Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Tomasz Makowski Kancelaria Adwokakca Tomasz Makowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 81-363 Gdynia 3 Maja 21 21/6
Telefon: Kom. 506 778 277
Adres e-mail: biuro(małpa)adwokat-makowski.pl
Strona internetowa: www.adwokat-makowski.pl
NIP:
586-220-33-30
Opis działalności: Kancelaria prawna w Gdyni. Usługi prawnicze dla osób prywatnych oraz firm. Słowa kluczowe: Adwokat, radca prawny, prawnik, pomoc prawna, porady prawne, opinie prawne, reprezentacja przed sądami i urzędami,

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3528
Data utworzenia profilu: 2012-04-15 13:31:13
Data ostatniej aktualizacji: 2012-04-15 13:31:13 

Opinie o Tomasz Makowski Kancelaria Adwokakca Tomasz Makowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana adwokata Makowskiego trafiłam z polecenia jako fachowca do spraw pomocy dłużnikom. Pan Tomasz załatwił wszystko u komornika i w banku, w sądzie, kontaktował się z firmą windykacyjną. Jestem bardzo z jego pracy zadowolona - załatwił wszystko za mnie! Wyszukał kruczki prawne i błędy banków. Po prostu świetny specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2019-09-22 19:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Tomasza Makowskiego. Wiedza, wyczucie, zaanagażowanie, doskonałe rozeznanie w realiach sądowych. Bardzo udana współpraca, za co ode mnie najwyższa nota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: STEF dnia: 2016-08-11 22:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat który potrafi słuchać klientów i rozwiązywać problemy. Jasna współpraca z pełnym zaangażowaniem - sprawa wygrana - POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-02-15 05:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższa ocena ode mnie dla pana adwokata. Prawdziwy fajter, sprawa zakonczona pozytywnie. Widac i ze skarbowka mozna wygrac. Przywrocil moja wiare w uczciwosc Sądu. Zawdzieczam to p. Makowskiemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2016-01-09 12:03:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją sprawę w sądzie odnoszącą się do nieruchomości Pan Tomasz poprowadził dobrze. Szczególnie doceniam to że p. Makowski zawsze osobiście był na rozprawie,co było dla mnie bardzo ważne, kontakt telefoniczny był bezproblemowy. Cena jak dla mnie do zaakceptowania. Za to i za wynik moje polecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2015-04-06 10:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik, którego mogę polecić. Miałam powikłaną sprawę spadkową dotyczącą głównie nieruchomości po dziadkach mamy. Pan adwokat podpowiedział nam rozwiązanie problemu i wszystko udało się załatwić. Rzutki i energiczny mecenas. Wszystkie nasze wątpliwości wyjaśniał ,,ludzkim’’ językiem. Do tego pomógł załatwić formalności w skarbówce aby uzyskać zwolnienie z podatku. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pati W. dnia: 2014-02-22 11:54:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją