Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Bowszyc Kancelaria Adwokacka - Adwokat Aneta Bowszyc

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podlaskie, 15-089 Białystok Jana Kilińskiego 7/1/4
Telefon: 85 732 22 99 Kom. +48 510 257 617 Fax: 85 732 22 99
Adres e-mail: adwokat(małpa)bowszyc.pl
Strona internetowa: www.Adwokat.Bowszyc.pl
Opis działalności: adwokat Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, kancelaria adwokacka, radca prawny,

Ocena: 96% pozytywna 54x 1x 2x

Jakość usług: 96% wysoka 51x 2x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 50x 2x
Ceny usług: 94% niskie 18x 26x 1x
Ilość opinii w serwisie: 57
Ilość odsłon profilu firmy: 11319
Data utworzenia profilu: 2012-04-23 21:29:31
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-23 21:29:31 

Opinie o Adwokat Bowszyc Kancelaria Adwokacka - Adwokat Aneta Bowszyc

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aneta Bowszyc jest osobą która nie wykonuję zawodu adwokata w Białymstoku od wielu lat. Absurdalnie duża liczba pozytywnych opinii wskazuję, że ich przytłaczająca większość została wygenerowana nie przez zadowolonych klientów lecz zainteresowaną. Negatywne wpisy mogą polegać na prawdzie.
Opinia dodana przez: Watch and Think dnia: 2018-10-28 12:44:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niepolecam,pieniadze z gory z wielka checia za rozprawe wziela po czym nie dotrzymala terminu oplaty sadowej nie odbierala telefonu a po wypowiedzeniu pelnomocnictwa niechciala nawet slyszec o zwrocie pieniedzy wiec czuje sie przez p.mecenas Anete Bowszyc oszukany i nietylko ja dlatego p.mecenas zostala zawieszona w wykonywaniu zawodu przez Rade Adwokacka i zostala wszczeta sprawa przeciwko niej.....omijac z daleka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: batman dnia: 2014-06-01 19:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aneta poprowadziła moją sprawę nad wyraz skutecznie. Jestem pod wrażeniem jej uroku osobistego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klara dnia: 2014-05-20 12:38:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalny brak profesjoinalizmu ! na dodatek czuję się po prosztu o k r a d z i o n y !!! Adw Aneta Bowszyc wzieła zaliczkę za prowadzenie sprawy, nic nie zrobiła, przegapiła termin złożenia odwołania (!), a gdy powiedziałem że rezygnuję to bezczelnie odmówiła zwrotu zaliczki !!! Próbowałem dojść do porozumienia, tłumacząc że 1000 zł za 2 tygodniowe pełnomocnictwo i to w dodatku niedopilnowanie termiknu odwołania to zdecydowanie za dużo, byłem nawet gotów pjść na ustepstwo i zgodzić się na potrącenie z tej zaliczki jakiejś kwoty za "zapoznanie się z aktami" np. 100-200 zł, ale nawet to spotkało się z odmową. Zresztą sam sposób rozmowy ze strony adw Anety Bowszyc arogancki i opryskliwy gdy tylko usłyszała że jestem niezadowolony i wycofuję pełnomocnictwo i żądam zwrotu pieniędzy. ODRADZAM ZDECYDOWANIE !!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: skandaliczna
Opinia dodana przez: tek dnia: 2014-04-17 12:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest młodą, kompetentną i przyjazną klientowi osobą. Ma rzadko spotykaną w tym zawodzie umiejętność porozumienia się z człowiekiem w kłopocie bez zbędnych ozdobników prawniczych. Bardzo Ją polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-04-06 19:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, 200% fachu w swoim zawodzie, doprowadza sprawy wyczerpująco do końca, bardzo duże zaangażowanie w prowadzeniu sprawy. Gdyby wszyscy podchodzili z takim zaangażowaniem i mieli podejście jak Pani Mecenas Aneta Bowszyc to wzrosłaby jakość usług adwokackich w Polsce do światowego poziomu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-04-05 19:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reklama dziala. telefon sie urywa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bunga bunga dnia: 2013-04-05 05:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo sprawnie poprowadziła moją sprawę. Jest dociekliwa, konkretna, z dużym zaangażowaniem podeszła do mojej dość skomplikowanej sprawy, którą wygraliśmy. Od samego początku pani mecenas wzbudziła moje zaufanie i cieszę się, że się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-04-04 17:52:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wojtek WIEDZIALAM ze mimo ze mnie zdradziles z 5 bogatymi laskami nadal mnie KOCHAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-04-04 14:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Certyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 14:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: p Wojtek Niemynski wielki autorytet prawości właściciel firmy Rock And Solid www.rockandsolid.com do tej pory nie rozliczył się za prowadzoną sprawę z p.Adwokat a minie nie długo rok, telefonów nie odbiera, listów nie odbiera, faktury nie opłaca. Alimentów na swoje dzieci nie płaci. Całą prawdę o tym ekspercie oszuście widać na jego profilu w linku: http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=77128
Opinia dodana przez: Matka Polka dnia: 2013-04-03 13:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oniższa opinia jest nieprawdziwa i wymyślona przez autorkę, która powinna pisać scenariusze do filmów sice fiction...kariera w Hollywood gwarantowana:-) Sprawdziłam wcześniej kilku adwokatów (a znam się trochę na prawie) i z nikim się tak nie rozumiałam jak z Panią Mecenas. Przeglądałam również ten serwis i wszystko się potwierdziło. Rozmowa z Panią Mecenas wygląda logicznie i konkretnie. W Sądzie przygotowana i kompetentna, wzbudza wiarygodność sędziów. Prowadzi dla mnie kilka spraw. Dla mnie będzie to po prostu mój ADWOKAT.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-04-02 21:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo dobrze poprowadzila sprawe o pomowienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ULA S dnia: 2013-04-02 16:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: STALKING NA CALEGO, POLICJA/MAFIA JUZ DZIALA !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lulu dnia: 2013-04-01 20:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat o wysokiej kulturze osobistej,bardzo ludzkie podejście do klienta,wszelkie Jej działania są skierowane wyłącznie na sukces. Nieprawdą są poniższe opinie, których autorzy boją ujawnić swoje dane osobowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: .....
Opinia dodana przez: Maks dnia: 2013-03-31 12:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta, jest profesjonalna pod każdym względem. Podchodzi z empatią do ludzkich problemów,przygotowuje się pod względem merytorycznym, jest pozytywnie nastawiona do człowieka, nie kategoryzuje Ludzi. JEST SKUTECZNA I PROFESJONALNA. OD TEGO MOMENTU BĘDĘ POWIERZAĆ JEJ WSZYSTKIE SWOJE SPRAWY. TO JEST NA POCZĄTKU CZŁOWIEK A POTEM ADWOKAT !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-03-30 16:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna Pani adwokat, szczerze polecam. Wykazała się dużą inicjatywą i chęcią pomocy. I pomogła. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ....
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-03-29 22:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KANCELARIA nigdy nie obslugiwala, ZADNEJ FIRMY. KLAMIE TA OSOBA CO TO PISZE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PITU PITU dnia: 2013-03-29 15:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TO tylko gratulowac- ze Adwokat Suteczny, zapracowany i ma juz wrogow- WYGRAL WIDAC DUZO SPRAW. A BEZDUSZNY O ADWOKACIE TO RACZEJ KOMPLEMENT. POLECAM WSZYSTKIM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA R_J dnia: 2013-03-28 13:55:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi odzyskać DUZA KWOTE PIENIEDZY od delera samochodowego. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mustang dnia: 2013-03-28 09:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: STALKING - dzis ja, jutro TY!!!!! Pozdrowienia dla Marty R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KIBEL dnia: 2013-03-19 09:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja polecam.Znajoma mnie namówiła i jeszcze kilku znajomych korzystało z usług tej adwokat i wszyscy zadowoleni .U mnie wygrana sprawa rozwodowa.Dziwi mnie fakt że w ciągu dwóch trzech dni wpisano tu tyle negatywów pachnie to konkurencją.Co do nie odbierania telefonów to trzeba zrozumieć że jak ma dużo pracy to i nie ma jak odebrać telefonu a skoro zapracowana kobieta to chyba dobrze o niej świadczy do mnie w takich przypadkach oddzwaniała. Także polecam ze swojej strony .Piotr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-03-18 18:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZNOWU STALKING uprawia Pani M?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Petru dnia: 2013-03-18 17:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W OMEDZE Kancelarii Prawnej- codziennie są dzikie awantury... Klienci się kłócą z nimi o odszkodowania!!! Szanowna Pani niżej podpisana pod którymi drzwiami podsłuchiwala?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta R dnia: 2013-03-14 14:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PISZCIE PISZCIE- nie przekrecajcie NAZWISKA :) DZIEKI ZA REKLAME!!! TEN PORTAL BEZ WERYFIKACJI JEST.... POZDRAWIAM WLASCICIELA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANETA dnia: 2013-03-14 08:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak w polityce nie ważne czy źle czy dobrze grunt by pisali :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jak w polityce... dnia: 2013-03-13 18:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Świetna, pozew napisany super- Mój pracodawca został zmuszony do ugody ze względu na kruczki prawne Pani Mecenas. "Chorten"dal mi " brzydkie" wypowiedzenie i świadectwo pracy, ze o ponownym zatudnieniu mogłam zapomniec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona I dnia: 2013-02-27 14:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka Adwokat Anety Bowszyc- wygrała dla mnie sprawę. Jestem zadowolony. Sprawa nie była łatwa, pozwoliłem Pani Mecenas działać i WIELKI SUKCES.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edward P. dnia: 2013-01-20 20:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo skuteczna. Reprezentowała moja Mamę w sprawie o znęcanie się przez ojca. Godna polecenia, zlecę jej następna sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-01-05 20:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas- Bardzo fajnie mi pomogła z moja sprawą dotycząca firmy Kurierskiej i odpowiedzialności za towar. Jestem bardzo zadowolony i dzięki jej działaniom moja firma nie poszła z torbami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek Z dnia: 2012-12-03 13:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prokuratura umorzyła sprawę pobicia syna. Napisała Pani Mecenas Aneta Bowszyc Zażalenie- na co Sad uchylił niesprawiedliwe postanowienie prokuratury i przekazał do ponownego rozpoznania. WIeLKI SUKCES -WSPANIAŁY PRAWNIK polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata F dnia: 2012-11-08 09:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowa uznania do tej Kancelarii kieruje i Pani Adwokat. Prawnik na 102.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek C dnia: 2012-10-27 18:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo dobry. POLECAM. Tylko do niej iść, do żadnego innego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej N dnia: 2012-10-15 20:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo dobrym fachowcem, przypilnowała sprawy karnej- sprawcy wypadku i dodatkowo wywalczyła dla mnie duze odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-09 11:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria świetna, dużo się dowiedziałem. Zastosowałem się do rad Pani Mecenas i koniec końców- mam czyste papiery.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2012-10-05 22:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wywalczyła dla mnie- to co chciałam przed sadem. A nie było łatwo, bo mój mąż chciał mnie zmieszać z błotem. Tylko dzięki Pani mecenas i jej działaniom i staraniom mi się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-10-01 15:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie dla mnie, poprowadzono dział spadku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej N. dnia: 2012-09-26 16:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. Mecenas, solidnie poprowadziła spadek po leciwej ciotce. Sprawa trochę była zawiła bo trudno było się dogadać ze spadkobiercami co mieszkają w rożnych okolicznych wioskach na Podlasiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2012-08-30 00:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry adwokat , polecam
Opinia dodana przez: Alfred dnia: 2012-08-27 15:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już rozwiedziona jestem, a pani Mecenas załatwiła całość spraw z korzyścią dla mnie, pozdrawiam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marylka dnia: 2012-08-22 03:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Mecenas sprawnie prowadziła nasze sprawy spadkowe, a było wielu spadkobierców zamieszkujących w Polsce niektórzy nawet za granicą. Samo załatwianie naszych spraw wiązało się z jej podróżami do różnych miast w Polsce. Jesteśmy zadowoleni z jej usług choć nie były najtańsze ale ważne, że skutecznie poprowadzone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klient z Wrocławia dnia: 2012-08-21 15:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie przeprowadzona sprawa spadkowa, jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2012-08-17 12:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wnikliwie poprowadziła mój rozwód, dostałam duże alimenty, jestem zadowolona z jej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-08-13 20:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odzyskała odszkodowanie od szpital, zarazili mnie tam gronkowcem odmianą szpitalną, teraz nie mogę tego wyleczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2012-08-10 17:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie przeprowadzona sprawa spadkowa, polecam tą kancelarię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2012-08-09 15:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję pani Mecenas za rzeczowe podejście do mojej sprawy spadkowej, gdzie było wielu spadkobierców zamieszkałych w kilku województwach, a dwóch nawet za granicą. Cała moja sprawa solidnie została przeprowadzona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja dnia: 2012-08-08 12:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. mecenas przeprowadziła trudna sprawę spadkową, rodzina chciała mnie oszukać, jak w życiu bywa z rodziną najlepiej tylko na zdjęciu czarno białym bo prawdy nie widać i w środku bo brzegów nie obetną. Jestem zadowolony z usług mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gerwazy dnia: 2012-08-02 12:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra reprezentacja rozwodowa.polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2012-07-31 11:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mi odzyskać pieniądze od nie uczciwego dewelopera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-07-27 10:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. Mecenas dotrzymywała terminy, wywiązywała się z umowy, dbała o dobro klienta, z czystym sumieniem polecam korzystanie z usług tej Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2012-06-26 13:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa więcej niż profesjonalna, sprawa oczywiście z pozytywnym wynikiem dla mnie rozegrana. Wyjątkowa Mecenas jakich mało! Godna Polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-06-05 12:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik na Podlasiu, polecam jej usługi, szybko tanio i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zenek dnia: 2012-05-30 11:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie przeprowadzony rozwód, polecam p.Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2012-05-28 18:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pozytywnym skutkiem przeprowadziła mi rozdzielność majątkową, gdzie poprzedni prawnik nie podołał! polecam tą kancelarię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-05-21 12:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec z wielką kulturą i zaangażowaniem w tym co robi. Pani mecenas jest doskonałym mediatorem, przychodziła na sprawę doskonale przygotowana. Pani mecenas prowadziła naszą sprawę spadkową, co ważne sprawa zakończyła się i szybko i dla nas bardzo korzystnie, polecam z czystym sumieniem Świetny Fachowiec!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2012-05-16 18:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Mecenas, solidnie poprowadziła moja sprawę którą wygrała w Warszawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T.Banach dnia: 2012-05-09 12:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem bardzo zadowolony z Usług Kancelarii tej Pani Adwokat. Zostałem uniewinniony. Załatwiła mi super sprawę. oceniam na 5.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Kruk dnia: 2012-04-23 21:31:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją