Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Iwo-Bau Iwona Fiedrich

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 58-500 Jelenia Góra Pijarska 26
Telefon: 756464557 Kom. 699 952 962 Fax: 756464559
Adres e-mail: iwobau(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.iwo-bau.eu
Opis działalności: Uslugi budowlane A-Z w Polsce i Krajach UE Słowa kluczowe: Uslugi budowlane A-Z w Polsce i Krajach UE

Ocena: 86% pozytywna 64x 8x 10x

Jakość usług: 92% wysoka 64x 4x 5x
Terminowość: 53% bez zastrzeżeń 7x 3x 6x
Ceny usług: 25% niskie 1x 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 82
Ilość odsłon profilu firmy: 12796
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-22 12:13:36 

Opinie o Iwo-Bau Iwona Fiedrich

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca pozytyw , jest dobrze ok
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Jan z Wałbrzycha dnia: 2017-09-06 13:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WYROK W IMIENIU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ Sygn.akt IIW 1502/14 uznaje obwinionego T.Domaradzkiego za winnego popełnienia czynu tj.wykroczenia z art.26 § 1 ustawy i wymierza mu karę grzywny i zasądza od obwinionego Tomasza Domaradzkiego na rzecz oskarżycielki posiłkowej Iwony Fiedrich Iwo-Bau kosztów zastępstwa adwokackiego w sprawie. ORZECZENIE JEST PRAWOMOCNE I ZGODNE Z ORYGINAŁEM.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: WYROK W IMIENIU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ
Opinia dodana przez: Iwo-Bau dnia: 2015-02-16 12:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepraszam Panią Iwonę Fiedrich oraz prowadzoną przez nią firmę Iwo Bau Iwona Fiedrich za umieszczenie na portalu www.najlepsifachowcy.pl krzywdzącej oraz szkalującej opinii odnośnie firmy Iwo Bau oraz Pani Iwony Fiedrich osobiście. Przytoczone przez mnie informacje o działalności firmy oraz inwektywy skierowane przeciwko Pani Iwonie Fiedrich nie mają nic wspólnego z rzeczywistym przebiegiem wzajemnej współpracy oraz osoba Pani Iwony Fiedrich. Tomasz Domaradzki. Tomasz Domaradzki w dniu dzisiejszym oficjalnie przeprosił na łamach prasy i portali internetowych właściciela Firmy. Opinie i komentarze naruszające dobro osobiste właściciela oraz firmy będą każdorazowo kierowane na drogę postępowania sądowego na podst. art. 212 par. 2 kk.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Przepraszam
Opinia dodana przez: Tomasz D dnia: 2015-01-26 16:01:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosze o jakas opinie o firmie bo dostalem adres i mam zamiar podjac tam prace. Dzieki
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-29 13:11:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na podstawie art. 26 § 1 Kodeksu postępowania w sprawach o wykroczenia zawiadamiam pokrzywdzonego,że wniosek o ukaranie w sprawie wykroczenia z art. 26 par.1 Ustawy (zamieszczenie na portalu internetowym najlepsifachowcy.pl nieprawdziwe i wprowadzające w błąd o firmie Iwo Bau)... przeciwko Tomasz Domaradzki został przesłany do Sądu Rejonowego w Jeleniej Górze.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Iwo-Bau dnia: 2014-07-24 14:33:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam mam jechać na montaż rusztowań. Proszę o informacje na temat tej pracy w ivo Bau
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-09 09:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepraszam Panią Iwonę Fiedrich oraz prowadzoną przez nią firmę Iwo-Bau Iwona Fiedrich za umieszczanie na portalu www.najlepsifachowcy.pl krzywdzącej oraz szkalującej opinii odnośnie firmy Iwo Bau oraz Pani Iwony Fiedrich osobiście. Przytoczone przez mnie informacje o działalności firmy oraz inwektywy skierowane przeciwko Pani Iwonie Fiedrich nie mają nic wspólnego z rzeczywistym przebiegiem wzajemnej współpracy oraz osobą Pani Iwony Feirdich.Tomasz Domaradzki. Tomasz Domaradzki w dniu dzisiejszym oficjalnie przeprosił na łamach prasy i portali internetowych właściciela Firmy. Opinie i komentarze naruszające dobro osobiste właściciela oraz firmy będą każdorazowo kierowane na drogę postępowania sądowego na podst. art. 212 par. 2 kk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Iwo-Bau dnia: 2014-03-25 10:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC PRZY INSPEKCJI NADZORU BUDOWLANEGO ORAZ SZYBKIEGO ODBIÓRU MOJEGO LOKALU. KRYSTYNA KURZAŃSKA JANOWICE WIELKIE
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Super
Opinia dodana przez: Krystyna Kurzańska dnia: 2014-02-12 16:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pracowałem w innej firmie w Niemczech jako podwykonawca i porostu tam jest całkiem inny świat. w pierwsze dni padałem na twarz ale to kwestia przyzwyczajenia 4 ludzi i Hds pokonywaliśmy 450 metrów krycia BRASEM BIG (ciężkie) dachu do 15 i bylem zadowolony chociaz wykończony. Chciał bym teraz podjąć z ivobau współprace. Wiec prosze jakiegos dekarza o pare słów natemat firmy wynagrodzen atmosfery i ogólnie? Dziekuje Artur
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-02-08 19:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ,praca fajna,mogę [polecić.Płacą zawzse punktualnie i dają akonto. Piotrek P.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Super fajnie
Opinia dodana przez: Piotrek P. dnia: 2014-02-06 14:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę sobie sprawdzić jaka jest różnica między pośredniakiem a normalną działalnościa. Iwo-Bau posredniakiem nie jest-wiem bo w niej pracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Młody dnia: 2014-01-20 10:53:25 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To niejest firma budowlana a tylko posrednicząca co za barany
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ich ,są w porzo !!! Dariusz J.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Dariusz J. dnia: 2013-12-16 15:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie się robi,polecam tą firmę. Pozdrawiam Darek
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Polecam
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-12-02 14:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bo mają tyle roboty,dlatego cały czas szukają ludzi do roboty.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-11-28 12:43:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja mam jedno pytanie do tych co piszą pozytywy ,poniewaz chciałmym współpracować z tą firmą.skoro ta firma jest taka super to dlaczego non stop jest w ogłoszenich ,już dawno powinni skompletować brygady?
Jakość usług: Przecięta
Obsługa reklamacji: nia mam
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2013-11-20 11:26:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super i fajnie było,ale sie skończyło:( Adas
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Zero
Opinia dodana przez: Adaś dnia: 2013-11-19 11:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są w porzadku,mozecie byc pewni.Ja tez bylem . Paweł
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak całkowity
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-11-15 14:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chce powiedziec,ze teraz zjechalismy z tynkow.Bylem 4 miesiace. CO WY pierniczycie,ze nie placa!Za wóde tak,jak robote walnołeś,to ci zabiora straty i za hotel !Nie sa frajerami !Ale mi zawsze kase daja jak nalezy.Wszyscy ktorzy wystawiaja złom opinie, zwroćcie uwage,podpisuja sie Anonimowo ! Dziwne,co !Ja tam chcę robic i ich polecam. Tomek H.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bardzo dobrze
Opinia dodana przez: Tomek H. dnia: 2013-11-14 13:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Platnosci-mimo iz nie odbieram ich sam-zawsze dostaje w odpowiednim czasie na konto. wszystko mi sie zgadza i jak do tej pory nie mialem zadnych problemow czy zastrezen co do biura. wykonuje swoja prace tj nalezy-nie pije, potrafie jechac po 13/14h dziennie ale nigdy nie mialem zadnych problemow bo jestem fer wobec firmy. Biuro funkcjonuje znakomicie, jedynym zastrzezeniem jest to-ze jezeli nie bede informowal o ew.wolnym czy o ilosci godzin to potem trzeba sie tlumaczyc. poza tym Pani Iwona to zlota kobieta bo dala mi wielki kredyt zaufania a w zamian pracujemy bezproblemowo juz ponad pol roku. GRATKI DLA NICH!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: edek dnia: 2013-11-06 13:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wróciłem z Niemiec,było w porządku.czekam znowu na jakąś robote. Ale są spoko ! Adam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie ma
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-10-23 12:17:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, z całego serca dziękuje za prace ,jaka dostał mój syn . Wszystkim bardzo polecamy ta firmę budowlana.Naprawde nie rozumie,jak i jacy to ludzie wypisują złe komentarze. Wszyscy,którzy pracują uczciwie i solidnie,bez nadużywania alkoholu mogą u nich pracować, bądź już pracują. Sama to wiem,naprawdę.Moj syn ,pracuje legalnie ,jest ubezpieczony , dostaje 10 € netto, spanie rownież ma od firmy . Czy to jest za mało ??? Ja z całego serca polecam wszystkim .Dziekuje kodž
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Kodž dnia: 2013-10-14 08:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super praca,mam nadzieje jeszcze popracować trochę. Sa punktualnie z kasa ,ale uważajcie na picie.Od razu wywołana z roboty! Janek
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: W porzo
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2013-10-07 18:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę, pomagają w załatwianiu wszystkich projektów ,planów i odbiorów budowy.Usługa bardzo dobra. Romuald F.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Romuald F. dnia: 2013-10-07 14:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym serdecznie podziękować za pomoc, bez Waszej pomocy nie otrzymalbym odbioru domu i nadaniu numeru. Bardzo dziekuje i pozdrawiam . Jakub Kulkiewicz
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Jakub Kulkiewicz dnia: 2013-10-02 20:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chce podziękować za prace męża. Jestesmy bardzo szczęśliwi . Moj Maż pracuje nadal i jest zadowolony. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Irena z Mieczyslawem dnia: 2013-09-30 16:31:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: N Firma nie jest zetelna apropo tego torowiska to jest tak jak niby analfabeta pisze tylko on ma inaczej na imie bo znim pracowalem trzeba widlami przez 12godzin dziennie z pod torowisk tluczen wygarniac nie ma zadnej przerwy ani 4godzin na jakies pygotowanie i sprzatanie tucie przywioza i bite 12godzin intensywnej pracy wiecie od czego macie rowek w 4literach zeby pot mial ktoredy uciekac rece to jeden wielki bombel i na dodatek macie szefa ruskiego ze traktuje was jak polskiego murzyna zycze wszystkim udanej wsppolpracy
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-28 13:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki za robotę,było w porzo. Marcin
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-09-27 11:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TY :) Analfabeta :)a gdzie Twój numer telefonu ? Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Analfabeta
Opinia dodana przez: Analfabeta dnia: 2013-09-26 11:54:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LLudzie nie jedzie do tej firmy a szczegolni jak kieruja was na torowisko nic sie nie zgadza co mowia robi sie po 12godzin a placa za 8 praca masakryczna widlami. Pod szyn wygrzebujesz tluczen na akord nawet fajki nie zapalisz przez 12godz.nie stanieszna sekunde wiecej chcecie wiedziec dzwoncie znam duzo ludzi co uciekali z tej firmy
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: torowisko. dnia: 2013-09-24 06:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki za robotę.Tak tzrymajcie. Janek Ć.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: DOBRA
Opinia dodana przez: JANEK Ć dnia: 2013-09-18 14:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chce podziękować za prace dla mojego męża Romka. Pozdrawiam Krystyna
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Ok
Opinia dodana przez: Krystyna i Roman dnia: 2013-09-15 08:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chce podziekowac tej firmie,ze moj maz ma prace.Mnie nie obchodzi co pisza,dla nas ta firma jest dobra i ok. Krystyna z Tadkiem
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Krystyna i Tadek dnia: 2013-09-10 22:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ty Wacek , a niby kiedyś ty pracował w IwoBau ??? Co ??? Ja pracuje u nch w Cegielni tyle czasu i o żadnym Wacku nie słyszałem. No chyba,ze masz na myśli innego Wacka :) :) :) Seba
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Jest w porzadku
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2013-09-02 10:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Jestem przy produkcji cegieł od 2005 roku w tej firmie.Słuchajcie więc co napisze,normalni ludzie,którzy naprawdę chcą pracować ,zawsze tu robotę znajdą!A partacze nie,zawsze im wszędzie bedzie zle i nikt im nie dogodzi,najlepiej schowajcie sie do budy! zawsze możecie o mnie zapytac w firmie i wziac moj numer telefony!Włodzimierz Wojciechowski
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Włodek Wojciechowski dnia: 2013-09-01 18:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzieki za pomoc,wiezrzcie mi,można na nich polegać.Nie ma takiej jak Iwobauch więcej firm w porzadku. Siema Artur
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Arturo dnia: 2013-08-29 15:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cześć wszystkim, mam świeża informację jeżeli chodzi o Krzyśka,który właśnie przegrał sprawę już rok temu(wyrok to co wiem jest do wglądu u Iwony)natomiast ten cały Paweł,który chciał Iwo obsmarować niestety równiez przegra.Już niedługo !!! Mam nadzieję,że w końcu wezmą się za porządną robote a nie będą naciągać firmy!!!To się tyczy wszystkich nierobów !!!Ludzie normalni i porządni nie mają czasu i ochoty na pisanie w necie czy pracodawca jest ok czy nie ! Poprostu pracują i tylko ich to obchodzi.Natomiast nygusy wypisują co tylko im się podoba!Najlepiej rozmawiać z tymi co tam robią. Sebastian
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Polecam
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2013-08-29 13:25:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zlodzieje i tyle prawie dom przez nich stracilem tak mnie zadluzyli.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Wacek dnia: 2013-08-14 11:59:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam proszę o kontakt osobę lub osoby które pracują ja sam chcę jechać ale muszę się więcej dowiedzieć czy są ok czy nie
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2013-08-13 19:05:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Państwo "Koziołowie"... a przypadkiem nie Kozłowie- dziwne, właściciel nazwiska i nie wie jak się je odmienia poprawnie. Wszyscy pracujący dla Iwo-Bau wiedzą , że pozytywy wychodzą z biura- tylko i wyłącznie. Nie spotkałem ani jednego zadowolonego podwykonawcy.Liczyć można było tylko na Panią Anie, do dzisiaj nie wypłacili mi i koledze kasy za wykonaną prace w Niemczech,ale fakturę wzięli i pewnie w koszta wrzucili, a ode mnie bezprawnie papierów żądali, że chory jestem. Ich umowy, weksle- to wyrok na samego siebie.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Podywkonawca dnia: 2013-08-11 20:26:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie nie wyjeżdżajcie z firmy Iwo-Bau, oszukują ludzi i nie płaca pieniędzy przez miesiąc zarobisz mniej niz w Polsce przez jeden dzień ,sam płacisz za transport, trzeba mieć własne narzędzia.. To oszuści!!
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2013-08-08 14:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym osobiście podziękować Pani Iwonce. Mój mąż w końcu zaczął pracować i zarabiać pieniądze.Dziekuję ,że dała Pani mu szansę.Tyle co on mi przyniósł pieniędzy do domu ,co zarobił u was,nigdy nie miałam w rekach.Pozdrawiam was i bardzo dziekuję. Jolanta Kimach
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Super
Opinia dodana przez: Jolanta Kimach dnia: 2013-07-25 13:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,pracowałem na solarach 8 miesięcy w Niemczech.Prowadzili bardzo rzetelnie całą mją dokumentacje.Płacą zawsze punktualnie .Muszę powiedzieć,że nie ma już takich firm jak oni !!!Rysiek
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie ma
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2013-07-01 12:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekujemy za robote w Belgii przy murarce.Wyplate dostalem ,jeszcze mi za paliwo oddali .bardzo dziekują Koziołowie
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Józef Danuta Kozioł dnia: 2013-06-17 13:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzieki za pomoc,wiezrzcie mi,można na nich polegać.Nie ma takiej jak Iwobauch więcej firm w porzadku. Siema Artur
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Szlunki Artur
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2013-06-10 15:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC PRZY INSPEKCJI NADZORU BUDOWLANEGO ORAZ SZYBKIEGO ODBIÓRU MOJEGO LOKALU. KRYSTYNA KURZAŃSKA JANOWICE WIELKIE
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: POLECAM
Opinia dodana przez: KRYSTYNA KURZAŃSKA dnia: 2013-06-07 13:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym bardzo i z całego serca podziekować pani Anii i Pani Iwonie całej firmie IwoBau ,za to,że można zawsze na nich polegać.Firma Zawsze,Zawsze,płaci punktualnie ,Dawno nie spotkałam z moim mężem tak dobrej firmy.Mój mąż ma firmę jedno osobową -oni prowadzą jego papiery -zawsze jest od A do Z ,wszystko poukładane w męża papierach ! A ludzie narzekają ,ale niech się Pani tym nie martwi,to są już nie fachowcy ,tylko ,brak słów, byli fachowcy a obecnie pijacy,ludzie,którzy kiedyś coś znaczyli,tylko wódka im rozum odebrała.Jest to bardzo smutne.Mój mąż z kolegami pracuję prawie 3 lata,i z serca mogę polecić ich wszystkich. Barbara Juchcic pozdrawiam serdecznie wszystkich
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Zadna
Opinia dodana przez: Barbara Juchcic dnia: 2013-06-04 16:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ty baranie oni nigdy nie robią na metry, tylko na godz. A tym bardziej murarzy. Ty Bys zrobił np 3 m na dzien ha ha i gdzie tu zarobekhi hi hi Idź lepiej ty do budy trochę sie liczyć nauczyć
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Zdzichu Zdzikiewicz dnia: 2013-05-29 23:37:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ile zarabia przy tym IWO-BAU. Zgadnijcie ;) Przez przypadek zobaczyliśmy dokumenty, gdzie było wyliczone ile płaci Niemiec firmie budowlanej IWO-BAU. Otóż wynikało z nich, że 21 EUR. Za godzinę upssss pomyłka za metr. No nieważne. Różnica 11 EUR dla IWO-BAU. Proste wyliczenie: 11 EUR od 1 os za 1 godz. x 3 osoby na budowie = 33 EUR 33 EUR x 9,5 godz. (metra)= 313,5 EUR dla IWO za 1 dzień pracy 3 osób 313,5 EUR x 5 dni = 1567,5 EUR za tydzień + 6 godz (sobota) x 33EUR =198 EUR RAZEM 3 osoby zarabiają na IWO-BAU 1765,5 EURO x 4 tygodnie = 7062 EUR/miesiąc 7062 EURO x 4,2 zł (kurs waluty) = 29660,40 zł
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 10:12:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma jest ok, co do płatności ale co do ustalania wolnego to mają jeden wielki grzecznie mówiąc BAŁAGAN.z ustaleniami czekają do ostatniej chwili.Człowiek załatwia sobie transport na dany dzien gdzie potem musi go odwołać,ŻENADA!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 2013-05-23 15:34:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem u nich już trochę długo 8miesiecy,nie rozumie tych,którzy mówią,ze oni nie płaca. Płaca i to zawsze,zawsze punktualnie.Kiedy wyjezdzalem,po 1 tygodniu już dostałem zaliczkę i kumple? Barany piszą złe,bo ci co robią i ich znają,zawsze wiedza,ze oni płaca.Firme maja legalna, nie kryją sie z biurem tylko są oficjalnie .Nie mam pojęcia kto chce im zaszkodzić.Byc moze konkurencja,bo w chwili obecnej już nawet chyba nie ma u nich ludzi,którzy piją.Bo takich faktycznie szybko zwalniają.Ja wiem,ze kto ma problem z nimi,to niech idzie do nich i powie prosto w oczy.Tylko Tchorze wypisują anonimowo,bądź pod innym nazwiskiem.Dlaczego nie podpiszenie nr.telefonu swojego jak macie problem z nimi.A prościej ,to najlepiej idzie do sadu. Ja wam mówię i 100% oświadczam,ze płaca zawsze i to na dodatek zawsze punktualnie co 2 tygodnie. Pozdrawiam Janek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak calkowity
Opinia dodana przez: Janek Ć dnia: 2013-05-16 22:34:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam szukam kontaktu z osoba ktora wspolpracowala lub obecnie wspolpracuje z ta firma.prosze o kontakt. pozdrawiam / j
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy .M dnia: 2013-04-26 16:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje firmie ze dali szanse mojemu Rafalowi .Moze nie jest jak Adam takim fachowcem,ale dziękujemy.Praca i szefowa bardzo dobrze. Rafal i Ula
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Polecam
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2013-04-24 08:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mój mąż pracuje z nimi od miesiaca,i to co slyszelismy to wymagaja,ale placa zawsze .Dla nas placa zawsze.My jestesmy zadowloleni.Malgoska z Robertem-dekarz
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Ok
Opinia dodana przez: Malgoska ,Robert-dekarz dnia: 2013-04-19 15:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzieki za robote,sa w porzadku. Janek Ć.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: PROPONUJĘ
Opinia dodana przez: Janek Ć. dnia: 2013-04-16 14:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jets fajnie.Robię od stycznia dekarz do teraz,ja jestem bardzo zadowolony i nie musze kablowac. Robert G.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie posiadam.
Opinia dodana przez: Robert G. dnia: 2013-04-11 13:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ty ,,J23,, kabel to ty ciagniesz.I wez sie lepiej za robote ,bo do emerytury ci brakuje. Janek
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Polecam
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2013-03-26 14:16:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ty janek c kazdy pisze to co doswiadczyl z ta firma i nie obrazaj ludzi bo to tylko swiadczy otobie jaki masz przywilej w zwiazku zkablowaniem
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: j 23 dnia: 2013-03-24 13:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TY ANONIM ,,J23,,koń by się uśmiał ! Hi hi hi :) Ty chyba spisz w oborze,a my w mieszkaniu 2 osobowym z kuchnią łazienką lodówką pralką i zadarmo.Ty ,,J23,, ty sie do BYDŁA I KRÓW nadzajesz ,a nie zagranicę :) hA,HA,HA j23 :) lUDZIE GDZIE WASZ WSTYD!!! Janek Ć.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Jan Ć. dnia: 2013-03-21 14:59:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma posredniczaca ktora podwykonawcow traktuje jak smieci zapominajac kto na kogo pracuje zakwaterowanie zapomnij ludzie na wsi maja lepiej w pomieszczeniach gospodarczych nie ma nawet minimum socjalnego
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: j 23 dnia: 2013-03-19 18:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki za prace. Joanna z Robertem
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Praca
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-03-18 14:47:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cześć wszystkim, mam świeża informację jeżeli chodzi o Krzyśka,który właśnie przegrał sprawę już rok temu(wyrok to co wiem jest do wglądu u Iwony)natomiast ten cały Paweł,który chciał Iwo obsmarować TYŁKI, niestety równiez przegrał !!!Mam nadzieję,że w końcu wezmą się za porządną robote a nie będą naciągać firmy!!!To się tyczy wszystkich nierobów !!!Ludzie normalni i porządni nie mają czasu i ochoty na pisanie w necie czy pracodawca jest ok czy nie ! Poprostu pracują i tylko ich to obchodzi.Natomiast PASOŻYTY wypisują co tylko im się podoba!Najlepie j rozmawiać z tymi co tam robią. Sebastian
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nygusy-przegrali
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2013-03-05 12:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc przy odbiorze i nadaniu numeru. Pozdrawiam Anatol Brzeziński
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Anatol Brzeziński dnia: 2013-02-26 11:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuja fachowcy,firma rzetelna,znana na rynku w Niemczech,wyplacalna,ale przy tym bardzo wymagajaca,ada
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ada dnia: 2013-02-23 13:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wszystkich naciągaczy : wiem ,zę ta firma nidgy nie podpisuję umowy o pracę ,tak jak pisze Wielki anonim !!! Podpisują umowę o podwykonwstwo z firmami jednoosobowymi ! To ogromna różnica.Jesteś na własnej firmie.Więc nie miejcie gamonie pretensji,że musicie sami płacić za ZUS-y!!! A zaliczki wiem że zawsze dają ,płatności są również ZAWSZE na czas ! Sebastian
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Sebastian J. dnia: 2013-02-19 13:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tez pracuje w Iwo-bau,jak na razie czekam na robote,bo nie ma pogody,ale jest ok. Robert
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Ok
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-02-14 07:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze znajdzie sie jakis ,,Eunuch,, ktoremu cos nie pasuje:) ja robie i dobrze mi z tym:) Pozdrowienia dla Kubiaka :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Czesław :) dnia: 2013-02-13 13:43:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam to ze jest to firma ktora naciaga ludzi na szybkie podpisywanie umow o prace nie realizujac swoich obowiazkow wobec podwykonawcow przestrzegam wszystkich przed podpisaniem umowy o dokladne przeczytanie umowy
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: zych dnia: 2013-01-31 18:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbiór budowy przebiegł w terminie .Jestem bardzo zadowolony z usług firmy.W szczególności Pani Iwona -podejście do sprawy super.Polecam profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Anatol Brzeziński dnia: 2013-01-15 08:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cześc,dzięki za robotę.było fajnie.Polecam Andrzej Cebulski
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Andzrzej Cebulski dnia: 2012-12-17 16:00:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem przy produkcji cegieł od 2005 roku w tej firmie.Słuchajcie więc co napisze,normalni ludzie,którzy naprawdę chcą pracować ,zawsze tu robotę znajdą!A partacze nie,zawsze im wszędzie bedzie zle i nikt im nie dogodzi,najlepiej schowajcie sie do budy! zawsze możecie o mnie zapytac w firmie i wziac moj numer telefony!Włodzimierz Wojciechowski
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2012-12-11 16:45:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pracę przy solarach.Bardzo mi pomogliście w trudnych momentach ,również słowem...Dostałem robotę ,na krótko,ale za to bardzo fajną i dobrze zarobiłem.Dzięki Pozdrawiam Jacek M.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Jacek Malinoski dnia: 2012-12-05 15:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym bardzo serdecznie podziękować całej załodze firmie IWO-BAU,za perfekcyjnie podejście do sprawy ! Dziękuje za zakończona budowę w terminie,a w szczególności Pani Iwonie i Pani Ani,za bardzo szczegółowe z kompletowanie wszystkich dokumentów dotyczących odbioru budowy !!! Dziękuje z całego serca !!! Naprawdę Polecam Wszystkim !!! Pozdrawiam Anatol Krzykala
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Żadna
Opinia dodana przez: Anatol Krzykal dnia: 2012-12-03 22:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenia wykonuję dla nich od niedawna 8 miesięcy,ale kasę dostaję zawsze.Właściwie wydaje tylko na żarcie w Niemczech.Mogę wam powiedzieć,że już takich firm właściwie nie ma w Polsce,którzy płacą zawsze punktualnie.Stanisław Sikora
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Żadna,wszystko dobrze.
Opinia dodana przez: Stanisław Sikora dnia: 2012-11-07 14:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje,za fachowe zakończenie zlecenia.pozdrawiam . Kazimierz Wojciechowski
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kazimierz Wojciechowski dnia: 2012-11-05 22:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam,pracuje 7 lat.Jeżeli ktoś ma watpliwości ,prosze do mnie,czyli Jan Kubik.Zapraszam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan Kubik dnia: 2012-11-05 17:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ty figo fago :) czasy się skończyły,że ktos robił za Ciebie !!! prowadziłeś swoją firmę i chciałbyś ,aby wszyscy płacili za Ciebie! Ruszaj i szukaj dalej frajerów ,ty ,,anonim,, Ja ,ich proponuję ,wszystko jest tam legalnie i dlatego nie wszystkim to odpowiada !Więc weź się za robotę,tylko konkretną! Janek Zubacz
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Janek Zubacz dnia: 2012-11-02 10:11:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ile ty tam pracujesz?/5lat,czlowieku to ty jestes tym pijakiem z jeleniej co sikal pod siebie i byl na wlasnym rozrachunku a od kolegow co pojechali z toba pozyczales kase,dostales 100eu na wyjazd i wielkie gowno ,obgadywales ich a jak dzwonili to wychodziles aby nikt nie slyszal jak nadajesz na nich co i tak bylo nieprawda,zenada.a jesli chodzi o pozytywne opinie to oni wypisuja bo nie sa firma tylko naganiaczami ludzi,aby jechac trzeba miec wlasny pojazd narzedzia i kase na paliwo,tragedia odradzam kazdemu kto chce tam ruszyc do pracy,a jak pojedziesz wez wiecej pieniazkow aby ci nie zbraklo na powrot.pozdrawiam czytajacych
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: d
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2012-10-06 21:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem co za baran tak pisze jakiś lewus albo co go za picie wywakili,ja pracuje już 5 lat jako murarz i wszystko w nalezytym porządku ! Pieniądze na czas,konkretni i dlatego mają cały czas selekcje ...oczywiście pijaków ! Jako murarz jestem w Iwo-Bau bardzo zadowolony !!! Jan Kozłowski
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan Kozłowski dnia: 2012-08-28 17:27:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich, którzy chcą pracować za pośrednictwem tej firmy!na początku obiecują kokosy że się zarabiać będzie a jak sie już jest na miejscu pracy zaniżają pensje np. z 11euro na 10euro za godz.,po przepracowanym miesiącu musiałem 2 miesiące czekać na zarobione pieniądze i domagać się chociaż części do wypłacenia. Po podpisaniu umowy z nimi, która jest tak skonstruowana że wszystko jest na ich korzyść,robią na każdym kroku problemy i wymawiają się brakiem czasu.w sumie wypłacili mi tylko 2 tysiace zł za miesiąc pracy w niemczech, gdzie pracowałem od poniedziałku do piatku po 9-10godz, a stawka godz 10 euro po ich zaniżeniu! do tej pory kłócę się o swoje ciężko zarobione pieniądze! Pani Iwona jest bardzo arogancka i żartuje sobie z czyjegoś nieszczęścia bo ktoś jest biedniejszy od niej! odradzam i nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: poniżej normy
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-08-27 17:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług tej firmy,i mogę z całą pewnością polecić ją do prac budowlanych,wszystkim zainteresowanym. Zbigniew Stasik
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbigniew Stasik dnia: 2012-07-16 16:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OBSŁUGA FACHOWA,TAKICH FIRMY JAK TA JUZ ZANIKAJĄ !!!!! PRFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA,JAKOŚĆ WYKONYWANYCH PRAC BARDZO WYSOKA,I CO NAJWAŻNIEJSZE GWARANCJA WSZYSTKICH ROBÓT JAKIE FIRMA WYKONUJE !!!!!!!!!!!!!!!!! zUNIEK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuniek Stefański dnia: 2011-02-09 13:46:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją