Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kwiaciarnia Kwiaty Lubin Grysik Poczta Kwiatowa Irena Grysiewicz

Zawód: kwiaciarnie  
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Budowniczych LGOM 11/a
Telefon: 76 846 06 37 Kom. 605 667 268
Adres e-mail: kwiaty-lubin(małpa)kwiaty-lubin.pl
Strona internetowa: www.kwiaty-lubin.pl
Opis działalności: Jest nam niezmiernie miło, że odwiedzacie Państwo stronę internetową Kwiaciarni Grysik Słowa kluczowe: kwiaty, kwiaciarnia, wiązanki, wieńce, poczta, kwiatowa, dekoracje, ślubne, Lubin

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2058
Data utworzenia profilu: 12.03.2012 12:02:38
Data ostatniej aktualizacji: 12.03.2012 12:02:38 

Opinie o Kwiaciarnia Kwiaty Lubin Grysik Poczta Kwiatowa Irena Grysiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Super wybór i obsługa! Pusz Arek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 20.03.2012 18:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje auto było strojone do ślubu, zrobione z gustem, i za normalne pieniądze. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anika dnia: 17.03.2012 15:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra cena, kwiaty doskonałe, i fajnie ze zamawianie kwiatów mogę robic telefonicznie, POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Parcia dnia: 16.03.2012 14:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie kwiaty sa śliczne w tej kwiaciarni, Polecam Iwona z Kamiennej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 15.03.2012 15:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za możliwość dostarczenia kwiatów tak wcześnie rano. Z pewnością będę do Was
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PO dnia: 14.03.2012 15:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm ! Z czystym sumieniem mogę polecić kwiaciarnię Grysik. Tworzą tam piękne bukiety ślubne, polecam każdej przyszłej pannie młodej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 14.03.2012 12:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo słowna Kwiaciarnia w tym mieście, zamawiałem kwiaty tel. dostarczono je na czas i bardzo ładne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel Z dnia: 12.03.2012 12:03:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją