców zamieszkałych w kilku województwach, a dwóch nawet za granicą. Cała moja sprawa solidnie została przeprowadzona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja dnia: 2012-08-08 12:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. mecenas przeprowadziła trudna sprawę spadkową, rodzina chciała mnie oszukać, jak w życiu bywa z rodziną najlepiej tylko na zdjęciu czarno białym bo prawdy nie widać i w środku bo brzegów nie obetną. Jestem zadowolony z usług mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gerwazy dnia: 2012-08-02 12:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra reprezentacja rozwodowa.polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2012-07-31 11:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mi odzyskać pieniądze od nie uczciwego dewelopera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-07-27 10:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. Mecenas dotrzymywała terminy, wywiązywała się z umowy, dbała o dobro klienta, z czystym sumieniem polecam korzystanie z usług tej Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2012-06-26 13:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa więcej niż profesjonalna, sprawa oczywiście z pozytywnym wynikiem dla mnie rozegrana. Wyjątkowa Mecenas jakich mało! Godna Polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-06-05 12:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik na Podlasiu, polecam jej usługi, szybko tanio i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zenek dnia: 2012-05-30 11:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie przeprowadzony rozwód, polecam p.Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2012-05-28 18:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pozytywnym skutkiem przeprowadziła mi rozdzielność majątkową, gdzie poprzedni prawnik nie podołał! polecam tą kancelarię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-05-21 12:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec z wielką kulturą i zaangażowaniem w tym co robi. Pani mecenas jest doskonałym mediatorem, przychodziła na sprawę doskonale przygotowana. Pani mecenas prowadziła naszą sprawę spadkową, co ważne sprawa zakończyła się i szybko i dla nas bardzo korzystnie, polecam z czystym sumieniem Świetny Fachowiec!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2012-05-16 18:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Mecenas, solidnie poprowadziła moja sprawę którą wygrała w Warszawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T.Banach dnia: 2012-05-09 12:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem bardzo zadowolony z Usług Kancelarii tej Pani Adwokat. Zostałem uniewinniony. Załatwiła mi super sprawę. oceniam na 5.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Kruk dnia: 2012-04-23 21:31:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją