Opinie o Zakład Stolarki Nietypowej Piotr Baraniuk Wrocław

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Stolarki Nietypowej Piotr Baraniuk

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 605 276 906
Adres e-mail: baraniuk(małpa)o2.pl
Strona internetowa: schody.baraniuk.eu
Opis działalności: Schody na wymiar Słowa kluczowe: schody, stolarz, drzwi wewnętrzne

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4067
Data utworzenia profilu: 2012-01-23 10:08:50
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-17 17:00:48 

Opinie o Zakład Stolarki Nietypowej Piotr Baraniuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z pełną odpowiedzialnością firmę Pana Piotra. Konkretnie, szybko i fachowo. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pablo dnia: 2016-04-14 08:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukaliśmy fachowca , który wykona nam schody do domu profesionalnie i w przystępnej cenie.Pierwszy , który przyjechał na pomiar okazał się człowiekiem nieodpowiedzialnym , który w pierwszej kolejności powiedział cenę 12tyś a póżniej nie można było się doczekać od niego żadnego projektu schodów i tak zwodził nas 1,5 miesiąca.Pan Piotr przyjechał praktycznie "na telefon" przedstawił nam wzory schodów jakie wykonywał do tej pory, na podstawie czego stworzyliśmy razem projekt naszych schodów.Od pierwszego spotkania do dnia montażu schodów- wszystko to trwało ok.miesiąca.Pełny profesionalizm , wysoka jakość wykonania , porządek pozostawiony po sobie ,oraz cena która była o 2tyś niższa od poprzedniego"fachowca"sprawiają ,że firma Pana Piotra jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-02-19 21:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam firmę Pana Piotra. Wszystko wykonane bez zarzutów. Szybko sprawnie i bez problemów. Konkretna firma i dobrzy fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: M_28 dnia: 2016-01-05 13:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne wykonanie, firma solidna oraz rzetelna. Bardzo miła obsługa, niskie ceny na prawdę szczerze polecam pana Piotra. Uważam , że to jedna z firm warta polecenia. Raz jeszcze dziękuję:).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-03-29 14:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, wszystko wykonane profesjonalnie, znakomita obsługa. Brak zastrzeżeń! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-03-21 21:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Piotra . Fachowość, rzetelność, kompetencja, terminowość, miła obsługa i czystość wykonania usługi. Firma solidna, wyjątkowo rzetelna. Jedni z nielicznych fachowców na naszej budowie, którzy pozostawili po sobie dobrze wykonaną robotę i miłe wspomnienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-22 17:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr to świetny fachowiec, ma też doświadczonych pracowników, wykonali u mnie schody w maju 2012, jestem bardzo zadowolona i polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misia dnia: 2012-05-25 11:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam P. Piotra.Zrobił u mnie świetne schody.Rewelacyjny kontakt,robota na czas wykonana do tego fachowo i porządnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miza dnia: 2012-02-06 14:16:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją