Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WEMA Jarosław Weremiuk

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Mazowieckie, WESOŁA
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: montaz rolet, okien, remonty

Ocena: 80% pozytywna 12x 3x

Jakość usług: 80% wysoka 12x 3x
Terminowość: 72% bez zastrzeżeń 8x 3x
Ceny usług: 77% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2900
Data utworzenia profilu: 13.03.2012 13:52:41
Data ostatniej aktualizacji: 13.03.2012 13:52:41 

Opinie o WEMA Jarosław Weremiuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta firma zamontowała rolety w okienkach rolety dzień-noc.A dokładnie sam właściciel firmy. Pan sympatyczny i fachowy. Roletki bez zastrzeżeń. na dodatek podregulował nam okienka a w szczególności balkon. zrobił to jak powiedział za kawę.nasmarował okucia. okienka pięknie zamykają się .Widać, że zna się na swojej pracy.POLECAMY POLECAMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.06.2017 09:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarosław jest naprawdę super fachowcem w sprawach okien i rolet. naprawił mi stare rolety=za darmo. Co jest rzadko spotykane. Uszczelnił okienka. doradził. Ma fajny płyn do mycia okien. Okna wyglądają jak nowe. Widać że ten człowiek zna się na swojwj pracy.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina z Bródna dnia: 27.02.2017 08:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wema montowała nam rolety do okien. Należy napisać że tak fachowego i sympatycznego fachowca daaaawno nie widzieliśmy.roletki pieknie zamontowane jeszcze przed czasem ustalonym. spełniają swoje zadanie.ten człowiek ma dużą wiedzę nt. okien i fajne gadżety do okien których nie można kupić w normalnym sklepie.Jesteśmy z Bródna a ten pan ma tam sklep z roletami i chemią do okien. Bardzo polecamy firmę Wema.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof i Anna dnia: 15.07.2016 22:18:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarosław zakładał rolety w całym mieszkaniu- bardzo ładnie i czyściutko.Jestem zadowolona. Dodatkowo wymienił klamki na nowe w oknach,poregulował okienka. Otwierają i zamykają się super. Kupiłam płyn u pana do mycia okien PCV- rewelacyjna sprawa.Płyn nazywa się cosmofen.Okna mam znowu nowe.Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Jarosława.Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 09.03.2015 13:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gosć jest wysokiej klasy fachurą od okien i rolet,lepszego nie widziałem. Tyle w temacie.A do tego uczynny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 20.02.2015 20:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się założyć roletki do okien z firmy Wema. Pan jest bardzo fachowy i miły. Doskonale doradził materiał, odpowiedział nam na wszystkie nasze pytania dotyczące roletek. ceny miał zaskakująco niskie w porównaniu do innych. Pracę wykonał szybko i sprawnie.Założył zatrzask na balkon-bardzo potrzebna sprawa do drzwi balkonowych.Zamówilismy u Pana moskitiery przeciw owadom na wiosnę. Naprawdę rewelacyjny fachowiec godny polecenia.Pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna i Krzych dnia: 01.02.2015 08:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan z firmy Wema montował w naszym domu rolety materiałowe oraz plisy do okien. Zrobił to bardzo porządnie,fachowo a w gratisie otrzymaliśmy moskitierę do okna w kuchni.serdecznie polecamy firmę Wema.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dziuńka dnia: 26.01.2015 12:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem założyć rolety na okna dachowe.żadna firma nie chciała zamontować bo okna mam duże,a ten gość pomierzył powiedział co i jak, zamontował zgodnie z umową.jestem zadowolony,zamówiłem następne. Konkretna firma. Ceny naprawdę przystępne w porównaniu do innych. Polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.01.2015 06:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA WEMA P.JAROSLAWA URATOWAŁA MI OKNA PRZED WYMIANĄ.ROLETY ZAŁOŻYL SUPER.JESTEM ZADOWOLONY BARDZO. ALE Z OKNAMI ZROBIŁ PORZĄDEK ŻE NIE DO UWIERZENIA, TEN GOŚC MA FACH W RĘKU I TALENT. PRZYCHODZILI RÓŻNI I NIE MIELI POJĘCIA CO ZROBIĆ.PAN Z WEMA POPRZERABIAŁ OKUCIA W OKNACH ,ZAŁOŻYL NOWE USZCZELKI POREGULOWAŁ WSZYSTKO. SZCZERZE POLECAM TAK DOBRĄ FIRMĘ DO OKIEN. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z USŁUG. TAK TRZYMAĆ. JESZCZE RAZ POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 20.11.2014 08:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan z firmy Wema zakładał mi rolety z polecenia od koleżanki. Koleżanka jest bardzo zadowolona z usługi i fachowości. Zdecydowałam się założyć rolety dzien -noc. Pan poinformował mnie jaki jest koszt, pokazał katalogi. Spytałam czy nie wie co zrobć z oknami- bo mam nieszczelne. Zaproponował wymianę uszczelek i wyregulowanie okien. Poinformował kiedy przyjedzie z uszczelkami i roletami. przyjechał zgodnie z umową. Wszystko pieknie pozakładał. Teraz mam piękne roletki i cieplutko w domu. a w gratisie otrzymałam moskitierę. Pan z firmy Wema jest bardzo dobrym fachowcem. Naprawdę polecam gorąco tą Firmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pola dnia: 10.11.2014 17:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gość bardzo konkretny i wie o czym mówi.pomógł dobrać materiały do nasłonecznienia pokoi. wyregulował okna przy okazji.Rzeczowo i fachowo montował. A cenę ma zdecydowanie niższą niż inni.porównywałem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zez dnia: 06.11.2014 22:27:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupowałem u tego gościa rolety. Dno totalne dno. Nie mam słów co do fachowości montażu jak i sposobu podejścia do klienta. nie polecam a wręcz odradzam. Jak najdalej od tej "FIRMY"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 03.06.2014 05:51:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oszukoje wszystkich wszystkich klijenya i pracownika i nie jest slowny
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kaskader dnia: 24.07.2013 22:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Skorzystałam z usług firmy i bardzo chwalę wykonawcę. Nie spotkałam się z niemiłą i niekompetentną obsługą, o której wspomina Pani z poprzedniego komentarza. Przeciwnie. Pan, który do mnie przyszedł był bardzo kompetentną i rzeczową osobą. Wytłumaczył mi różnice pomiędzy kategoriami materiałów, pomógł dobrać odcień oraz grubość tworzywa, dostosowaną do moich potrzeb. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Marina Kwiat
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2013 18:41:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 15 wrzesnia ubieglego roku podpisalam umowe na remont mojego mieszkania w Ząbkach. Wykonawca mial pomalowac mieszkanie i taras, wymienic oswietlenie, zainstalowac nowe gniazka i kontakty, wymienic listwy podlogowe oraz wymienic okno balkonowe oraz parapety. Pan Weremiuk dostal ode mnie 2 tys zl zaliczki. Remont wykonal w minimalnej czesci. Jego nietrzezwi pracownicy zdemolowali mi mieszkanie. Zepsuli instalacje elektryczna dwoch lamp, odcieli uziemienie od lampy tarasowej , co jest niezgodne z normami budowlanymi i stwarza zagrozenie porazenia pradem. Wyrwali 2 parapety, by przygotowac balkon do wymiany (na nowy balkon czekalam jednak bezskutecznie 2 tygodnie). Mieszkalam w gruzowisku z dziurami pod oknami, ktore przewiewaly, a pod koniec wrzesnia bylo juz zimno. Nierowno wymurowali jedna sciane w mieszkaniu, z pozostalych spadala kawalkami farba. Odwrotnie tzn. do gory nogami przykleili listwy podlogowe w najwiekszym pokoju, zamowione drzwi do lazienki byly za wysokie i za szerokie, wiec musialam wezwac stolarza aby je docial. W tej sytuacji odstapilam od umowy ustnie, przy swiadku. Wynajelam dyplomowanych elektrykow oraz nowego wykonawce. Przywrocenie mieszkania do ladu kosztowalo mnie 3 tys zl. Pan Weremiuk zgodzil sie przy swiadku zwrocic mi czesc kosztow. Po czym "przepadl". Wyslalam do niego 2 pisma, zwrocilam sie takze do Wojewodzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Warszawie. Inspektorat wezwal p. Weremiuka do zajecia stanowska, jednak ten nie nie zareagowal takze na wezwanie urzedu. Zdecydowanie odradzam tego "fachowaca".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: M.Kleczek dnia: 13.03.2012 13:56:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją