Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Psa Urok Ewa Olejniczak

Zawód: Groomer 
Adres: Małopolskie, 32-660 Gorzów k. Oświęcimia Chełmek Oświęcimska 158
Telefon: Kom. 501351112
Adres e-mail: kontakt(małpa)psa-urok.pl
Strona internetowa: www.psa-urok.pl
NIP:
5491442447
Opis działalności: Salonik fryzjerski dla psów Oświęcim Chrzanów Libiąż Bieruń Chełmek Tychy Słowa kluczowe: psi salon Oświęcim, psi salon Chrzanów, psi salon Chełmek, psi salon Tychy, psi salon Bieruń, psi salon Libiąż, salon fryzjerski dla psów

Ocena: 94% pozytywna 17x 1x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 7x
Ceny usług: 94% niskie 16x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3327
Data utworzenia profilu: 2012-03-11 14:46:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-11 14:46:51 

Opinie o Psa Urok Ewa Olejniczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem zadowolony. Poszedłem sobie do ogrodu, a w tym czasie mój pies był obcinany. Fajne miejsce. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2014-08-15 14:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Ciepła atmosfera, piesek sprawnie obcięty. Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-07-26 21:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona. Byłam z moją suczką u dwóch fryzjerów. Była niespokojna, wręcz nie dała się ostrzyc. Pani Ewa świetnie sobie poradziła, Polecam, ta Pani ma podejście do zwierząt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2014-06-04 20:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżdżę do pani Ewy z Marusią już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-04-29 13:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja sunia "zaliczyła" kilka wizyt w różnych salonikach... salonik p. Ewy najbardziej przypadł jej jak również nam do gustu. POLECAM ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorota dnia: 2014-03-12 15:57:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oszpecone psy, bardzo niestarannie ostrzyżone. Nigdy więcej nie zaprowadzę tam swoich psów. Na razie wstydzę się wyjść z nimi za dnia na spacer ale już niedługo...jutro golimy na zero...gorzej być nie może...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: robert dnia: 2014-01-27 19:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może być. Mój pies już wiele salonów odwiedzał. Chyba tu wrócimy. Przynajmniej szybko.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-12-02 22:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do psa, bardzo niskie ceny. Szybko, sprawnie. Polecam każdemu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-06-11 17:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna atmosfera, radzi sobie kobitka nieżle z moim Mańkiem
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2012-12-17 21:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie i babka wesoła.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-12-08 21:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, jestem zadowolony.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-11-21 20:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, polecam. Ciepła atmosfera, piesek sprawnie, szybko i bezstresowo obcięty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2012-10-16 19:03:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: och ....niektórzy popadają w samo zachwyt ,dodawać sobie komentarze ojjjj wstyd
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: bea dnia: 2012-08-18 18:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała atmosfera, piesek obcięty błyskawicznie. Na początku był bardzo zestresowany, a po zabiegach szczęśliwy. Super, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2012-08-18 17:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełna podziwu. Obserwując pracę Pani Ewy stwierdzam, że to ciężki zawód by strzyc psy. Cierpliwa i ciepła osoba. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2012-06-05 22:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj u pani Ewy z moim pieskiem. Na początku było nieciekawie ponieważ mój pupil był niegrzeczny. Jednak podejście pani Ewy (powiem, że dość surowe) spowodowało, że Laki stał się aniołem. Byłam zdziwiona i bardzo zadowolona. Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera dla mojego psa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-05-26 23:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką i nie zgadzam się z opisem poprzedniczki. Podoba mi się zarówno fryzurka mojego pieska, jak atmosfera w salonie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-05-21 21:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachwyciło mnie podejście pani do mojego niegrzecznego pieska. Stał podczas strzyżenia jak baranek. Niesamowite...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewita dnia: 2012-04-12 22:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonałe podejście do psów. Miłośniczka zwierząt i doświadczony, wykwalifikowany groomer.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wika dnia: 2012-03-11 14:47:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją