Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADB KOMFORT Małgorzata Klimuntowska ( Paweł Brylski)

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 58-203 Dzierżoniów (Dobrocin) Dobrocin Ogrodowa 6 6
Telefon: 74 837 45 00 Kom. 609 246 070
Adres e-mail: biuro(małpa)adbkomfort.pl
Strona internetowa: adbkomfort.pl
NIP:
882-133-44-79
Opis działalności: Sprzedaż i montaż stolarki otworowej, okna, rolety, bramy, automaty do bram, inteligentne domy, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Słowa kluczowe: Bramy garażowe, bramy wjazdowe, automaty do bram, szlabany, rolety, okna, markizy, inteligentne domy, automatyczne zapory drogowe, napędy i sterowania do rolet, markizy, inteligentne, domy, FAAC, Nice, Came.

Ocena: 73% pozytywna 11x 4x

Jakość usług: 78% wysoka 11x 3x
Terminowość: 69% bez zastrzeżeń 9x 1x 4x
Ceny usług: 70% niskie 7x 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3458
Data utworzenia profilu: 2012-04-15 20:29:33
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-15 20:29:33 

Opinie o ADB KOMFORT Małgorzata Klimuntowska ( Paweł Brylski)

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta przywróciła do życia automat do bramy. Szybko i sprawnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2018-10-14 10:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich bramę do garażu i automat. Zamontowali szybko i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-07 23:52:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fatalny kontakt z przedstawicielem , po ustaleniu szczegółów i umówionym kontakcie na 3 dni przed ewentualną pracą telefon odbiera żona i obiecuje oddzwonić, cisza, dzień póżniej odbiera pan,który po sprawdzeniu wolnego terminu obiecuje oddzwonić do 2 godzin,cisza,po tygodniu oczekiwania zlecam prace innej firmie za 60% ceny ustalonej z poprzednikiem. terminowość i jakość usług tej drugiej bez zarzutu. Firma z Dobrocina zupełny brak profesjonalizmu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolony dnia: 2014-12-14 17:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma szybko i sprawnie zamontowała u nas Szlaban. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tom dnia: 2014-10-04 12:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta zamontowała u mnie na posesji automatykę do bramy skrzydłowej. Pełen profesjonalizm i fachowość. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Adam z Świdnicy
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-26 20:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę ADB KOMFORT wezwałem do serwisu automatyki bramy. Serwisant kompetentny z dużą wiedzą, zdiagnozował że brama nie funkcjonuje poprawnie ponieważ jest zwarcie na przewodzie biegnącym od przycisku otwierającego który otwiera bramę z domu. Diagnoza trafna a na dodatek zlokalizował miejsce gdzie jest przestrzelony kabel - pod mocowaniem wideodomofonu który też otwiera bramę. Brawo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-06 10:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma terminowo i rzetelnie wywiązała się z umowy dotyczącej bramy z automatyką, sprawny i czysty montaż, miła obsługa, ceny nie najniższe ale na rozsądnym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik Winiarski dnia: 2013-07-14 08:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę - mają duże doświadczenie i wiele potrafią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2013-01-04 14:38:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero kontaktu reklamacja miesiąc
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-22 10:43:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero kontaktu reklamacja miesiąc
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-22 10:10:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Fatalny kontakt z przedstawicielem. Gdy obiecuje oddzwonić za chwilę, kontaktuje się po trzech dniach. Gdy obiecuje przysłać serwisanta, nie dotrzymuje słowa i nie informuje o tym, tylko wyłącza telefon marnując czas klienta. Nigdy nie spotkałem się z czymś tak żałosnym.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Jarek Wroc dnia: 2012-08-20 21:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana starego automatu na nowy FAAC 741. Szybko, sprawnie i fachowo. Bardzo dobra komunikacja z firmą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Swiebodzice Ciernie dnia: 2012-04-29 19:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ADB KOMFORT naprawili u mnie bramę. Szybko, profesjonalnie. Firma na tle pozostałych firm (które nie dały rady naprawić mi bramy) z branży wyróżnia się fachowością i wysokim kompetencją merytoryczną. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam z Uciechowa dnia: 2012-04-29 10:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usługi tej firmy. Firma podłączyła mi automat do bramy marki FAAC gdzie wcześniej dwie firmy nie potrafiły tego skonfigurować. Polecam firmę ADB KOMFORT z Dzierżoniowa. Profesjonalne podejście do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel Baranoski dnia: 2012-04-25 22:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowała u mnie w domu bramę garażową automatyczną. Pracownicy to fachowcy. Bram z napędem funkcjonuje bardzo cicho i płynnie, ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam firmę ADB KOMFORT
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leszek K. dnia: 2012-04-15 22:27:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją