Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

la beaute Pani Małgosia

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, LEGIONOWO husarska
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2822
Data utworzenia profilu: 2012-03-31 17:37:00
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-31 17:37:00 

Opinie o la beaute Pani Małgosia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie wyszlam od fryzjera tak zadowolona jak po wizycie w salonie La Beaute. Zawsze zamiast podciac koncowki wychodzilam z krotkimi wlosami. Pani Malgosia juz na samym poczatku wysluchala jaka mam wizje fryzury i bylo dokladnie tak jak chcialam ! W dodatku zapisalam sie na farbe i dostalam zabieg regenerujacy wlosy gratis . Bardzo serdecznie polecam ten salon :) Zarowno dla kobiet jak i dla mezczyzn
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-08-27 00:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam salonu fryzjerskiego i fryzjera, który spełniłby moje oczekiwania i w końcu – znalazłam! Indywidualne podejście do klienta, profesjonalizm fryzjerów ( mam na myśli Panią Małgosię), która pragnie osiągnąć kompromis pomiędzy, nazwijmy to „wizją” klientki, a popartymi latami praktyk doświadczeniem i wiedzą. Mistrzowsko pozbyła się z moich włosów czerni w zamian obdarowała mnie piękną czekoladą ? Efekt? Oszałamiający. Z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, iż cena idzie w parze z jakością... Ci najbardziej niezdecydowani mogą liczyć na trafne sugestie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-17 12:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny! Byłam ostatnio u Pani Małgosi i powiem wam, że jestem zadowolona :) Ten salon poleciła mi przyjaciółka. Pani Małgosia jest bardzo miłą,ciepłą osobą i bardzo dobrym fachowcem( człowiek złota rączka). Ja przeszłam niesamowitą metamorfozę i na pewno jeszcze tam wrócę ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-08-31 14:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam na baleyagu u pani Malgosi i musze przyznac ze nigdy nie bylam tak profesjonalnie obsluzona. Dziewczyny naprawde polecam !!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-05-05 19:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do p.Malgosi od wielu lat i jestem bardzo zadowolona.Profesjonalny stylista polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-14 13:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Małgosi w La Beaute i jestem bardzo zadowolona. Pani Małgosia w sposób bardzo fachowy zrobiła mi ściagnięcie koloru z ciemnego brązu do jasnego, szybko i profesjonalnie. Nareszcie mam kolor jaśniejszy bo poprzednia Pani fryzjerka nie miała zielonego pojęcia jak sie do tego zabrać. Polecam Pania Małgosię a i jeszcze do pomocy była Pani Marta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-31 17:40:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją