Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KAMIL JÓŹWIAK

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, BŁONIE / WARSZAWA
Telefon: Kom. 690-084-776
Adres e-mail: jozwiak.remonty(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
118-173-43-72
Opis działalności: KOMPLEKSOWE USŁUGI REMONTOWO - WYKOŃCZENIOWE Słowa kluczowe: malowanie, płytki, glazura, terakota, gres, mozaika, panele, deska barlinecka, biały montaż, zabudowy K/G, instalacje wodno-kanalizacyjne, ocieplenie poddaszy, kompleksowe remonty

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2360
Data utworzenia profilu: 2012-03-15 21:46:05
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-15 21:46:05 

Opinie o KAMIL JÓŹWIAK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczny termin i wykonanie wymiany wyposażenia łazienki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2012-12-29 09:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa tygodnie temu zakończył Pan Kamil u mnie prace remontowe które zgodnie z wieloma opiniami przebiegły bez zarzutów, z zachowaniem wszelkich norm i najwyższej jakości. Podczas każdego mojego pytania podpowiadał nowe pomysły lub sam z postępem prac je proponował by było jak najkorzystniej. Cenę którą Pan Jóźwiak zaproponował okazała się dla Nas po Współpracy z Nim zbyt niska jak na Jego umiejętności i wiedzę. Na każde pytanie uzyskaliśmy odpowiedź. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur i Kasia dnia: 2012-11-09 09:10:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jóźwiak miał rozpocząć remont łazienki, od początku były jednak problemy z kontaktem z nim, nie odbierał, nie oddzwaniał, a jak oddzwaniał to nawet z jednodniowym opóźnieniem....tłumaczył się itp. Już wtedy powinniśmy byli zrezygnować...prawdę mówiąc opinie o panu Kamilu w tym portalu były dla nas przekonywujące i chyba dlatego ulegliśmy, pan Jóźwiak z opóźnieniem, ale wysłał nam obiecaną listę materiałów niezbędnych do zakupów na remont, zrobiliśmy zakupy, następnego dnia miał być i zacząć remont.....niestety od początku dnia nie odbierał telefonów.....jednym słowem ...wystawił nas do wiatru...a tak powtarzał na pierwszym spotkaniu, że "zadowolenie klienta jest najważniejsze...." szkoda komentować!! W żadnym wypadku nie polecamy usług tego Pana.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zawiedzeni dnia: 2012-09-12 16:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. 100% fachowiec. Zadzwoniłem dzisiaj o 7rano z zapytaniem o montaż kabiny, a w tej chwili już mogę się kompać!!!. POZDRAWIAM
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-09-06 13:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Usługi Pana Kamila. Podjął się u mnie kompleksowego remontu łazienki i kuchni. Zrobił Wszystko profesjonalnie i do tego wiele otrzymałam wskazówek by pomieszczenia były jeszcze bardziej funkcjonalne i estetyczne niż sama sobie to wyobraziłam. Jeszcze w tym roku mam nadzieję że uda się rozpocząć kolejne prace z Panem Kamilem. Pozdrawiam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2012-09-02 08:08:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po telefonie do Pana Kamila z zapytaniem o naprawę przeciekającej kabiny podjął się zlecenia od ręki i błyskawicznie zdementował kabinę, wymienił syfon i zmontował ponownie za 200,00zł. Fachowiec którego POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2012-05-15 19:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonania remontu łazienki. Prace odbyły się "w czystości" a od Pana Kamila uzyskałam wiele cennych porad zanim rozpoczął pracę i podoba mi się co stworzył. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2012-05-14 09:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna. W trybie ekspresowym doradzili mi najlepsze materiały do ocieplenia poddasza, zakupili, na podstawie faktur z hurtowni rozliczyłem się z Panem Kamilem, wykonali pracę zachowując porządek w trakcie i po zakończoym każdym dniu. Prace wykonane szybciej od uzgodnionego terminu w umowie. Otrzymałem 6lat Gwarancji na wykonaną pracę. Polecam, a sam Napewno w przyszłości skorzystam wykonując prace remontowe i polecam znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2012-03-15 21:52:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją